Benim annemde biz çok küçükken babam işe gittiğinde evi taşıyıp dava açmıştı doğrusu bu herhalde
Evet. Çünkü normal bir insan değil. Normal birine, "aramızdaki sorunları çözemiyoruz, gel birbirimizi incitmeden boşanalım." dediğinizde, önce "neden böyle düşünüyorsun, bence çözebiliriz. Terapiye gidelim mi?" veya "peki, ben de boşanmayı istiyorum." der iki seçenek vardır yani, ya düzeltmek için uğraşır ya da boşanmaya razı olur.
Narsist dediğimiz şeytana aynı cümleyi kurduğumda, önce bi tarafını yırtana kadar bağırdı. Sonra aldı telefonu piyonlarını (annesi ve babası) aradı. Onlar evi basıp, üstüme yürüdü, ben hala açıklama yapmaya çalışıyorum işte "anlaşamıyoruz, en iyisi bu" falan gibisinden. Şeytan annesi üstüme yürüyüp "sen boşanmayı kolay mı sanıyorsun, kim sana sahip çıkacak. Neyin eksik rahat mı batıyor?" gibi asla yapıcı olmayan akıllara zarar cümleler söyledi, tabi narsist bu esnada numaradan sinir krizi geçirip kendini yerlere atıyordu.
Yani bildiğin evin içinde bir savaş çıkmıştı, kırılan bardaklar, bağrışlar..
Anası ve babası da narsist şeytan olduğu için algılamadılar tabi. Ben hepsi için yönetilen kurban. Kaçmayayım diye tek kuruş bırakmamaya çalıştılar elimde, ailem geldi "kızınız size olanları yalanla anlatıyor." diye iftira attılar. Halbuki benim ailem herşeyi biliyordu, onların yalancı birer cahil olduklarını da.
Şimdi uyandım, narsiste politik yaklaşıyorum. Burada vaktim tamamlanınca da, sessizce kaçacağım.