• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistmiş! 😱

Kararım dan hiç vazgeçmedim ki. Hatırlıyorum sizi. Siz de demiştiniz psikopat bence bu diye, doğru çıktı valla helal.
Okulum için 1 sene dayanmaya çalışıyorum, mecburum.
bu süreçte birikim yapın yapabildiğiniz kadar.Ve çocuk yapmamayı dikkat edin

bu süreçte birikim yapın yapabildiğiniz kadar.Ve çocuk yapmamayı dikkat edin
Aşırı cimri ama evet kırpık kırpık kenara atıyorum.
Çocuk konusunda da eğer gece ben uyurken bir şey yapmazsa mümkün değil. Aman Allah korusun, zaten ne olur ne olmaz diye önlem alıyorum ama olsun yani.

Aşırı cimri ama evet kırpık kırpık kenara atıyorum.
Çocuk konusunda da eğer gece ben uyurken bir şey yapmazsa mümkün değil. Aman Allah korusun, zaten ne olur ne olmaz diye önlem alıyorum ama olsun yani.
sen önlemini al korun yine de.Belli olmaz böyle bi adam herşeyi yapar.

Narsist insan bosancam deyince kendimi öldürcem demez cünkü bu sensiz yasayamam demektir. Narsist insan bosancam deyince sen bilirsin der.
Hayır en tipik narsist tehtidiymiş. Hatta daha sonra seni öldürürüme kadar gidiyormuş. Sizin dediğiniz narsist empatla işini bitirdiğinde yeni kurban bulduğunda oluyor.
Bu tehtid "seninle işim daha bitmedi, biraz daha sömürmem lazım" demek ne yazık ki.

Başka normal olmayan belirgin özellikleri var mı? Bir de şuan nasılsınız?
Yorumlarda yazdım çoğunu. Aklıma geldikçe yazıyorum. Tabi bunları yaşarken, sorunu kendimde sanıyordum o yüzden tutuk tutuk hatırlayıp yerine oturtuyorum. Direkt benim mesajlarımı okuyun.
Şu an patlamak için bahane toplama evresinde. Beni konuşturup cümlelerimi seçmeye çalışıyor. Mesafemi koruyorum ve bunu hissediyor. Sürekli "sen değiştin, böyle değildin, gözümden kaçmıyor." demeye başladı.
3 ayda bir kriz dönemine giriyor ve ailesini başıma sarıyor. Zaten herşeyi şuan annesine aktarıyor.

Inanamiyorum.. dehsete kapildim. Korku filmi gibi. Allah yardimcin ve yardimciniz olsun kardeslerim. Bu nasil bir kisilik....
Lutfen bir an önce okulunu bitir ama bu surede lutfen kendine dikkat et. Her sey beklenir bu adamdan. Aileni de hazirla yaninda olsunlar
Evet adım adım ilerliyorum. Dikkat çekmeden ilerlemeye çalışıyorum.
Şeytanla yaşamak resmen. Önemli olan benim uyanışımdı. Şükür uyandım.

Yorumlarda yazdım çoğunu. Aklıma geldikçe yazıyorum. Tabi bunları yaşarken, sorunu kendimde sanıyordum o yüzden tutuk tutuk hatırlayıp yerine oturtuyorum. Direkt benim mesajlarımı okuyun.
Şu an patlamak için bahane toplama evresinde. Beni konuşturup cümlelerimi seçmeye çalışıyor. Mesafemi koruyorum ve bunu hissediyor. Sürekli "sen değiştin, böyle değildin, gözümden kaçmıyor." demeye başladı.
3 ayda bir kriz dönemine giriyor ve ailesini başıma sarıyor. Zaten herşeyi şuan annesine aktarıyor.
Cok etkilendim su paragraftan.Cumleleri secer,ne dusundugunu sorar,sen acarsin kendini,kafasinda toparlar nasil saldiracagini ve baslar ateslemeye(suclamaya) sonra sen suclu hisseder ezilirsin,ben ne kotu yapmisim dersin.

Eve gelince sizin telefonunuzu neden kullanıyor ? Bir de geçmişte hiçbir şey olmayınca daha çok şüphe uyandırmaz mı ?
Yok bunu kullanıyor derken; benim sürekli telefona baktığımı, arkadaşlarımla konuştuğumu ve onunla ilgilenmediğimi iddia ederek ailesini dolduruyor.

Back