Narsistmiş! 😱

Bana asla anlatmıyor kendi çocukluğunu, sorunlarını. Genelde hep başkasını kötüler, başkasını anlatır, hakaret eder falan.
Çocukluğunu laf arasında annesinden duyuyorum, babası hep şehir dışındaymış ve annesine çok şiddet uygularken tanık olmuş. Annesi kendisini korusun, ilgilensin diye doğurup büyütmüş resmen bunu çünkü iğne bile alacak olsa buna söylüyor. Aşırı pohpohlanıyor. Mesela atıyorum bilgi yarışmasında bir soruya doğru cevap verse, annesi babası başlıyor gazlamaya ve bunu o ortamda yokken de yapıyorlar. Yine de hiçbir şey bu olanları aklamıyor. Ben de babasız büyüdüm, çocukluğum berbattı. İçimi açtım ona, güvendim meğer şeytanın ta kendisiymiş.
Menfaatim için çekiyorum yemin ederim. Herşeyi yakacak durumdayım ama okuluma içim acıyor, ona ulaşmak için çok uğraştım. Yaşım geçmeden kariyer istiyorum. Bahane gibi geliyor belki ama sonraki hayatım şekillenecek bu sayede. Ömür boyu anne evinde kalmak istemiyorum.
Zaten çekiyorum, zaten bitecek sadece 1sene daha sabret Anka diyorum kendime.

ah canım benim yaa hepsi aynı evin içine girince ortaya çıktı desene. Allah sabır versin, kalbim seninle. umarım bir an önce kalbinin dilediği şeye kavuşursun

kendi işini yoluna koymadan sakın düzenını bozma,gaza gelipte kurmaya calıstıgın sistemı bozma.
ben senı anlıyorum..şuan kafanda emınım her ihtimalı yada hedefınle ılgılı herseyı planlayarak ilerliyosun.yeteri kadar kafan meşkulken bide bunu katma.çünkü ne kadar sorunlu olursa olsun evlılık bıttgıınde o alıskanlıgı bitirecegin için sarsılacaksın bi süre..şimdi zamanı degıl..
sen kendı işini yoluna koyana kadar devam et ancak kendını ezdırmeden, onu umursamadan ve yeri geldıgınde he he deyip geçerek yeri geldıgınde dişini göstererek..
varken yok ol,varken yokmuş gibi davran..kendı hayatını kurmadan o yola çıkma..meslegin heybene atacagın ilk şey olmalı

Tek umudum bu.
Ben uyanmadan önce de boşanmaya karar vermiştim, çok konu açtım buraya. O kaçınılmaz son. Ancak dediğiniz gibi en azından param olsa, işim olsa bir pislikten kurtulmak bana daha az zarar verir diye düşündüm.
O yüzden 1 sene daha psikolog ve ailemle geçer gibi geliyor. Daha ağır hasar almam umarım.

onuda pskloga götürmeyı denesen yada aile terapıstı?tepkısı ne olur yada söyledın mı hiç,sorunlarımız var gel beraber gidelım dıye

Söyledim hem de defalarca. Asla kabul etmiyor.

götürmeyı basarabilirsen belki evliliğinin seyri değişebilir..
bide bunu denemelısın bence..evet yaşanılanlar çok agır ve unutmak cok zor ama denemeden de bilinmiyor.kımse boşanmayı istemez..bu elınde duran bır alternatıf olsun ama kurtarmak adına bir tedaviye ıkna edersen belkı çok başka kapılar acılır

Yok ben istemiyorum. Sadece kendisiyle savaşmıyorum ki, ailesi de narsist. Hangi birini tedaviye ikna edeyim. Evdeki azıcık değişme emaresi gösterse, annesi "oğlum sen böyle değildin, değiştin" bilmem ne yapıyor. Sonra bir bakıyorum hop aynı şeytan. Ömrümü bu manyaklar kurban etmek istemiyorum. Zaten çocukluğumdan beri gerçek aşkı, sevgiyi tatmadım. Tatmadan ölmek istemiyorum.

ozaman Allah yardımcın olsun arkadaşım.uzun ve yorucu bir süreç olacak..
okulun bitmeden hatta belkide işini ayarlamadan bu sürece başlama..tüm enerjini akıtacagın bir süreç olacaktır emınım ve en azından sarılacagın bir işin ve meslegın olsun..

Amin.
Zaten yaralandım, bari değsin. Okulum için son 1 sene. Sonra küllerimden doğacağım.

çok aradınız mı acaba bu herifi onu merak ettim ben. hiç mi anlamadınız bu kadar ağır bi vaka olduğunu?
Hayır görücü usulü oldu. Ki zaten evlenene kadar bana dünyanın en mükemmel kadınıymışım gibi davrandı diye anlattım cevaplarımda.
Ayakkabılarımı dahi o giydirir, çayımı hazırlar, elleriyle yemek yedirir, şiirler okur, çiçekler gelir....
Bu şekilde avlıyorlar zaten. Evlendikten 2 sene sonra uyandım ben. Allah kimsenin başına vermesin.

valla çok geçmiş olsun kurtulursunuz umarım bir an önce. okurken darlandım

ayy hatırladım şimdi doğum videosundan. ayrıl artık maymun gözünü açtı kurtul şundan
Kararım dan hiç vazgeçmedim ki. Hatırlıyorum sizi. Siz de demiştiniz psikopat bence bu diye, doğru çıktı valla helal.
Okulum için 1 sene dayanmaya çalışıyorum, mecburum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…