- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Ne oldu simdi? Ben mi saygisizcs sozler sarfettim. Narsist biri ile evliydim ben. Gule gule lafindan ne anladin? Cok mu zor hayatindaki gereksiz insanlari elemek? Narsist birinden yara almisdin zaten. Tekrar baska bir narsisti, arkadaslik ya da sevgililik her neyse, hayatina sikmak istiyorsan sen bilirsin. Belli ki dersini almamissin.
Evlenene kadar farketmeyenler varken kendinizi şanslı saymalısınızYok bu sefer cok cok erken hemen belli etti. Daha aşk bile tam gelişemeden bastı üstüne...
Birkaç kez beraber yemek hazırladık mesela, köfteleri çevir yanmasın veya tavayı biraz itsene ateşin kenarında duruyor felan dedim diye bunlara çok içerlemiş...Ben patron o yamakmıymış
Birak gitsin. Aldigin yaralar yetmedi mi? Sevgi kirintilariyla mi yetineceksin? Gitsin kendine baska kurban bulsun. Bosver ya.Yok ben o sözleri kendime soyledim ayol...hep güle güle diyoruz anlamında...
Saygızca derken de adama diyorum hani biraz orta karar olsa zaten idare edersin
Benzer karakterde insanlarla karşılaşıyor olman geçmişinde kilitlenen bazı yaşantılardan kaynaklanıyordur, terapi almalısın bence. Baskın karakterli ve bencil birisine neden (Farkında olmadan) ihtiyaç duyuyor olabilirsin?Narsist kurbanı olup bu ilişkiden yıllarca kurtulamamış acı çekmiş örselenmiş kadınlar bi şekilde kurtulduktan sonra karşısına çıkan adam aynı narsistik özellikleri mi gösterir? Bu nedir çekim yasası mıdır yoksa narsist bağımlısı olmak kı nedir ? Var mı narsitten zar zor kurtulup yine karşısına narsist çıkan hatta birebir aynı kabus davranışları gören
Birak gitsin. Aldigin yaralar yetmedi mi? Sevgi kirintilariyla mi yetineceksin? Gitsin kendine baska kurban bulsun. Bosver ya.
Benzer karakterde insanlarla karşılaşıyor olman geçmişinde kilitlenen bazı yaşantılardan kaynaklanıyordur, terapi almalısın bence. Baskın karakterli ve bencil birisine neden (Farkında olmadan) ihtiyaç duyuyor olabilirsin?
Bir de nickiniz, neden vesikalı yarim? O filmde bile Narsist bi karakter vardı yanlış hatırlamıyorsam
Evli barklı İzzet günay kendini pavyona vurur vesikalı pavyon kadınına aşık olur(Türkan Şoray) o da sen manavsın senin paran benim benzin parama yetmez bahanesiyle adamı karısına bırakır, çünkü karışı devreye girmiştir.Yooo filmde narsist falan yoktu allahım ya
Aşk filmi harika izle
Evli barklı İzzet günay kendini pavyona vurur vesikalı pavyon kadınına aşık olur(Türkan Şoray) o da sen manavsın senin paran benim benzin parama yetmez bahanesiyle adamı karısına bırakır
Narsist oldugunu koftelerden bilemem ben. Onu daha yakindan taniyan sensin. Eger olmuyorsa oldurmaya calismanin anlami yok. Arayip sormuyorsa arama mesela. Hatra gercekten narsist boyutunda egoist ise bitir. Yalmizlik da guzel, ille hayatinda biri olmak zorunda degil.Akşama dek arayıp sormamıştı neden aramadın dedim diye açtı ağzını taa 2 haftadan once başlayıp tüm hatalarımı saydı döktü...Tabi ona göre hata...
Yazdım yukarda neler dediğini ...Yok yemek yaparken neden köfteleri çevir demişim, o çok sevdiğim empati bende yokmuş, haklısın diyerek tartışma bitirilirmiş ama ben alışmamışım, bu saatten sonra da yapamazmışım...
Ve inanamazsın aynı ex narsistin birebir aynı sözleri ve daha da fazlası ve kötüsüydü
GERÇEKTEN SEVMEK= O hata yaptığında onun adına bile bahanesini üretip, görmezden gelip bazı şeyleri es geçip, resmin bütününe ve sonuca bakar...Ufak tefek her insanda olabilecek bazı kusurlar için gemileri yakmaz...
Başka bir konuya yazdığınız yorumdan bir parça. Sonra da "neden hep narsistler buluyor beni" diye şikayet ediyorsunuz.
Adamlar gerçekten narsist mi o bile belli değil. Şu tavırdaki birinin karşısında, narsist olmayan adamın totosu bile tavana vurur.
Adamların hatalarının bahanelerini bile siz üretiyorsanız daha çok bulursunuz böyle adamları. Kendi narsistlerinizi kendiniz üretiyorsunuz çünkü.
Narsist oldugunu koftelerden bilemem ben. Onu daha yakindan taniyan sensin. Eger olmuyorsa oldurmaya calismanin anlami yok. Arayip sormuyorsa arama mesela. Hatra gercekten narsist boyutunda egoist ise bitir. Yalmizlik da guzel, ille hayatinda biri olmak zorunda degil.
Benzin parası evlenme programında geçen bi replik, açıklama yaptığıma inanamıyorum mesela, bu da bakış açısı farkıdır.Sen filmi baya yanlış anlamışsın
Ayrıca söylediğin bu benzin parası repliği Banu Alkan'ın bir filminde geçer...Bu filmde türkanın arabası yok..
Neyse yani anlamadıgın film üzerinden anlamadıgın konuya örnek vermişsin
Gerçek hayat asla ve asla Türk filmleri gibi değil, imkansız aşkların saçma romantizmini gerçek yaşamda beklerseniz insanlara ‘narsist’ iddiasını vurgulamanız mümkündür
Evet kesinlikle hatalı iliskim coktur, bana değer vermeyenler listesi uzundur Ama biri hariç hicbiri narsist değildi. Onunda genetik olarak sizofteniye yatkinligi vardi ondan. Gercekten bir erkek deger vermiyor kötü diye hemen narsist sifatini yapıştırıyorlar.cidden burda narsist modası var bu ara.tek tornadan çıkmış kalıpta adamları bulup duruyosunuz sonra "narsist".
Daha çok öğrenilmiş çaresizlik gibi geldi bana :)Sonuçta bir deneyim var ortada.Benim de aklıma kendini gerçekleştiren kehanet geldi.
SOĞUDUM = Yaptığın ettiğin bazı davranış ve hareketleri görmezden gelecek ve tolere edecek kadar sevmiyorum seni...
Tersi ise
GERÇEKTEN SEVMEK= O hata yaptığında onun adına bile bahanesini üretip, görmezden gelip bazı şeyleri es geçip, resmin bütününe ve sonuca bakar...Ufak tefek her insanda olabilecek bazı kusurlar için gemileri yakmaz...
Soğudum diyene neden, ne için, yapma etme denmez..Sadece ok diyeceksin böylesine...Seni kaybetmeyi 1 kere göze alan bi adam seni sahiplenmez
Hoşuma giden bi filmi nick yaptım diye, türk filmlerindeki imkansız ve saçma aşkları gerçek yaşamdan bekliyor mu oldum şimdi?
Konumda ah keşke türk filmi aşkı olsa desem haklısın da
Baya eğlenceliymiş burası
Ne yiyip içiosanız bana da verin
SOĞUDUM = Yaptığın ettiğin bazı davranış ve hareketleri görmezden gelecek ve tolere edecek kadar sevmiyorum seni...
Tersi ise
Soğudum diyene neden, ne için, yapma etme denmez..Sadece ok diyeceksin böylesine...Seni kaybetmeyi 1 kere göze alan bi adam seni sahiplenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?