- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Allahım görsün yüce Rabbim başka hiçbişey demiyorum.Ben annemin ağzından beddua hiç duymadım ama kadının canı öyle bi yanmış ki benim ağlama sesime koşup geldi.İlk defa beddua etti.inşallah kafayı komple kırarlar da daha kimsenin canını yakmaya fırsatları olmaz.Duygularinizi serbestce yasayin,aglama,ofke,sinir krizi hic kontrol etmeyin icinizi bosaltin,sonrasinda nefes aliyorsunuz.Gittigim psikolog surekli bogulma hissimi sorup onu duzeltmeye calismisti.Ve ne olursa olsun suclu hissetmeyin.Herkes,her insan hata yapar buyuk veya kucuk ,onemli olan muhasebesini yapip tekamul edip yola devam etmektir. (adam oldurme,irza gecme vs haric tabii zaten bunlari yapanlar suclu hissetmiyor).
Her yasadigimizda vardir bir hayir.Iyi duygularla,omurluk olsun niyetiyle baslamistik.Ama iste olmayinca olmuyor.isyankar bir yapida degildim ama artik iyice teslim ettim kendimi.Cunku ben yoksam ne kiymeti var ki.saglikli olamazsak,dimdik duramazsak ne kiymetimiz var.bu deneyimden de bu sekilde karli ciktik diyelim:)Allahım görsün yüce Rabbim başka hiçbişey demiyorum.Ben annemin ağzından beddua hiç duymadım ama kadının canı öyle bi yanmış ki benim ağlama sesime koşup geldi.İlk defa beddua etti.inşallah kafayı komple kırarlar da daha kimsenin canını yakmaya fırsatları olmaz.
Çok olumlu ve pozitif konuşuyosunuzHer yasadigimizda vardir bir hayir.Iyi duygularla,omurluk olsun niyetiyle baslamistik.Ama iste olmayinca olmuyor.isyankar bir yapida degildim ama artik iyice teslim ettim kendimi.Cunku ben yoksam ne kiymeti var ki.saglikli olamazsak,dimdik duramazsak ne kiymetimiz var.bu deneyimden de bu sekilde karli ciktik diyelim:)
Siz de rahatlayacaksiniz.Suan farkindalik donemindesiniz.Bulutlari ben de yasadim zamana ihtiyaciniz var.Kitlemeyin kendinizi butun duygulari bosaltin.Gecinmeye niyeti olan,kaybetme korkusu olan adam bu sekilde davranmaz.Ne yapar ne eder kopartir.Orta yol bulmaktan da ote gider.Bunu yapmiyosa bakin rahatiniza.Ben kutuba giderim sevdigim insan icin.Kendinizden eminseniz bekleyin.O paşa paşa donecek bosanmak icin,eli mahkum.Rahat olmaya calisin.Çok olumlu ve pozitif konuşuyosunuzİnşallah bende sizin seviyenize gelirim çünkü şu 9gün sanki üzerime kara bulut gibi çöktü
O kadar eminim ki kendimden.Ondan kurtulduğum gün adak kesicem o kadar istiyorum artık.Allah hepimize güç kuvvet versin inşallahSiz de rahatlayacaksiniz.Suan farkindalik donemindesiniz.Bulutlari ben de yasadim zamana ihtiyaciniz var.Kitlemeyin kendinizi butun duygulari bosaltin.Gecinmeye niyeti olan,kaybetme korkusu olan adam bu sekilde davranmaz.Ne yapar ne eder kopartir.Orta yol bulmaktan da ote gider.Bunu yapmiyosa bakin rahatiniza.Ben kutuba giderim sevdigim insan icin.Kendinizden eminseniz bekleyin.O paşa paşa donecek bosanmak icin,eli mahkum.Rahat olmaya calisin.
Bence kivrandirin biraz:) Ben benim gorusme sonucumu iletirim size bana sinir krizi gecirtip telefonu kirdirtmazsa.O kadar eminim ki kendimden.Ondan kurtulduğum gün adak kesicem o kadar istiyorum artık.Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah
Benim annemde biz çok küçükken babam işe gittiğinde evi taşıyıp dava açmıştınarsiste boşanacağımı söylemeden kaçmam gerekiyormuş
Nasıl kıvrandırıcam kiBence kivrandirin biraz:) Ben benim gorusme sonucumu iletirim size bana sinir krizi gecirtip telefonu kirdirtmazsa.
Evet. Çünkü normal bir insan değil. Normal birine, "aramızdaki sorunları çözemiyoruz, gel birbirimizi incitmeden boşanalım." dediğinizde, önce "neden böyle düşünüyorsun, bence çözebiliriz. Terapiye gidelim mi?" veya "peki, ben de boşanmayı istiyorum." der iki seçenek vardır yani, ya düzeltmek için uğraşır ya da boşanmaya razı olur.Benim annemde biz çok küçükken babam işe gittiğinde evi taşıyıp dava açmıştıdoğrusu bu herhalde
Benim de böyle bir adağım varO kadar eminim ki kendimden.Ondan kurtulduğum gün adak kesicem o kadar istiyorum artık.Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah
Ya ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ondan nefret ediyorum, sevmiyorum. Neden acaba? Hani sadece onun ne olduğunu anladığım için çok rahatım.Siz de rahatlayacaksiniz.Suan farkindalik donemindesiniz.Bulutlari ben de yasadim zamana ihtiyaciniz var.Kitlemeyin kendinizi butun duygulari bosaltin.Gecinmeye niyeti olan,kaybetme korkusu olan adam bu sekilde davranmaz.Ne yapar ne eder kopartir.Orta yol bulmaktan da ote gider.Bunu yapmiyosa bakin rahatiniza.Ben kutuba giderim sevdigim insan icin.Kendinizden eminseniz bekleyin.O paşa paşa donecek bosanmak icin,eli mahkum.Rahat olmaya calisin.
Çünkü tuketiyorlar,siz anlamadan tüketiyorlar sevgiyi.Halbuki beslenmesi gerekir iki tarafin da birbirini deşarj etmesi gerekirki iki tarafta birbirinden destek alsin.Her turlu iliski boyledir.Sirket çıkarlari bile böyle karsilikli iliskilerden beslenir.Ancak boyle ben merkezci bireyler hep karsiyi tuketir farkina bile varmaz.Bir de problemlerde suclar,senin yuzunden bu hale geldik der ama sizin ic dunyanizdaki tahribattan haberi yoktur.Sonra yaaa noldu hic proplem yoktu.Aslinda vardi problem,problem olmasin veya yok manipulasyonuyla sizi kendi icinize bastiriyordu.Ya ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ondan nefret ediyorum, sevmiyorum. Neden acaba? Hani sadece onun ne olduğunu anladığım için çok rahatım.
Evet ona göre hayatım mükemmel. Her şeye sahibim. Her istediğim alınıyor ancak bunlar doğru değil. Parfüm bile kendim alamıyorum, o alıyor ve ben bunu beğenmedim deme şansım yok çünkü surat asıyor, "ben aldım ya beğenmezsin tabi" diyor. Halbuki o kişisel eşya, ben seçmeliyim algılayamıyor. Ailesi olmadan asla gezmeye çıkmaz, market alışverişi için bile onları bekler.Çünkü tuketiyorlar,siz anlamadan tüketiyorlar sevgiyi.Halbuki beslenmesi gerekir iki tarafin da birbirini deşarj etmesi gerekirki iki tarafta birbirinden destek alsin.Her turlu iliski boyledir.Sirket çıkarlari bile böyle karsilikli iliskilerden beslenir.Ancak boyle ben merkezci bireyler hep karsiyi tuketir farkina bile varmaz.Bir de problemlerde suclar,senin yuzunden bu hale geldik der ama sizin ic dunyanizdaki tahribattan haberi yoktur.Sonra yaaa noldu hic proplem yoktu.Aslinda vardi problem,problem olmasin veya yok manipulasyonuyla sizi kendi icinize bastiriyordu.
Evet savunma noktalari hersey yaptim sana daha ne istiyosun,nankörlük yapma oluyor.Farkli dozlarda olanini yaşamissiniz.Ben anlayana kadar toplamda 4 yilim gitti.Bunu omur boyu yasayanlar da varmis ama ayrişmiş evlilik geciriyorlar herkes ayri hayati paylasiyor gün sonunda isteyen eve geliyo isteyen tatile gidiyo vs.Yani yasamayan insanlara cok garip geliyor abarti geliyordur.Ben eşimi deliler gibi seviyordum.Evin bakimli olmasini severdim.Bu da derdi ki sen ev islerini seviyosun ev hanimi mi olacaksin?e be salak e be manyak ben senle evleneyim diye isi biraktim salak.Ev hanimi olmami istemiyormus kariyerli olmaministiyormus.e peki evlendik evleneli sabit yasamadik nasil kariyer tutturayim salak.e calisayim gecici islerde yok olmaz o kadar dusmedik daha.anliycaginiz heryerden kapana sıkışmıştim.ve sonrasinda nasil bir mahluk oldum.acaba ben bisi yapsam esim kizar mi ona gore hareket etmeye basladim.izledigim programlari bile begenmezdi.annesiyle dedikodu yapar ki dedikoyu avam bulurdu.Evet ona göre hayatım mükemmel. Her şeye sahibim. Her istediğim alınıyor ancak bunlar doğru değil. Parfüm bile kendim alamıyorum, o alıyor ve ben bunu beğenmedim deme şansım yok çünkü surat asıyor, "ben aldım ya beğenmezsin tabi" diyor. Halbuki o kişisel eşya, ben seçmeliyim algılayamıyor. Ailesi olmadan asla gezmeye çıkmaz, market alışverişi için bile onları bekler.
Bu aralar sınava çalışıyorum diye bana kitap alıp duruyor. %100 eminim bir şey isteyecek ya da çıkarı var.
atanmam için yardım ediyor çünkü maaşım ile ilgili planları var. Evet henüz okuyorum üstelik.
Annesiyle o, görüp görebileceğim en şeytan ve ikiyüzlü yaratıklar. Oturup paranoyakça dedikodu yaparlar sonra ona inanırlar. Dedikodusunu yaptığı kişiyle yüzyüze gelince de ölüp biterler sevgi gösterisinden.Evet savunma noktalari hersey yaptim sana daha ne istiyosun,nankörlük yapma oluyor.Farkli dozlarda olanini yaşamissiniz.Ben anlayana kadar toplamda 4 yilim gitti.Bunu omur boyu yasayanlar da varmis ama ayrişmiş evlilik geciriyorlar herkes ayri hayati paylasiyor gün sonunda isteyen eve geliyo isteyen tatile gidiyo vs.Yani yasamayan insanlara cok garip geliyor abarti geliyordur.Ben eşimi deliler gibi seviyordum.Evin bakimli olmasini severdim.Bu da derdi ki sen ev islerini seviyosun ev hanimi mi olacaksin?e be salak e be manyak ben senle evleneyim diye isi biraktim salak.Ev hanimi olmami istemiyormus kariyerli olmaministiyormus.e peki evlendik evleneli sabit yasamadik nasil kariyer tutturayim salak.e calisayim gecici islerde yok olmaz o kadar dusmedik daha.anliycaginiz heryerden kapana sıkışmıştim.ve sonrasinda nasil bir mahluk oldum.acaba ben bisi yapsam esim kizar mi ona gore hareket etmeye basladim.izledigim programlari bile begenmezdi.annesiyle dedikodu yapar ki dedikoyu avam bulurdu.
Allahım Allahım hepsi aynı yerden çıkmış sanki.Bende nişanlılıktan sonra işi bıraktım.Güzelde bi kariyerim vardı.İş saatini bahane etmişti.Evlendikten sonra yine iş bulsam dahi saatini beğenmezdi ama eğer yine müdürlük yapıcağım bi iş olursa çalışmam için sürekli desteklerdi.Yahu madem beni olan işimden neden ettin.Saatler senin için önemliyse şimdi ne değişecek.Herkese adımdan önce işimi söylemiş onla hava atmış bi nevi...Evet savunma noktalari hersey yaptim sana daha ne istiyosun,nankörlük yapma oluyor.Farkli dozlarda olanini yaşamissiniz.Ben anlayana kadar toplamda 4 yilim gitti.Bunu omur boyu yasayanlar da varmis ama ayrişmiş evlilik geciriyorlar herkes ayri hayati paylasiyor gün sonunda isteyen eve geliyo isteyen tatile gidiyo vs.Yani yasamayan insanlara cok garip geliyor abarti geliyordur.Ben eşimi deliler gibi seviyordum.Evin bakimli olmasini severdim.Bu da derdi ki sen ev islerini seviyosun ev hanimi mi olacaksin?e be salak e be manyak ben senle evleneyim diye isi biraktim salak.Ev hanimi olmami istemiyormus kariyerli olmaministiyormus.e peki evlendik evleneli sabit yasamadik nasil kariyer tutturayim salak.e calisayim gecici islerde yok olmaz o kadar dusmedik daha.anliycaginiz heryerden kapana sıkışmıştim.ve sonrasinda nasil bir mahluk oldum.acaba ben bisi yapsam esim kizar mi ona gore hareket etmeye basladim.izledigim programlari bile begenmezdi.annesiyle dedikodu yapar ki dedikoyu avam bulurdu.
Savaşmayı öğrendim. Çok acıttı. Belki benim ebeveynlerim de bencildir bilmiyorum. Bunu ben göremem ama geleceğimi onların da insafına bırakamam.Sizin konunuzu okurken izlediğim bir haber geldi aklıma.
Bir kadın sevgilisiyle veterinere geliyor. Ancak kadın hasta gibi ve depresif görünüyor. Adam köpeği içeri götürüyor sanırım, bu arada kadın da elinde yardım isteyen bir not kağıdını sekreterlere veriyor. Çok şükür ki sekreterler bunu ciddiye alıyor, polis çağırıyorlar. Adam gözaltına alınıyor, kadın koruma altına alınıyor. Adam kadına psikolojik şiddet belki fiziksel şiddet uygulamış, kadını alıkoymuş.
O kadar üzülmüştüm ki. Kimbilir yardım isteyemeyen kaç kadın vardır böyle.
Lütfen eksik olsun onun okul yardımı, kaçın kurtarın kendinizi.
Ailenizden biri olduğumu düşünüyorum, siz orda kapana kısılmışken ben yardım edemiyormuşum gibi, bu düşünce beni boğuyor. Siz nasıl dayanıyorsunuz? Çok üzülüyorum bu konuya. Özgürlüğünüz, psikolojiniz en önemli şeyler şu durumda.
Savaşmayı öğrendim. Çok acıttı. Belki benim ebeveynlerim de bencildir bilmiyorum. Bunu ben göremem ama geleceğimi onların da insafına bırakamam.
Tüm bu olanlar 1 sene sonra benim için bitecek, sonra yurtdışına gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?