- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Iftira atsalar da nasil kanitlar ki diyorum ama.Gerci cok calisiyor kafalari.Evet ozellikle anne kisminda ayni benim de ,yani buyukler hava yastigi gibi destekleyici olmasi gerekirken hoslarina gidiyor gibi geliyor bana.Ben sadece iftira atmasından korkuyorum çok kıskançtı ailemi sevmiyordu karışıyordu gibisinden.Ailesine ne anlattıysa güya bana bayılan kayınvalidem bile aramadı ne oluyo çocuğum diye.Manevi kısmını zaten ödeyemez trilyonları da verse ama maddi kısmını bende istiyorum benim ailemide benide borca soktu 9aylık bi kabus uğruna
Hoşlarına gitmese bi orta yol bulmak isterler yani.Yada kendi evladını hiç mi tanımıyosun ya sen iyi değilsin oğlum naptın kadına diyemiyorlarIftira atsalar da nasil kanitlar ki diyorum ama.Gerci cok calisiyor kafalari.Evet ozellikle anne kisminda ayni benim de ,yani buyukler hava yastigi gibi destekleyici olmasi gerekirken hoslarina gidiyor gibi geliyor bana.
Kesinlikle öyle,ekmeklerine yağ surmemek lazimBen düşürücem o mahkeme günü gelsin çatsın.O mahkeme bittikten sonra asıl rezilliği kendisi görücek.Millete çiçek böcek gibi olup eve gelince arkasından konuşmak dedikodu yapması değil o
İnsan şefkat bekliyor öyle zamanlarda, özellikle sevgi konusunda bir sıkıntı yaşamışsan geçmişinde. Ama karşındaki alay eder gibi gülüyor. Psikolojik işkence.Ay yüreğime taş oturdu yaaBende bigün yemek yerken ağlamaya başladım dargındık,buda gülmemek için kendini zor tutuyor.Ayy unutmuştum bianda aklıma zank etti
Bunun cevabini bircok buyuge sordum bu surecte.Hatta benzerini yasamislara sordum.Iyi niyetli olanlar orta yol taraftari.Ben benim kayinvalidenin allah affetsin ama iyi niyetinden emin degilim.Allah gorsun baska yapacak bisi yok.Hoşlarına gitmese bi orta yol bulmak isterler yani.Yada kendi evladını hiç mi tanımıyosun ya sen iyi değilsin oğlum naptın kadına diyemiyorlar
Benim maruz kaldığım narsistin; annesi ve babası da narsist.Iftira atsalar da nasil kanitlar ki diyorum ama.Gerci cok calisiyor kafalari.Evet ozellikle anne kisminda ayni benim de ,yani buyukler hava yastigi gibi destekleyici olmasi gerekirken hoslarina gidiyor gibi geliyor bana.
Evet o şekilde yetisiyor bu karakterler.Vaktiniz varsa 'Narsistle Ateskes' ve 'ikili iliskilerde duygusal manipulasyon' kitaplarini tavsiye ederim.mukemmel kafa aciyorlar.Benim maruz kaldığım narsistin; annesi ve babası da narsist.
Bu şahısların ifadelerini psikolog eşliğinde alsalar böyle bişey isteyebilsekKesinlikle öyle,ekmeklerine yağ surmemek lazim
Şöyle bir şey okudum "narsisti psikoloğa yönlendirmek boşa bir çaba olur, çünkü özellikle usta olanlar psikoloğu dahi kandırır üstelik yeni taktikler geliştirmek için bilgilerini toplar ondan." diyeBu şahısların ifadelerini psikolog eşliğinde alsalar böyle bişey isteyebilsek
Ayyy aman Allahım yaaaaŞöyle bir şey okudum "narsisti psikoloğa yönlendirmek boşa bir çaba olur, çünkü özellikle usta olanlar psikoloğu dahi kandırır üstelik yeni taktikler geliştirmek için bilgilerini toplar ondan." diye
Bildiğin parazit işte.
Tedavileri yok.Ayyy aman Allahım yaaaaillaki bi şekilde kurbanı oluyosun yani
Bizimki hiç öyle gibi değildi ama abisi kendini belli etmişti onda da ego çoktur.Kendi aramaz aranmasını bekler,sofra hazır olucak eksik olmucak,herşeyi kendi bilir başka kimse bilemez falanBunun cevabini bircok buyuge sordum bu surecte.Hatta benzerini yasamislara sordum.Iyi niyetli olanlar orta yol taraftari.Ben benim kayinvalidenin allah affetsin ama iyi niyetinden emin degilim.Allah gorsun baska yapacak bisi yok.
Hic mi mumkun degil acaba sindirmek:) Kafa göz dalsak şöyle belli dozlarda hergun:)Ayyy aman Allahım yaaaaillaki bi şekilde kurbanı oluyosun yani
Ben bu konuları çok aşırı araştırmadım ama şını sormak istiyorum diyelim döndü bana barışmak istedi aynı onun bana yaptığını da ben yaptım ona seni istemiyorum artık dedim.Tepkileri nasıl oluyor.Tedavileri yok.
Hic mi mumkun degil acaba sindirmek:) Kafa göz dalsak şöyle belli dozlarda hergun:)
[/QUOTE
Valla o kadar şey okudum şuanda sindirmek mümkün değil sanki baya baya sıkıntılı tiplermiş
Valla o kadar şey okudum şuanda sindirmek mümkün değil sanki baya baya sıkıntılı tiplermişHic mi mumkun degil acaba sindirmek:) Kafa göz dalsak şöyle belli dozlarda hergun:)
Dedigime kendim de inanmadim :) Kafayi yiyip gelmisim baba evine ,hersey benim yuzumden diye yemisim damgayi bir de soruyorum:) Suan ki aydinlanmaya sahip olsaydim daha farkli davranirdim.Samimi davraniyordum,oynardim.Valla o kadar şey okudum şuanda sindirmek mümkün değil sanki baya baya sıkıntılı tiplermiş
Aynı şuanda bende öyleyim.bu süreçte mesajıma cevap vermedi bile boşanma mevzusu hakkında yazdım.insan bi bişey söyler dimi yok öldü sanki.ay sonra ben naptım ben bu kadar kötü bi insanmıydım diye bugün ağlayarak sinir krizi eşiğine geldim.Dedigime kendim de inanmadim :) Kafayi yiyip gelmisim baba evine ,hersey benim yuzumden diye yemisim damgayi bir de soruyorum:) Suan ki aydinlanmaya sahip olsaydim daha farkli davranirdim.Samimi davraniyordum,oynardim.
Duygularinizi serbestce yasayin,aglama,ofke,sinir krizi hic kontrol etmeyin icinizi bosaltin,sonrasinda nefes aliyorsunuz.Gittigim psikolog surekli bogulma hissimi sorup onu duzeltmeye calismisti.Ve ne olursa olsun suclu hissetmeyin.Herkes,her insan hata yapar buyuk veya kucuk ,onemli olan muhasebesini yapip tekamul edip yola devam etmektir. (adam oldurme,irza gecme vs haric tabii zaten bunlari yapanlar suclu hissetmiyor).Aynı şuanda bende öyleyim.bu süreçte mesajıma cevap vermedi bile boşanma mevzusu hakkında yazdım.insan bi bişey söyler dimi yok öldü sanki.ay sonra ben naptım ben bu kadar kötü bi insanmıydım diye bugün ağlayarak sinir krizi eşiğine geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?