Narsistmiş! 😱

İnanmıyorum ya hazırlanıyorlar resmen mahkeme için mesaj atmak da ne demek direk böyle mesaj atması zaten durduk yerde hiç iyi niyetli değil

İnanmıyorum ya hazırlanıyorlar resmen mahkeme için mesaj atmak da ne demek direk böyle mesaj atması zaten durduk yerde hiç iyi niyetli değil
Hala içimde bi merhamet vardı iyi niyetli düşünüyordum fakat yok yok olmuyormuş karşımdaki canavarsa ben daha beteri olucam.Bu artık bi savaşa dönüştü.Adama sorarlar karın 10bileziği sattığın da sen nerdeydin? Bu kadın neyle yedi bu parayı?

Allah yardimci olsun arkadaşım bu saatten sonra hakkın olanı almak için ugrasacaksin.düğün videosu varsa usb ye yedekleyip almayı unutma sakın

Amin Allah razı olsun.düğün usb sini kaybettim sanıyodum.Biraz önce telefonun kutusundan telefonun iğnesini alıcaktım.Oraya koymuşum.Allahım nasıl sevindim bide kafama o takıldıydı bulamazsam nolucak diye

Amin Allah razı olsun.düğün usb sini kaybettim sanıyodum.Biraz önce telefonun kutusundan telefonun iğnesini alıcaktım.Oraya koymuşum.Allahım nasıl sevindim bide kafama o takıldıydı bulamazsam nolucak diye
Allah yardımcınız olsun

Benim yanımdaki yaratık da, düğünden sonra altınları bozdurup, bankaya müşterek hesap açtırdı gitti yatırdı. Sonra ailesiyle bir olup, duygu sömürüsüyle baskıyla bana o parayı çektirdi ve aldı. Sonra da geri ödemeyeceğiz dediler. Üstelik hepsi benim mehrimdi. Ben düğün videosunu alsam bile, hesaptan çekip elimle verdim kanıtlayamam.
Şimdi uyandım, şeytanın yeryüzündeki temsilcisi o ve ailesi.

Okuduğuma göre evlilik süresinde ister kendinize harcayın ister eşinize boşandıktan sonra o yine sizin hakkınızmış.Ne kadar doğru bilemiyorum.Ama eminim ki şeytan bile bunlar kadar plan yapamaz.hayatları yalan,dolan üzerine.İnşallah aldıkları bütün âhlar bir bir bulur onları.Ölüyor olsa hakkını helal et diye yalvarsa şu saatten sonra haram olsun derim.Herşeye tamam da iftira atmak nedir yani.

En büyük saldırıları o ki. İftira atmak ve misilleme yapmak.
Ben özel avukat tutamam yüksek ihtimal, barodan istediğim de alabilir mi hakkımı emin değilim. Karşımdaki şeytan ve ailesi çünkü.
Ellerinden gelen iftirayı, yalanı, misillemeyi yapacaklar adım gibi eminim.

Allah yardımcımız olsun benimde en değerli ziynetimi satmasa(ki sattığına inanmıyorum aslında) bende özel avukat tutmayı düşünüyordum.Şimdi kararsız kaldım haliyle bide elimde kredi borcuyla.Allah 2 yakasını bir araya getirmesin.Barodan avukatlar ne denli bakıyor bende çok merak ediyorum

Eyvahlar olsunnnn esimin aynisi. Esimin ailesinin ayynsiiii.simdi farkettimmm

Aynı kişisel özelliklere birebir sahip biriyle evlendim, o babasına düşkündü tek değişiklik bu. Dediğiniz gibi bende kaçtım, o şekilde ayrıldım yoksa izin vermiyordu, ailesine ve kendisine itaat etmemi itiraz etmememi istiyordu felan.. Ben 3 hafta evli kaldım sonra ayrıldım. Darısı sizin başınıza

Amin. Boşanma süreciniz nasıl oldu?

Amin. Boşanma süreciniz nasıl oldu?

Evi terk etmeyeyim diye pasaportumu kasalara kitleyen o adam, evi terk ettikten sonra 1 kez bile aramadı gururundan. Gurur da denmez buna, babasının korkusundan diyelim. Çekişmeli geçti bizimki ama şükür ben haklı bulundum tazminat kazandım. Onun bana söylediklerini ses kaydı almıştım sende alırsan iyi olur.

Evet bunu herkes söyledi. Alacağım, bir de komşum şahitlik yapacak. Uzamaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…