En azından beni dövmüyor diye düşünüyor heralde

Evde eşine kendi paspas ediyorsun, başımda erkek olsun diye her hakarete, aşağılamaya katlanıyorsun. Mazoşist kelimesine köpürüyorsun. Keşke kendini gerçek hayatında böyle savunsan ama nerdee di mi?
Eğer eşi gerçekten narsistse genellikle bağımlı karakterleri seçiyordur, konu sahibi bağımlı ilişki yaşıyorsa kendine her zaman bir bahane bulacaktır şiddete uğrasa bile
Umarım çocuğa güvenli huzurlu bir hayat sunmanın yolunu bulabilir

Bir de dillere yapışmış narsist narsist koca narsistse sen de mazoşist misin? Zevk mi alıyorsun bu durumdan
Hayatım ben bunu sonradan çözdüm narsist diyince kendilerine yeni bahane yaratıyorlar yani adam böyle değil hasta olduğu için böyle yani hala düzeltilebilir bizim kadınlardaki bu kötü çocuğu iyi çocuk yapma merakı hepsi o kadın olmak istiyor ama o zamana kadar yaşadıkları şu bu hiç nedense kendilerine acımazlar yazık adam hasta ya ona acıyolar yoksa çok iyi biridir bakma sadece narsist hasta yazık

Öğğğ kuscam başında erkek var da noluyo illa birinden sürekli hakaret mi işitmen lazım erkek de erkek olsa karı parası yiyen asalak

Çoğunuza şu konuda katılıyorum; yaptıklarının yenilir yutulur yanı yok. Bir an önce düzgün bir şekilde yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Bunun ben de farkındayım . Ben burada linçlenmek için açmadım bu konuyu. Mağdur olan benim. Ama karşımda insan gibi olmaz ayrıl diyen insanlardan çok, başkasının mutsuzluğundan zevk alıp daha da kelimeleriyle ezmeye çalışan insanlar gördüm. KK burada bitmiştir benim için. ilk postumdu daha da açmam. Kardeşim adam seni sevmiyor ayrıl demek var, mazoşist misin zevk mi alıyorsun demek var. Umarım bir an önce şiddet başlamadan ayrılırsın demek var, “dayak yemedim diye şükrediyor herhalde “ demek var. Vicdanınız nasıl rahat ediyor? Ben canı yanan bir insana bu şekilde sert yaklaşmam. Düzgün bir dille anlatırım olması gerekeni. Diğer bir kaç yorumda gördüğüm gibi.

Şimdi burada benden sonra istediğiniz kadar yazın çizin, ben daha fazla vaktimi harcamak istemiyorum burada. Siz dalganıza bakın.

Bu adam iyi bir baba olsaydı , çocuğunun annesine böyle davranmazdı.

Kimsem yok demişsiniz ama farkında mısınız bilmiyorum evladınız var. Belki size destek olamaz küçük ama bir yaşam amacı verir , güçlü ve dik durmanızı sağlar.

Belli ki boşanmayacaksınız bu adamdan, çünkü yazıda bunu isteyen bi kadın görmedim. Üzücü olan bebeğiniz büyüyecek babasının annesine olan davranışlarına şahit olacak ve sadece siz değil o da üzülecek. O yüzden ,olur mu bilmem tabii, dilerim boşanırsınız.

Bunu yazarken bizim de hayatlarımızda narsistler olabileceğini hiç düşündün mü?
İlla eş olması gerekmez belki anne baba kardeş veya sevgili?
Kimse seninle alay etmedi

Bu adamlar ne şanslılar ya, sabıkalı olsam, evde yan gelip yatsam bir de üstüne eşime hakaret etsem beni hangi erkek çeker acaba ? Eşiniz narsist değil parazit, kene gibi yapışmış kanınızı hayat enerjinizi emiyor, siz de sizi uyaran üyelere çemkiriyorsunuz. Tüm gün çabalayıp üstüne hakarete uğrayan sizsiniz, boşanmaktan başka ne çareniz var, insanlar size ne yazsın yani gidip antidepresan alın hakaretlerini görmezden gelin mi diyelim ?

Cocuguyla boşanan ilk sen olmayacaksın korkma. İşin de varmış ne güzel. Memursan atama iste bi büyük şehire git daha kolay olabilir senin için insanlardan uzaklaşmak iyi gelir milletten çekiniyorsan

Elin oğlu için değer mi cidden bu kadar fedakarlığa....

Kk de mazoşist dediler diye ortamı terk ettiğiniz gibi sizi her fırsatta yerin dibine sokan kocanızı da terk edebilseniz keşke.

Siz buraya çözüm aramaya gelmemişsiniz, kocanızdan çıkaramadığınız hıncınızı burda çıkarmak amacınız.

Burdaki kadınların içi niye sizin dertlerinizle şişsin siz hiçbir çözüme yanaşmayacaksınız?

Su atari kocanizada yapabiliyor musunuz

Ne kadar pissiniz cidden merak ettim.
Evin tuvaletlerini bok mu goturuyor? Samimiyetle soyleyin, yargilamak icin sormuyorum.
Tezgahin uzeri bulasik mi dolu?
Camasirlari iki uc haftada bir mi yikiyorsunuz?
Kendi kisisel hijyeninize dikkat mi etmiyorsunuz?

Aklima gelenler bunlar ki boyle bile olsaniz size hakaret etmeye hic hakki yok.

Sadece neye dayanarak pissin diyor inanin merak ettim. Cocuklu bir kadinin evi surekli derli toplu mis gibi olamaz ki

Bana küstüğü gibi kocasına da küsüyor mu acaba. Hem yine olsa yine yaparım diyor sonra da boşanma demeyin başımda erkek var o bu acıdan zevk alıyorsun diyince sorunlu sensin. 34 yaşına kadar bu adam olmadan yaşamadı sanırım. Hem çalış adama bak hem hakaret işit. Bu adamın denetimli serbestlik vs yok mu karısı şikayet eder diye de korkmuyor. Çocuğa üzülüyorum

Hayır tabii ki adam böyle bir şey için korkmuyor çünkü kadında yapacak potansiyel yok böyle Manyaklar genelde senin benim gibi kadınları seçmezler kendini böyle işte kocamdır ne yapsa olur işte başımda erkek olsun işte çocuğum babasız kalmasın ne olursa olsun böyle tipleri özellikle seçiyorlar emin ol hani böyle üç kere dövüp bir kere sevince ama beni seviyor aslında ben sinirlendirdim diyecek tipleri özellikle buluyorlar sana bana denk gelse böylesi içerden çıkarmayız bunları

Muhtemelen duygusal olarak zayıf kadınları avlıyorlar işte. Bir de suçlu değil diyor iyi baba diyor. Baştwn boşanmayı düşünmüyor bile teselli istiyor hani koca koca neneler bile artık çek çileni yavrum diye teselli etmiyor. Parası olmasa neyse çalışıyor adama bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…