- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Evet. Hatta bir keresinde ona aslanım, yiğidim dememi istedi. Demedim çünkü içimden asla gelmiyor. Bana "bunu yazdım kenara" dedi.Cok etkilendim su paragraftan.Cumleleri secer,ne dusundugunu sorar,sen acarsin kendini,kafasinda toparlar nasil saldiracagini ve baslar ateslemeye(suclamaya) sonra sen suclu hisseder ezilirsin,ben ne kotu yapmisim dersin.
AA evet bu mantıklı. Teşekkür ederim.gizli sekmeden girin bir de bence ne olur ne olmaz
Küçük çocuk gibi her şeyde ailesini aramak, bazı erkekler evlenmemeliYok bunu kullanıyor derken; benim sürekli telefona baktığımı, arkadaşlarımla konuştuğumu ve onunla ilgilenmediğimi iddia ederek ailesini dolduruyor.
Bir narsistin iyilesmesi icin,kaybinin farkinda olmasi(sevdigi kisiden ayrilik),kendiyle yuzlesmesi,durumu kabul etmesi lazimmis.teslim olmadan gelisim saglayamazlarmis.yani agir bir duvara toslama lazim ki afallasin ne oluyor desin.Evet. Hatta bir keresinde ona aslanım, yiğidim dememi istedi. Demedim çünkü içimden asla gelmiyor. Bana "bunu yazdım kenara" dedi.
İstemiyorum, mecburum. İnanın çok zor ama bu okul benim için herşeyde önemli.Küçük çocuk gibi her şeyde ailesini aramak, bazı erkekler evlenmemeli
Daha 1 yıl bu adama sabretmek istiyorsunuz, umarım ruh sağlığınızdan olmadan kurtulursunuz.
“En çok empati duygusu gelişmiş, yardımsever ve geçmişinde sevgi eksikliği çeken insanları anlayıp, avlamaya çalışıyorlarmış” işte bu söze benzer bişeyi bugün pskiyatrım söyledi.Bende öyleydim... boşanmak üzereyim ve böyle bir adamla evliydim.Bana doktor resmen dedi kaç kurtul sen onun kurbanısın.Benim ki bu kadar aşırı değildi fakat çoğu şey aynı.Merhaba hanımlar.
Dillere destan, berbat bir sütoğlanla yaptığım korkunç evlilikle nam saldım.
Meğer sadece sütoğlan değil, kendisi halis muhlis bir narsistmiş. Ve ben bunu bugün anladım. Yok böyle bir aydınlanma, şimdi o kadar doluyum ki baştan sona yazsam sayfalar alır, o yüzden madde madde kısaca özetleyeyim nasıl anladığımı;
1. En tipik özelliği olarak asla hata kabul etmiyor, asla özür dilemiyor ve pişkin pişkin beni suçluyor.
2. Aşırı derecede kolay şekilde yalan söylüyor, yemin ediyor.
3. Narsistler anneleriyle anormal bağlar kurarlarmış, yani ya aşırı bağımlı ya aşırı kopuk. Ben aşırı bağımlısına denk geldim. Öyle ki annesine resmen tapıyor.
4. Ailesini yalanlarıyla doldurup, (ailesi onun haremiymiş araştırırken anladım) en ufak tartışmamızda eve çağırıp, onları benim üstüme yürürken, bana hakaret ederken izliyor hatta bununla kalmayıp daha çok üstüme gelsinler diye o anda onları doldurmaya devam ediyor.
5. Ailesi kukla olduklarının farkında değil, aksine bence hepsi narsist. Özellikleri tutuyor.
6. Tartıştıktan sonra ben ağlarken karşıma geçip kahkaha atarak gülüyor, hatta gözlerinden yaş gelip nefesi kesiliyor gülmekten.
7. Boşanacağımı söylediğimde; kendisini öldürmekle beni tehtid ediyor.
8. Topluluk içinde beni rencide etmeye çalışıyor, sürekli bir laf sokma ve alay etmeye çalışma halinde.
9. Bir kaç devlet büyüğüne, onlar yerinde ben olmalıydım, benim hakkım gibi aşırı saçma yorumlar yapıyor.
10. Laf arasında şu eşyamı seviyorum dediğimde, kavga esnasında kırdığı ilk eşyam o oluyor.
11. Sürekli olarak sözünü dinlemediğimi, itaat etmem gerektiğini, annesiyle samimi olmam gerektiğini vurguluyor.
12. Çocuk konusunda aşırı baskı yapıyor (bunun sebebi ise empatını kendisine bağımlı hale getirme düşüncesiymiş)
13. Çocukları sevmiyor. Evet yanlış okumadınız, hatta evime gelen misafir çocuklarının dahi arkalarından küfür ediyor. Sadece kendi çocuklarını severmiş öyle diyor.
14. Psikoloğa git dediğimde, "asıl sen git" gibi, bir eleştiri yaptığımda "sen de şöylesin, böylesin" gibi asla kabul etmeyip aksine beni suçluyor.
15. Ailesi "oğlumuzu bu hale sen getirdin" diyerek üstüme geliyor, yalan söyleyip sürekli iftira atıyorlar.
İnanın daha neler neler. Resmen ayıldım, kuş gibi hafifim şu an. Beni öyle bir uyuşturmuş ve manipüle etmiş ki, çoğu zaman kendimi suçluyordum. Yazık. Meğer karşımdaki narsist bir psikopatmış üstelik ailesi de öyle.
Şimdi, belirli bir süre mecburen kendi çıkarım için bu yaratıklarla yaşamak zorundayım. Sonrasında kaçacağım evet.
Çünkü psikoloğun söylediğine göre, narsiste boşanacağımı söylemeden kaçmam gerekiyormuş, sessizce.
Bunun neden olduğunu anlıyorum aslında, taşlar yerine oturuyor. Taa ilk tartışmamızda evi terketmeye kalktım, annesi babası ve kendisi beni zorla eve sokup zorla yanyana oturtup barıştırdılar. Ağlayarak "tamam yeter barıştık işte" diyordum. Eğer söylersem aynısını yapacaklar.
O yüzden narsist kurbanı kardeşlerim, bolca araştırdım bir de sizin hikayelerinizi dinlemek istiyorum.
Benzer şeyleri yaşayan varsa da "narsist kişilik bozukluğu" bu bir araştırın derim.
Ekleme; annesi ve babası, sütoğlan konuşacağı zaman ortamdaki herkesi susturuyorlar. Sütoğlan lafı kesilince veya onu biri dinlemeyince deliriyor.
Cinsellik konusunda da sapkın olabiliyorlarmış, buraya bir konu daha açmıştım "doğum videoları izliyor gizli gizli" diye. Resmen uyuyor işte.
En çok empati duygusu gelişmiş, yardımsever ve geçmişinde sevgi eksikliği çeken insanları anlayıp, avlamaya çalışıyorlarmış.
Yok, bu yaşayan için geçerli değil. Narsisti kendisiyle yüzleştirince ortalığı yıkıyor, içindeki şeytan dışarı çıkıyor resmen. Ayrıca onlar sevgiyi bilmiyor.Bir narsistin iyilesmesi icin,kaybinin farkinda olmasi(sevdigi kisiden ayrilik),kendiyle yuzlesmesi,durumu kabul etmesi lazimmis.teslim olmadan gelisim saglayamazlarmis.yani agir bir duvara toslama lazim ki afallasin ne oluyor desin.
Beni de uyandıran doktorum. O şeytanda bir sıkıntı olduğunu ilk hissettiğim anda bıraksaydım bu kadar artarak ilerlemeyecekti. Neyse artık. Önüme bakıyorum. Sonunu hazırlıyorum ellerimle. Bana yaşattığı bu cehenneme ellerimle son vereceğim.“En çok empati duygusu gelişmiş, yardımsever ve geçmişinde sevgi eksikliği çeken insanları anlayıp, avlamaya çalışıyorlarmış” işte bu söze benzer bişeyi bugün pskiyatrım söyledi.Bende öyleydim... boşanmak üzereyim ve böyle bir adamla evliydim.Bana doktor resmen dedi kaç kurtul sen onun kurbanısın.Benim ki bu kadar aşırı değildi fakat çoğu şey aynı.
Umarım en kısa sürede toparlarsanız beni babamın evine bırakalı 9 gün oldu.hiç sesi soluğu çıkmıyor.Bakalım nolucak.bende öyle izler bıraktı ki tedaviye başladım artık.Beni de uyandıran doktorum. O şeytanda bir sıkıntı olduğunu ilk hissettiğim anda bıraksaydım bu kadar artarak ilerlemeyecekti. Neyse artık. Önüme bakıyorum. Sonunu hazırlıyorum ellerimle. Bana yaşattığı bu cehenneme ellerimle son vereceğim.
Çıkmaz tabi, güç topluyordur yaratık. Ya da yeni av peşindedir.Umarım en kısa sürede toparlarsanız beni babamın evine bırakalı 9 gün oldu.hiç sesi soluğu çıkmıyor.Bakalım nolucak.bende öyle izler bıraktı ki tedaviye başladım artık.
Ben 3 aydir babamin evindeyim:) Ama ruhum aydinlandi.Birakin bakin keyfinize.Kafasi temiz adam boyle yapmaz.Yarin konusacakmisiz bakalim biz ariyacakmis,daha baglayamadik dava konusunu yarin baglanacak gibi ama benimle ilgili dilekceye sunabilecegi kusurum yok.Derdim para da degil evelallah kazaniriz.Yalniz cok emegim var evliligimde maddi ve manevi.Oyle imzalamayacam hemen tutanagi,ugraşsin.Savaş ise savaş o beni yıktı ben de onu yıkıcam.Umarım en kısa sürede toparlarsanız beni babamın evine bırakalı 9 gün oldu.hiç sesi soluğu çıkmıyor.Bakalım nolucak.bende öyle izler bıraktı ki tedaviye başladım artık.
Evet aynen öyle.Bende 1sene konuşup severek aşkla evlendim.Çiçek gibi bir adamdı.Hediyeler çiçekler süprizler ağzımın içine bakardı.Araba sürerken bile beni izlerdi hep kızardım önüne baksana hayatım diye..Evlendik 1-2 ay sürdü sürmedi kavgalar baş gösterdi.Allahım sen sabır ver bizlereHayır görücü usulü oldu. Ki zaten evlenene kadar bana dünyanın en mükemmel kadınıymışım gibi davrandı diye anlattım cevaplarımda.
Ayakkabılarımı dahi o giydirir, çayımı hazırlar, elleriyle yemek yedirir, şiirler okur, çiçekler gelir....
Bu şekilde avlıyorlar zaten. Evlendikten 2 sene sonra uyandım ben. Allah kimsenin başına vermesin.
Evet her boşlukta güç topluyorlar.Çıkmaz tabi, güç topluyordur yaratık. Ya da yeni av peşindedir.
Sakın geri dönmeyin.
Eyvahlar olsunEvet aynen öyle.Bende 1sene konuşup severek aşkla evlendim.Çiçek gibi bir adamdı.Hediyeler çiçekler süprizler ağzımın içine bakardı.Araba sürerken bile beni izlerdi hep kızardım önüne baksana hayatım diye..Evlendik 1-2 ay sürdü sürmedi kavgalar baş gösterdi.Allahım sen sabır ver bizlere
Nasıl ölebilecek bu insanlar bu günahlarla bilmiyorum...Dönmem asla...Çıkmaz tabi, güç topluyordur yaratık. Ya da yeni av peşindedir.
Sakın geri dönmeyin.
Evlendim, balayında beni sinirlendirdi. Ben sinirden ağlarken karşımda kahkaha atıyordu. O an anlamıştım aslında anormal olduğunu ama bana "sinirlerim bozuldu" deyip yoldan çiçek aldı. Kandırdı yani. Hatta kendi kendime saçmaladım sanırım dedim.Evet aynen öyle.Bende 1sene konuşup severek aşkla evlendim.Çiçek gibi bir adamdı.Hediyeler çiçekler süprizler ağzımın içine bakardı.Araba sürerken bile beni izlerdi hep kızardım önüne baksana hayatım diye..Evlendik 1-2 ay sürdü sürmedi kavgalar baş gösterdi.Allahım sen sabır ver bizlere
Duyguları yok ki. Tek korkuları maskelerinin toplum içinde düşmesi.Nasıl ölebilecek bu insanlar bu günahlarla bilmiyorum...Dönmem asla...
Ben sadece iftira atmasından korkuyorum çok kıskançtı ailemi sevmiyordu karışıyordu gibisinden.Ailesine ne anlattıysa güya bana bayılan kayınvalidem bile aramadı ne oluyo çocuğum diye.Manevi kısmını zaten ödeyemez trilyonları da verse ama maddi kısmını bende istiyorum benim ailemide benide borca soktu 9aylık bi kabus uğrunaBen 3 aydir babamin evindeyim:) Ama ruhum aydinlandi.Birakin bakin keyfinize.Kafasi temiz adam boyle yapmaz.Yarin konusacakmisiz bakalim biz ariyacakmis,daha baglayamadik dava konusunu yarin baglanacak gibi ama benimle ilgili dilekceye sunabilecegi kusurum yok.Derdim para da degil evelallah kazaniriz.Yalniz cok emegim var evliligimde maddi ve manevi.Oyle imzalamayacam hemen tutanagi,ugraşsin.Savaş ise savaş o beni yıktı ben de onu yıkıcam.
Ay yüreğime taş oturdu yaaEvlendim, balayında beni sinirlendirdi. Ben sinirden ağlarken karşımda kahkaha atıyordu. O an anlamıştım aslında anormal olduğunu ama bana "sinirlerim bozuldu" deyip yoldan çiçek aldı. Kandırdı yani. Hatta kendi kendime saçmaladım sanırım dedim.
Ben düşürücem o mahkeme günü gelsin çatsın.O mahkeme bittikten sonra asıl rezilliği kendisi görücek.Millete çiçek böcek gibi olup eve gelince arkasından konuşmak dedikodu yapması değil oDuyguları yok ki. Tek korkuları maskelerinin toplum içinde düşmesi.
Gözleri bile donuk ve soğuk bunların. Hep taşlar yerine oturunca anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?