Narsistmiş! 😱

Yok artik.Ve pismanligim ne biliyo musun ,hani sevdim onu ,cok sevdim ,gene olsa gene ayni hatayi yaparim belki.Benim de iyi bir kariyerim vardi,tirnaklarimla kazidigim bir yerdeydim.Maasim,huzurum iyiydi,herseye sahiptim.Yurtdisina raporlama yapacagim zamanlarda sabahlardim ve mecburdum.(primliydi ,bedava degil,) ne dese begenirsin ,birak yapma niye gece kaliyosun?ya sistem var mecbursun,globalsin.o gene satisciydi ulkeleri gezerdi haftasonu,tatil vs hicbirine sahip degildik.Birkere birgun dahi lafini etmedim ekmek parasi dedim.Gunahimi nasil tasiyacak ?hayatim 6 yil geriye evrildi.sil baştan.en cok yediremedigim bu.

Bildiginiz kabus.Ya inanir misin yatak kismi hariç her seyi,her detayi,nerde ne zaman ne yaptigimizi istinasiz anneye canli yayin.Ya 37 yasinda adam icin ne bileyim aklim almiyo.Baslarda dedim hadi annesiyle arasi iyi sorun etmem.Sorun başka yerlere evrildi.Bıktım anne ve ablalarinin bencilliklerinden ,midem bulanmaya basladi.Benimki salak ortada top olmuş hiç sesi de cikmaz onlara.Bana öter :) ablam o beniiiim,annem o beniiiiim diye cocuk gibi töbeee.Yilbaslarinda beni anneme birakir onlarla oturuyodu:) neymis biz medeniymişiz:) sen istedigin yerde olabilirsin ben annemle olucam.bakar misiniz sacmaliga:)

İşte amaçlarını bizi pasifleştirmekmiş.İnsanın sevince ne gözü görüyor ne kulağı duyuyor.Herşeyden bihaber oluyor.Ama günaha sevaba inanıyorlar mı? Sorsam eşimde günahtan çok korkardı...günlerdir gözyaşımın hesabını nasıl verecek acaba? Emeğime mi yanayım kendimden ödün vermişim ona mı yanayım benim burda ciğerim yanarken bunların hiçbişey yokmuş gibi davranmasına mı yanayım...İşin maddi yönü var o kadar masrafa borca mı yanayım...

Bir de ilginc olan benim eş 10 yildir terapi aliyor:) onun terapistine gittim adam bana saldirmaya basladi sen haksizsin diye,ordan once baska 1 psikolog,1 de psikiyatrist ile de gorusmustum.onun terapistinden ciktiktan sonra 4 gun daha aglamaya devam etmistim.

Yarabbimm....Kabus gibi.Ben 9 ayda öğrendim ne olduğunu.Buna rağmen içim çok acıyor.Sizin birde uzun süreli.Böyle insanlara katlanmak için sinirlerin alınması gerekiyor.

İnanırım. Hatta ben aileme bir şey anlatmayayım diye baskı gördüm aşırı şekilde. O pislik annesi elimden telefonumu aldı zorla, "konuşma dökümünü çıkaracağım, annenle ne konuştuğunu öğreneceğim." dedi.
Yılbaşında annesine gitmedim diye, laf soka soka evde oturdu. Annesi bir laf söylerdi, eve gelince "neden doğru olanı söylemedin?" derdim, bana "aranızda halledin beni karıştırmayın" derdi. Bir kere bile benim haklı olduğumu bile bile savunmadı.
Ailesi bunu yoldukça yoluyor. Asla sesi çıkmıyor. Kardeşi bilmem kaç liralık bir şey alıyor bu salak ödüyor ama ben bir şey istediğimde "ben alırım sana, sen yorulma." ya da "şimdi param yok, sonra hallederiz" deyip üstüne yatıyor.

Ay Allah im yardimcin olsun kac guzelim o delihaneden

Iste bu yuzden kolay kurtulamamalari lazim hukuksal surecten.Yani maddi olarak pek bisi alinmiyor tazminat vs ama bunlari surundurmek icin hakim karsisinda kivrandirmak lazim.

Benim eşim de Narsist , ben ona hiç aldırmayıp sakin sessiz kalsam ya da cevap verip sizin gibi konuşsam oğluma saldırıyor. Sesli olarak bağırıyor , fiziksel ya da psikolojik olarak saldırıyor . Eğer ben onun istediği gibi ezik çaresiz üzgün mutsuz olursam saldırmıyor oğluma . Oğlumu korumak için sürekli alttan alan ezilen susan biri oldum. Doktora kesinlikle gitmiyor. Of çok uzattım yani narsist özelliklerini çocuk karşı da kullanmasını nasıl önlediniz?

Ben hasta değilim sen git psikoloğa diyor. Sonra da annesini arayıp söylüyor.

Zaten burda mesele hasta olduğunu kabul etmesi değil ki, sürekli övgü beklerken yergi gördüğü için sana laf sokmaktan cekinmeye başlaması amaç. Annesi için de geçerli, sizi mi eleştiriyo, salak mi diyo atıyorum yoo ben çok akıllı bı kadinim ama sen narsistsin hastasın yanıma yakismiyosun, hayır ben güzel bı kadinim ama sen hastasın beni haketmiyosun vs gibi

Hıımm karşı atak mı yapayım yani? Arada kendini övmeye başladığında, ben kötüsünü almazdım benim sayemde diyerek kendi lafıyla vuruyorum. Bön bön bakıyorlar suratıma annesiyle.

Hıımm karşı atak mı yapayım yani? Arada kendini övmeye başladığında, ben kötüsünü almazdım benim sayemde diyerek kendi lafıyla vuruyorum. Bön bön bakıyorlar suratıma annesiyle.

Evet aynen öyle. Sizin de kendinizi beğenmeniz o sizi ezmeye haksız çıkarmaya çalıştıkça kendinizi daha çok övüp onu kucumsemeniz lazım. Ama tabii şiddete meyilli değilse

Evet aynen öyle. Sizin de kendinizi beğenmeniz o sizi ezmeye haksız çıkarmaya çalıştıkça kendinizi daha çok övüp onu kucumsemeniz lazım. Ama tabii şiddete meyilli değilse
Eşyalarımı kırıyor kavga edince. Bana bir kere elini kaldırdı. "o elini kırarım senin" dedim, indirdi. Yani garanti değil. Hoş sağı solu belli değil, bir gün iyi bir gün kötü.

Eşyalarımı kırıyor kavga edince. Bana bir kere elini kaldırdı. "o elini kırarım senin" dedim, indirdi. Yani garanti değil. Hoş sağı solu belli değil, bir gün iyi bir gün kötü.
Ben bunlara sert yapınca geri adım.atiyolar diye biliyorum, sizi o dairenin içinden kacirmamak için. Siz de onun eşyalarını kirsaniz ne yapar? Ya da tehdit etseniz eşyalarımı kirarsan ben de senin herşeyin kırar atarım, seni asla sevmem asla umursamam falan gibi?

Denedim, daha da saldırganlaşıyor. Ve savunma olarak da "sen de bana yaptın" deyip sıyrılıyor.
Ara sıra bağırıyorum zaten, azarlıyorum. Bana "sende bir erkeklik var" diyor. Sonra kavga esnasında da bunu annesine "benim sözümü dinlemiyor, ben kimim ki zaten." diyerek anlatıyor.
3 ayda bir mutlaka patlıyor ve hepsini ben çıkardım diye gösteriyor. Şeytan ailesi de beni suçluyor tabi ki.

Size sunu soylemek istiyorum. Suan okulu oncelige bindirmenizi taktir ediyorum. Okuyunca kendi isini yapinca Kim olsa duramiyor karsinizda. Narsisti bilmem ama insan kendi golgesini kendi yaratmali. Umarim okul biter, istediginiz gibi gider sifirdan bir hayat kurarsiniz. Calisir keyfinizce yasarsiniz. Dilerim tekrar asik olur,saglikli bir insanla evlenirsiniz. :)

Çok emek verdim, okulumu çok istedim. Belki mantıklı düşünemiyorum bile ama onu harcamak istemiyorum. Sadece 1 senem kaldı, şimdi vazgeçersem baştan başlamak zorunda kalacağım. Yaşım ilerliyor.
Kendi ailem bile olsa, kariyerimi, geleceğimi kimsenin insafına bırakmak istemiyorum. Bu narsiste katlanmamın tek sebebi bu.
Fobi oluşturdum sanırım, bir daha sevip sevileceğime inanmıyorum. Tek amacım kendi paramı kazanıp gitmek.

Benim eşim de asla geri adım atmadı terk edince, hatta süründürürüm muhtac ederim bilmem ne diye tehdit etti. Asla seni geri kabul etmicem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…