Narsistmiş! 😱

Cok etkilendim su paragraftan.Cumleleri secer,ne dusundugunu sorar,sen acarsin kendini,kafasinda toparlar nasil saldiracagini ve baslar ateslemeye(suclamaya) sonra sen suclu hisseder ezilirsin,ben ne kotu yapmisim dersin.
Evet. Hatta bir keresinde ona aslanım, yiğidim dememi istedi. Demedim çünkü içimden asla gelmiyor. Bana "bunu yazdım kenara" dedi.

Yok bunu kullanıyor derken; benim sürekli telefona baktığımı, arkadaşlarımla konuştuğumu ve onunla ilgilenmediğimi iddia ederek ailesini dolduruyor.
Küçük çocuk gibi her şeyde ailesini aramak, bazı erkekler evlenmemeli
Daha 1 yıl bu adama sabretmek istiyorsunuz, umarım ruh sağlığınızdan olmadan kurtulursunuz.

Evet. Hatta bir keresinde ona aslanım, yiğidim dememi istedi. Demedim çünkü içimden asla gelmiyor. Bana "bunu yazdım kenara" dedi.
Bir narsistin iyilesmesi icin,kaybinin farkinda olmasi(sevdigi kisiden ayrilik),kendiyle yuzlesmesi,durumu kabul etmesi lazimmis.teslim olmadan gelisim saglayamazlarmis.yani agir bir duvara toslama lazim ki afallasin ne oluyor desin.

Eklentiler

• 15798992557618080955529086871210.jpg
    158,5 KB · Görüntüleme: 77
Küçük çocuk gibi her şeyde ailesini aramak, bazı erkekler evlenmemeli
Daha 1 yıl bu adama sabretmek istiyorsunuz, umarım ruh sağlığınızdan olmadan kurtulursunuz.
İstemiyorum, mecburum. İnanın çok zor ama bu okul benim için herşeyde önemli.

“En çok empati duygusu gelişmiş, yardımsever ve geçmişinde sevgi eksikliği çeken insanları anlayıp, avlamaya çalışıyorlarmış” işte bu söze benzer bişeyi bugün pskiyatrım söyledi.Bende öyleydim... boşanmak üzereyim ve böyle bir adamla evliydim.Bana doktor resmen dedi kaç kurtul sen onun kurbanısın.Benim ki bu kadar aşırı değildi fakat çoğu şey aynı.

Bir narsistin iyilesmesi icin,kaybinin farkinda olmasi(sevdigi kisiden ayrilik),kendiyle yuzlesmesi,durumu kabul etmesi lazimmis.teslim olmadan gelisim saglayamazlarmis.yani agir bir duvara toslama lazim ki afallasin ne oluyor desin.
Yok, bu yaşayan için geçerli değil. Narsisti kendisiyle yüzleştirince ortalığı yıkıyor, içindeki şeytan dışarı çıkıyor resmen. Ayrıca onlar sevgiyi bilmiyor.
Onu şak diye bıraktığımda depresyona girip, yara almış gibi hissedermiş. Bu yüzden narsiste sakın gideceğinizi belli etmeyin çünkü çok ağır sonuçları olur diyorlar.

Beni de uyandıran doktorum. O şeytanda bir sıkıntı olduğunu ilk hissettiğim anda bıraksaydım bu kadar artarak ilerlemeyecekti. Neyse artık. Önüme bakıyorum. Sonunu hazırlıyorum ellerimle. Bana yaşattığı bu cehenneme ellerimle son vereceğim.

Umarım en kısa sürede toparlarsanız beni babamın evine bırakalı 9 gün oldu.hiç sesi soluğu çıkmıyor.Bakalım nolucak.bende öyle izler bıraktı ki tedaviye başladım artık.

Umarım en kısa sürede toparlarsanız beni babamın evine bırakalı 9 gün oldu.hiç sesi soluğu çıkmıyor.Bakalım nolucak.bende öyle izler bıraktı ki tedaviye başladım artık.
Çıkmaz tabi, güç topluyordur yaratık. Ya da yeni av peşindedir.
Sakın geri dönmeyin.

Ben 3 aydir babamin evindeyim:) Ama ruhum aydinlandi.Birakin bakin keyfinize.Kafasi temiz adam boyle yapmaz.Yarin konusacakmisiz bakalim biz ariyacakmis,daha baglayamadik dava konusunu yarin baglanacak gibi ama benimle ilgili dilekceye sunabilecegi kusurum yok.Derdim para da degil evelallah kazaniriz.Yalniz cok emegim var evliligimde maddi ve manevi.Oyle imzalamayacam hemen tutanagi,ugraşsin.Savaş ise savaş o beni yıktı ben de onu yıkıcam.

Evet aynen öyle.Bende 1sene konuşup severek aşkla evlendim.Çiçek gibi bir adamdı.Hediyeler çiçekler süprizler ağzımın içine bakardı.Araba sürerken bile beni izlerdi hep kızardım önüne baksana hayatım diye..Evlendik 1-2 ay sürdü sürmedi kavgalar baş gösterdi.Allahım sen sabır ver bizlere

Eyvahlar olsun hepsi mi ayni insan alisinca ve farkedince kamyon carpmisa dönuyor.

Evlendim, balayında beni sinirlendirdi. Ben sinirden ağlarken karşımda kahkaha atıyordu. O an anlamıştım aslında anormal olduğunu ama bana "sinirlerim bozuldu" deyip yoldan çiçek aldı. Kandırdı yani. Hatta kendi kendime saçmaladım sanırım dedim.

Nasıl ölebilecek bu insanlar bu günahlarla bilmiyorum...Dönmem asla...
Duyguları yok ki. Tek korkuları maskelerinin toplum içinde düşmesi.
Gözleri bile donuk ve soğuk bunların. Hep taşlar yerine oturunca anladım.

Ben sadece iftira atmasından korkuyorum çok kıskançtı ailemi sevmiyordu karışıyordu gibisinden.Ailesine ne anlattıysa güya bana bayılan kayınvalidem bile aramadı ne oluyo çocuğum diye.Manevi kısmını zaten ödeyemez trilyonları da verse ama maddi kısmını bende istiyorum benim ailemide benide borca soktu 9aylık bi kabus uğruna

Ay yüreğime taş oturdu yaa Bende bigün yemek yerken ağlamaya başladım dargındık,buda gülmemek için kendini zor tutuyor.Ayy unutmuştum bianda aklıma zank etti

Duyguları yok ki. Tek korkuları maskelerinin toplum içinde düşmesi.
Gözleri bile donuk ve soğuk bunların. Hep taşlar yerine oturunca anladım.
Ben düşürücem o mahkeme günü gelsin çatsın.O mahkeme bittikten sonra asıl rezilliği kendisi görücek.Millete çiçek böcek gibi olup eve gelince arkasından konuşmak dedikodu yapması değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…