Narsistmiş! 😱

Bak bir yandan senin yazdıklarını okuyunca parçalar birleşiyor, mesela biz asla romantik film falan izlemezdik, hep korku vahşet kan ya da cinsellik. Ben yatmaya giderdim sinirden, bu zevkle izlerdi, bazı sahnelere bakamazdım bile.

Ama dışardan kendini öyle mükemmel saygılı harika gösterirdi ki. Bazıları anlardı tabi. Yönetici olduktan mesela çocuklu kadınlara karşı çok acımasız davranırdı, hep uyarırdım bak ah alırsın çocuklu çalışmak çok zor sen erkeksin anlamazsın vs ama içimden derdim bu adamda empati denilen duygu yok. Ruhsuz, duygusuz.

Bir de akrep özellikleri var mı? Ben sonradan baktığımda gördüm akrep yükselen ve akreplerde benim hep korktuğum bir kin, nefret, garip istekler arzular değişik fanteziler var.

Sakın yanlış anlamayın ama babanızın narisit olması iki yönden sizi vuruyor. Ebeveynlerin narsist olması çocuklarda birincisi bu davranışların normal olduğunu düşündürüyor, pedofil ebeveynlerin çocukları mesela 9-10 yaşına kadar bunun anormal olduğunu bilmiyorlarmış. İkincisi de sizde sevilme eksikliği, kabul edilme ve onaylanma eksikliği yaratıyor. Sizin babanızın kişiliği ile benim babamın narsist kişiliği farklı mesela. Bu alt tipleri iyi öğrenmek lazım. Benim ki bencildir, etrafa karşı iyi baba rolü yapar ama benim başıma bir şey geldiğinde oralı olmaz. Ben başarılıyken benimle övünür ama en ufak bir şeyde yerin dibine sokar. Etrafta ilk çok saygı duyulur ama bir izleyici kitlesi bulunca hemen işi şova dönüştürür. Annem hala uyanmadı. Her seferinde ağlıyor. Çocuklar olarak aslında sizi üçüncü olarak da erken hayatın sorumluluğunu almanızı, anne baba ilişkisinde yer değiştirmeye neden oluyor. Anneme çocuğum gibi bakıyorum, üzülüyorum. Bu tarz babası evde olmayan, evde varsa bile sıkıntılı insanların kız çocukları ne yazık ki kolayca avlanıyorlar. Dady issues dedikleri kavram bu. Bu manyaklar sizin onaylanma istediğinizi kullanıp sizi boş boş uğraştırabiliyorlar. Bunları kendimi anlatmak için değil sadece biri gelir de birisi okursa uyansın, farkına varsın diye yazıyorum. İnanın bu farkındalık markete gidip bir paketin içeriğini okumak gibi olmalı sizin için. Kendinizi asla etiketlemeyin. Sadece yönelimlerimizi öğrenip bunları aşmak gerek. Hayatta nasıl bir insan istiyorsunuzdan çok hayatınız nasıl olsun, ben nasıl hissediyorum ve nasıl hissetmek istiyorumu düşünün. Tanıştığınız insanlara hemen evlenip ayrıldığınızı, çocuğunuz olduğunu söylemeyin. Kendi gerçekliğinizi yaratın. Bunlar geçici, inanıyorum ki siz çok mutlu olacaksınız.

Şu an aynı baskıyı yiyorum, hatta kendileri yetmiyor sülalesi, komşuları, arkadaşları bile yapıyor. İki insanın mahremi tüm şehrin dilinde resmen, bana aşırı ayıp geliyor mesela.
Ben istiyordum ama içten içe doğru bir karar olmadığını, nasıl olacağını, ben okurken çocuğuma o şeytanın annesi bakacaktı ama çocuk beni tanımadan ona gidecekti. Yani engel çoktu, nitekim aşırı doğru kararmış yapmamam. Çok şükür.

Bu tipler kendilerini ölesiye korur ama seninle ilgili en ufak bir bilgiyi cümle aleme yayarlar hem de abarta abarta.

Çok doğru. Biyolojik baba figürü şu an evli olduğum şeytanın aynısı. Ben bu yüzden ilk 2 sene uyanamadım zaten. Uyandıktan sonra geçmişime göz attığımda anladım ki tüm erkek arkadaşlarım aynı tip, hepsi narsist. Yanlış seçimleri bile bile yapıyorum.
Bunun için ekstra terapiye gideceğim, içimde yanlış olan birşeyler var.

Bir de akrep özellikleri var mı? Ben sonradan baktığımda gördüm akrep yükselen ve akreplerde benim hep korktuğum bir kin, nefret, garip istekler arzular değişik fanteziler var.
Çok güldüm ya gerçekten biraz bu konuda dengesiz başlıyorlar hayata değil mi? Genelleme yapmamak lazım ama bazı farkında olmayan, kendini bu konuşa eğitmemişlerdi böyle. Kendilerini tutamayıp saldırıya geçiyorlar, kinlenip kinlenip düşman belliyorlar. Ben biraz bu tos vurmaya çalışan keçilere benzetiyorum . Sürekli tos vurmak için insanların peşine takılıyorlar.
Bu adamın annesi eğer babasına rağmen uğraşsaydı bu böyle olmazdı. Kadın duyarsız. Bu adam sosyopat. Psikopat değil, çok şükür. Bu seri katillerin psikopat yapısı bu tarz aile yapısından oluyormuş. Çocukken istismara maruz kalan çocuk genetik olarak da eğer yatkınsa bu kedi köpeklere işkence vs yaparken aileler görmezden geliyormuş. Bizim ülkede elini sallasan birine denk geliyor. Dikkatli olmak lazım.

Yok akrep değil. Romantik film izlemez benle, duygusal herşeyle dalga geçer alay eder.

Allah yardimcin olsun kardesım bu nasil bir adam ya. Bubtarz insanlar cok guzel rol de yapabiliyolar birde karakterden karaktere girebiliyolar ve cokda guzel yalanlarla soylerler kendileri bile inanir soyledikleri yalana. Benim cok yakin bi arakadasimin sevgilisi aynen boyleydi 2 sene dayanabildi kiz. En son kiza siddet uygulamaya baslamisti. Kiz evini tasidi baska semte haber vermeden bir kac gunde telefonlarindegistirdintum sosyal hesaplarini kapatti anca kurtuldu

Kesin bir dille benimle alakalı en ufak bir bilgiyi başka biri ile konuşman sana olan saygımı yok ediyor. Benim gözümde adam kavramı böyle değil gibi kelime oyunları işe oynasan nasıl olur? Aslında Zeki değiller, kurnazlar. Sadece bundan sonra taktik olması lazım. Erkek dediğin yuvasının sırlarını paylaşmaz vs gibi. Annenler bir daha böyle gelirse benim gözümde sen hiçsin gibi. Bir ara da övüp göklere çıkarman sonra yere çaktırmam lazım. Ben öyle yapardım sonra ağlardı. Sonra yeter ya ben bununla mı uğraşacağım dedim. Bir de mesela sevdiğin bir şeyi asla belli etme, eşyanın canı cehenneme yani. Ama kendinle alakalı hep yalan yanlış bilgiler ver ki bu sonra senin gözünün içine baka baka kullandığında bir tarafınla gülersin. Asla gaza gelip de bak yalan söyledim, sen ne salaksın gibi şeyler söyleme. Devam ettirmen lazım bu oyunu. Benim bir arkadaşım demişti ki sen iyi öğrenci olunca herkesin seni ödüllendireceğini düşünüyorsun ama hayat böyle değil, bu kadar dürüst olma demişti

Yapıyorum, sonra gidip annesine yetiştiriyor. Herşeyi aklına gelen herşeyi ona yetiştiriyor.
Çok ağlattım yapmadım değil ama bu ağlamayı silaha dönüştürüyor. Ben de şuan herşeyi yakıp bununla mı uğraşacağım yeter deme noktasındayım.

Bnde evliliğimin 5.yılında narşist kelimesiyle tanıştım. 2 çocukla evliliğime devam etmekteyim. İlk tanıştığım zamanlardan bu son birkaç yıla kadar mükemmel bi eşle evli olduğumu sanıyodum. Tabi çevremdeki herkes. Ama şiddet ve aldatma haricinde narsistligin dibine vurmuş bi adamla birlikte olduğumu bu birkaç senede anlamaya başladım. Onunla yaşamaya alıştım. Oyunu kurallarına göre oynuyorum. Aramız süt liman. Onun yaptığı dengesizliklere nötrüm. Beni üzmeyi basaramiyo artık. Tabi bu arada kendimi geliştirmeye devam ediyorum eğitim olarak. Ömrümün sonuna kadar bu adamla gidemeyeceğimi biliyorum. O yüzden kendimi her yönden geliştirmeye bakıyorum. Beni avucunun içine aldığını sandığını sanıyo. Eğitimime bnden daha çok önem veriyo. Çünkü nekadar eğitimli olursam maaşım okadar çok olur ve istediği gibi yönetme hayali kuruyo. Benim onu asla bırakmayacağımı sanıyo. O bunun hayalini kurarken bnde bian once kendimi geliştirip iş hayatına atılıp onun en ufak yanlışında k..çına tekmeyi basmayı hayal ediyorum

Ya çok tatlı yazdıklarınız, kendinizi anlatmanız. Diğer bir başlık var Dilara diye bir kız bir sosyopat ile evli ve ayrılmaya çalışıyor. Umarım burayı da okur ama başlık dilaraboşanıyordu sanırım. Oraya da yazabilir misiniz? Buradan da bahsettim ben okusun diye. Kıza şiddet de uyguluyormuş ve küçük kızı varmış. Şu an elimde olsa ışık hızı ile sizi ve sizin gibi insanları kurtarabilmeyi çok isterdim. Allah yardımcınız olsun. Uzaktan da olsa biraz buradan destek olmaya çalışacağız. Kafanıza takılan ne olursa özelden de yazabilirsiniz, sadece birine anlatayım bana akıl vermesin diye bile yazabilirsiniz. Bu arada çaktırmadan kendinize bir kasa kiralayın. İş Bankası ucuz oluyor. Her ay altın alın atın içine.

Ben bir ara evimizde kamera mı var annesi mi izliyor diye şüphelenmiştim, o derece.

Bnm eşimin babası da ağır narşist ve onda şiddette var çoluk çocuğuna karısına hep şiddet uygulamış. Ve bn çocuklarıma vurmuyorum diye beni kınamıştı eğitim için dayak şart diye Eşimde sözde babasından nefret ediyo ama şiddet hariç ondan aşağı kalır yanı yok siddete ve aldatmaya asla affim olmadığını bildiği için cesaret edemiyo yksa onuda çoktan uygulamıştı

Aldatma olayı onlar için size ceza vermek haricinde kendi erkekliklerini yüceltmek olarak da anlamı var. Çaktırmadan denememiş, en azından flört edip ilgiyi çekmeyen narsist yoktur

Aldatma olayı onlar için size ceza vermek haricinde kendi erkekliklerini yüceltmek olarak da anlamı var. Çaktırmadan denememiş, en azından flört edip ilgiyi çekmeyen narsist yoktur
Aynn çoklu evliliğe hevesi var ama imkanı yok. Azıcık maddi bolluğa erişse onada yeltenir. Çünkü yetiştiği memlekette kuma olayı çok oda normal karşılıyo. Bnde hayatımı onun ellerine bırakmamak için kendimi geliştirme çabası içindeyim

Önce evdekini mutlu edebilecek yetiye sahip olsun, erkekmişmiş ay papucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…