• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist birinden sonra yine narsist biri mi çıkıyor?

Ne oldu simdi? Ben mi saygisizcs sozler sarfettim. Narsist biri ile evliydim ben. Gule gule lafindan ne anladin? Cok mu zor hayatindaki gereksiz insanlari elemek? Narsist birinden yara almisdin zaten. Tekrar baska bir narsisti, arkadaslik ya da sevgililik her neyse, hayatina sikmak istiyorsan sen bilirsin. Belli ki dersini almamissin.

Yok ben o sözleri kendime soyledim ayol...hep güle güle diyoruz anlamında...
Saygızca derken de adama diyorum hani biraz orta karar olsa zaten idare edersin

Yok bu sefer cok cok erken hemen belli etti. Daha aşk bile tam gelişemeden bastı üstüne...
Birkaç kez beraber yemek hazırladık mesela, köfteleri çevir yanmasın veya tavayı biraz itsene ateşin kenarında duruyor felan dedim diye bunlara çok içerlemiş...Ben patron o yamakmıymış
Evlenene kadar farketmeyenler varken kendinizi şanslı saymalısınız

Narsist kurbanı olup bu ilişkiden yıllarca kurtulamamış acı çekmiş örselenmiş kadınlar bi şekilde kurtulduktan sonra karşısına çıkan adam aynı narsistik özellikleri mi gösterir? Bu nedir çekim yasası mıdır yoksa narsist bağımlısı olmak kı nedir ? Var mı narsitten zar zor kurtulup yine karşısına narsist çıkan hatta birebir aynı kabus davranışları gören
Benzer karakterde insanlarla karşılaşıyor olman geçmişinde kilitlenen bazı yaşantılardan kaynaklanıyordur, terapi almalısın bence. Baskın karakterli ve bencil birisine neden (Farkında olmadan) ihtiyaç duyuyor olabilirsin?
Bir de nickiniz, neden vesikalı yarim? O filmde bile Narsist bi karakter vardı yanlış hatırlamıyorsam

Birak gitsin. Aldigin yaralar yetmedi mi? Sevgi kirintilariyla mi yetineceksin? Gitsin kendine baska kurban bulsun. Bosver ya.

Akşama dek arayıp sormamıştı neden aramadın dedim diye açtı ağzını taa 2 haftadan once başlayıp tüm hatalarımı saydı döktü...Tabi ona göre hata...
Yazdım yukarda neler dediğini ...Yok yemek yaparken neden köfteleri çevir demişim, o çok sevdiğim empati bende yokmuş, haklısın diyerek tartışma bitirilirmiş ama ben alışmamışım, bu saatten sonra da yapamazmışım...
Ve inanamazsın aynı ex narsistin birebir aynı sözleri ve daha da fazlası ve kötüsüydü

Benzer karakterde insanlarla karşılaşıyor olman geçmişinde kilitlenen bazı yaşantılardan kaynaklanıyordur, terapi almalısın bence. Baskın karakterli ve bencil birisine neden (Farkında olmadan) ihtiyaç duyuyor olabilirsin?
Bir de nickiniz, neden vesikalı yarim? O filmde bile Narsist bi karakter vardı yanlış hatırlamıyorsam

Yooo filmde narsist falan yoktu allahım ya
Aşk filmi harika izle

Yooo filmde narsist falan yoktu allahım ya
Aşk filmi harika izle
Evli barklı İzzet günay kendini pavyona vurur vesikalı pavyon kadınına aşık olur(Türkan Şoray) o da sen manavsın senin paran benim benzin parama yetmez bahanesiyle adamı karısına bırakır, çünkü karışı devreye girmiştir.

Aşk filmine bakış açısına göre değişir, arabesk kültürün dayatmasıdır.
O kadınlar bdv ye konu açsa kim linçlenir kim desteklenir düşünelim.
Mesele film değil burada, bakış açıları, bence bakış açınıza uygun olmayan kişilerle vakit geçirip sonra da üzülüyorsunuz
Onu söylemek istemiştim film ismini kastederek:) biraz dolaylı oldu sadece. Uygun insanlar varlar, doğru kriterleri belirleyip doğru notaları çalmak önemli
Ayrıca sorduğum soruyu daha iyi bir üslupla cevaplayabilirdiniz mesela. Üslup da çok önemlidir ikili ilişkilerde.

Evli barklı İzzet günay kendini pavyona vurur vesikalı pavyon kadınına aşık olur(Türkan Şoray) o da sen manavsın senin paran benim benzin parama yetmez bahanesiyle adamı karısına bırakır

Sen filmi baya yanlış anlamışsın 😂😂
Ayrıca söylediğin bu benzin parası repliği Banu Alkan'ın bir filminde geçer...Bu filmde türkanın arabası yok..
Neyse yani anlamadıgın film üzerinden anlamadıgın konuya örnek vermişsin

Akşama dek arayıp sormamıştı neden aramadın dedim diye açtı ağzını taa 2 haftadan once başlayıp tüm hatalarımı saydı döktü...Tabi ona göre hata...
Yazdım yukarda neler dediğini ...Yok yemek yaparken neden köfteleri çevir demişim, o çok sevdiğim empati bende yokmuş, haklısın diyerek tartışma bitirilirmiş ama ben alışmamışım, bu saatten sonra da yapamazmışım...
Ve inanamazsın aynı ex narsistin birebir aynı sözleri ve daha da fazlası ve kötüsüydü
Narsist oldugunu koftelerden bilemem ben. Onu daha yakindan taniyan sensin. Eger olmuyorsa oldurmaya calismanin anlami yok. Arayip sormuyorsa arama mesela. Hatra gercekten narsist boyutunda egoist ise bitir. Yalmizlik da guzel, ille hayatinda biri olmak zorunda degil.

GERÇEKTEN SEVMEK= O hata yaptığında onun adına bile bahanesini üretip, görmezden gelip bazı şeyleri es geçip, resmin bütününe ve sonuca bakar...Ufak tefek her insanda olabilecek bazı kusurlar için gemileri yakmaz...

Başka bir konuya yazdığınız yorumdan bir parça. Sonra da "neden hep narsistler buluyor beni" diye şikayet ediyorsunuz.
Adamlar gerçekten narsist mi o bile belli değil. Şu tavırdaki birinin karşısında, narsist olmayan adamın totosu bile tavana vurur.
Adamların hatalarının bahanelerini bile siz üretiyorsanız daha çok bulursunuz böyle adamları. Kendi narsistlerinizi kendiniz üretiyorsunuz çünkü.

Başka bir konuya yazdığınız yorumdan bir parça. Sonra da "neden hep narsistler buluyor beni" diye şikayet ediyorsunuz.
Adamlar gerçekten narsist mi o bile belli değil. Şu tavırdaki birinin karşısında, narsist olmayan adamın totosu bile tavana vurur.
Adamların hatalarının bahanelerini bile siz üretiyorsanız daha çok bulursunuz böyle adamları. Kendi narsistlerinizi kendiniz üretiyorsunuz çünkü.

Tamam canım celallenme bu kadar gece gece
Peki öyledir

Narsist oldugunu koftelerden bilemem ben. Onu daha yakindan taniyan sensin. Eger olmuyorsa oldurmaya calismanin anlami yok. Arayip sormuyorsa arama mesela. Hatra gercekten narsist boyutunda egoist ise bitir. Yalmizlik da guzel, ille hayatinda biri olmak zorunda degil.

Köftelerden bilin dedim tabi...
Allahım yarabbi ya sabır

Sen filmi baya yanlış anlamışsın 😂😂
Ayrıca söylediğin bu benzin parası repliği Banu Alkan'ın bir filminde geçer...Bu filmde türkanın arabası yok..
Neyse yani anlamadıgın film üzerinden anlamadıgın konuya örnek vermişsin
Benzin parası evlenme programında geçen bi replik, açıklama yaptığıma inanamıyorum mesela, bu da bakış açısı farkıdır.

Gerçek hayat asla ve asla Türk filmleri gibi değil, imkansız aşkların saçma romantizmini gerçek yaşamda beklerseniz insanlara ‘narsist’ iddiasını vurgulamanız mümkündür ki bu teşhisi de ancak uzmanlar koyabilir bilmiyorum uzmanlık alanınız nedir.
Anlaşmak iletişim kurmak için iki tarafın entelektüel birikiminin, hayata bakışlarının, yaşantılarının vs benzer olması en azından ilgilerinin benzer olması gerekir.
Anlaşabileceğiniz birileri elbet karşınıza çıkar, çok insan var neticede

Ben o narsistten kurtulanım ama o zaman yasim kücüktü 16-17 idi.Sonra da hicbir zaman kaba saba narsist tiplerle beraber olmadim,flört etmedim. Hayatimdaki tek narsist oydu. Hatali iliskim coktur orasi ayri konu. Seçtigim tipler hep kibar,kadina saygılı, anlayisli tiplerdi. Hatta biri mükemmeldi hayatimda gördüğüm en caliskan erkekti ailesinin maddi durumu iyi olmasına,tek erkek cocuk olmasına rağmen ailesinin kıymetini cok iyi bilirdi hep onlarin yüzünü kara cikarmamak icin derdi. Hatta ailesi yılbasinda icki alsın diye 100 tl para göndermisti öyle rahat bir aileydi 2 yillik okulunu hemen bitirdi okurken kuaförde calistı bitirince insan kaynaklari mezunu olmasina rağmen özel hastanede hemen is buldu, eğlenceli,sadık,kadın saygılı,romantikti. Ama ben 2 ayda kendimden soguttum :) belki de devam etsek aileci tiplerden olurdu bilemiyorum.
Simdi ki erkek arkadasimda insan olarak cok iyidir herkese karsi kibar asla egoist değil. Kadına genel olarak saygılıdır. Ama baska baska sıkıntılarımız var. Mükemmel iliski mükemmel insan yoktur siz kriterlerinizi belirleyin yeter ki.

Son düzenleme:
Gerçek hayat asla ve asla Türk filmleri gibi değil, imkansız aşkların saçma romantizmini gerçek yaşamda beklerseniz insanlara ‘narsist’ iddiasını vurgulamanız mümkündür

Hoşuma giden bi filmi nick yaptım diye, türk filmlerindeki imkansız ve saçma aşkları gerçek yaşamdan bekliyor mu oldum şimdi?
Konumda ah keşke türk filmi aşkı olsa desem haklısın da

Baya eğlenceliymiş burası
Ne yiyip içiosanız bana da verin

cidden burda narsist modası var bu ara.tek tornadan çıkmış kalıpta adamları bulup duruyosunuz sonra "narsist".
Evet kesinlikle hatalı iliskim coktur, bana değer vermeyenler listesi uzundur Ama biri hariç hicbiri narsist değildi. Onunda genetik olarak sizofteniye yatkinligi vardi ondan. Gercekten bir erkek deger vermiyor kötü diye hemen narsist sifatini yapıştırıyorlar.

SOĞUDUM = Yaptığın ettiğin bazı davranış ve hareketleri görmezden gelecek ve tolere edecek kadar sevmiyorum seni...

Tersi ise
GERÇEKTEN SEVMEK= O hata yaptığında onun adına bile bahanesini üretip, görmezden gelip bazı şeyleri es geçip, resmin bütününe ve sonuca bakar...Ufak tefek her insanda olabilecek bazı kusurlar için gemileri yakmaz...

Soğudum diyene neden, ne için, yapma etme denmez..Sadece ok diyeceksin böylesine...Seni kaybetmeyi 1 kere göze alan bi adam seni sahiplenmez
Hoşuma giden bi filmi nick yaptım diye, türk filmlerindeki imkansız ve saçma aşkları gerçek yaşamdan bekliyor mu oldum şimdi?
Konumda ah keşke türk filmi aşkı olsa desem haklısın da

Baya eğlenceliymiş burası
Ne yiyip içiosanız bana da verin

Demogoji yapıyorsunuz ve ana noktayı kaçırıyorsunuz, şu tarz şeyler yazdığınız için Türk filmi romantizminden bahsettim, sonuçta hoşlanmadığı ilişki içinde olan da bundan şikayet eden de birilerinin soğuduğu kişi olmaktan şikayet eden de ben değilim, yapıcı eleştiriler yapıp sakince cevaplar verdim. Herkes istediği kadarını, alabildiği kadarını cebine atar(aklına yazar demek istiyorum). Hayırlı forumlar diliyorum.
SOĞUDUM = Yaptığın ettiğin bazı davranış ve hareketleri görmezden gelecek ve tolere edecek kadar sevmiyorum seni...

Tersi ise

Soğudum diyene neden, ne için, yapma etme denmez..Sadece ok diyeceksin böylesine...Seni kaybetmeyi 1 kere göze alan bi adam seni sahiplenmez

Son düzenleme:
Back