• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist birinden sonra yine narsist biri mi çıkıyor?

aynen oyle bir sey var. hatta literaturde bunun adina “narsist sabiti” denir. hayatiniza bir kez narsist girince mecburen sabit miktarda narsistlik iceren kisi almak zorundasiniz artik.
Demek kendimi mal miknatisi olarak gormemin bir aciklamasi varmis ,sagol kuzum

Ben eleştirilemem benim dediğim olur diyen bencil biri
Bu model bir babadan ötürü bu haldesiniz. ☹️ Bilinçaltınız böyle bir adamı '' Seven erkek, sevilecek erkek '' olarak algılıyor. Sizin suçunuz değil, babanız kötü bir rol model olmuş size. Bu konuda profesyonel yardım alın lütfen, yaşam kalitenizi artırmak için.

kendine aşık demek ..

Kotu yetistirilmis erkek +keko = welcome to turkey

tanidiklarimin buyuk cogunlugu boyle sana ozel degil yani

Psikoloji açısından böyle değil ama. Birinin kendine aşık olması veya kötü yetiştirilmiş olması onu narsist yapmaz. Narsist in ilişkide davranışları çok farklıdır. Bir cok yerde narsist kelimesi yalnis kullanılıyor

Narsist kurbanı olup bu ilişkiden yıllarca kurtulamamış acı çekmiş örselenmiş kadınlar bi şekilde kurtulduktan sonra karşısına çıkan adam aynı narsistik özellikleri mi gösterir? Bu nedir çekim yasası mıdır yoksa narsist bağımlısı olmak kı nedir ? Var mı narsitten zar zor kurtulup yine karşısına narsist çıkan hatta birebir aynı kabus davranışları gören
Hayirnarsist bi adamla iki yıl çıktım galiba
Çok zor bı süreçti akla zarar biriydi
Ardından muazzam bı adamla tanıştım
Ama o Norveçe gitti bı süreliğine.zaten rustu da.
Bunaldım sıkıldım soğudum arasa mesaj atsa battı bana ayrıldım.

Sonra yine muazzam düzgün biriyle tanıştık ona aşık olmuştum zaten .diğer iliskilerimde hissettiğim hicbiseymis meğer.

Yani kısacası narsistten sonra narsist filan gelmiyor dersini aldiysan

Psikoloji açısından böyle değil ama. Birinin kendine aşık olması veya kötü yetiştirilmiş olması onu narsist yapmaz. Narsist in ilişkide davranışları çok farklıdır. Bir cok yerde narsist kelimesi yalnis kullanılıyor
Hay ağzına saglik

He çekim yasası. Her şey bu yasaların suçu zaten. Kendi aklımız fikrimizle hareket etmiyoruz.
Bir kez başınıza gelmişse ne bekleyeceğinizi en iyi siz bilirsiniz. Aynı hatayı yapıyorsanız kendinizde arasanız suçu çekim yasası falan demeden önce.

He çekim yasası diye başladığınız bu güzel usluplu yorumunuza cvp vereyim...Karşıma insan çıkar bunu ben seçmem.. Çıkar işte ama tanımaya calışınca görürsünüz ki ex in klonu...şok edici olan bu

Emin olun 6 yıl yasadıgım ilişkide narsist kelimesini yanlış kullanmıorum

İlk etapta anlaman zor....1-2 ay içinde anlıyorsun anca

Ya aslında ilk zamanlarda iyi gözlemlesek de anlayabiliriz, ama önemli olan kendi tutumunuz da. Narsist ilk ne yapar? "Love bombing phase" dedikleri, sevgi ve aşk bombalamar. Senden güzeli yok, akıllısı yok, bütün hayatı boyunca seni bekledi. Kendinden fazla anlatmaz ama sizin herseyinizi öğrenmek ister. Sanırsın ki ruh ikizin karşında çünkü nedense herseyiniz cok benziyor. Cünkü adam ayna tutuyor kendi karakterini saklarken. Önemli hususlar bunlar

Nasil oluyor ? genelde aile tarafindan simartilmis acayip egolu insanlar olarak bakariz ama

Narsist falan değil onlar
İlginden şımarmış aksine özgüveni düşük tipler
Her önünüze gelene narsist diyemezsiniz
Piskolog değilsin böyle bir teşhisi koyuyorsun
Ayrıca daha önceki ilişkinden ders aldıysan ve aynı tip bir adamsa ayrıl ne duruyorsun

Narsist falan değil onlar
İlginden şımarmış aksine özgüveni düşük tipler
Her önünüze gelene narsist diyemezsiniz
Piskolog değilsin böyle bir teşhisi koyuyorsun
Ayrıca daha önceki ilişkinden ders aldıysan ve aynı tip bir adamsa ayrıl ne duruyorsun

Doğru dion
Aynen böyle azarlıyordu valla o da

Psikiyatrist Dr Gülseren Budayıcıoğlu var.
Hatta TRT’de Dert Ortağı diye bir program da yapıyor. İstanbullu Gelin ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin senaryolarında kitaplarından ( Hayata Dön, Camdaki Kız) esinlenilmiş.Hatta İstanbullu Gelin dizisinin psikolog sahneleri direk kadının kendi odasında çekilmiş.
Youtube kanalı da var ‘Kader motifi’ diye bir kavramdan bahsetmiş izlemenizi öneririm. Hatta tüm videoları çok güzel ve açıklayıcı.Belki size yardımcı olabilir.

Back