- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.320
- 248
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Demek kendimi mal miknatisi olarak gormemin bir aciklamasi varmis ,sagol kuzumaynen oyle bir sey var. hatta literaturde bunun adina “narsist sabiti” denir. hayatiniza bir kez narsist girince mecburen sabit miktarda narsistlik iceren kisi almak zorundasiniz artik.
Bu model bir babadan ötürü bu haldesiniz.Ben eleştirilemem benim dediğim olur diyen bencil biri
kendine aşık demek ..
Kotu yetistirilmis erkek +keko = welcome to turkey
tanidiklarimin buyuk cogunlugu boyle sana ozel degil yani
Hayirnarsist bi adamla iki yıl çıktım galibaNarsist kurbanı olup bu ilişkiden yıllarca kurtulamamış acı çekmiş örselenmiş kadınlar bi şekilde kurtulduktan sonra karşısına çıkan adam aynı narsistik özellikleri mi gösterir? Bu nedir çekim yasası mıdır yoksa narsist bağımlısı olmak kı nedir ? Var mı narsitten zar zor kurtulup yine karşısına narsist çıkan hatta birebir aynı kabus davranışları gören
Hay ağzına saglikPsikoloji açısından böyle değil ama. Birinin kendine aşık olması veya kötü yetiştirilmiş olması onu narsist yapmaz. Narsist in ilişkide davranışları çok farklıdır. Bir cok yerde narsist kelimesi yalnis kullanılıyor
He çekim yasası. Her şey bu yasaların suçu zaten. Kendi aklımız fikrimizle hareket etmiyoruz.
Bir kez başınıza gelmişse ne bekleyeceğinizi en iyi siz bilirsiniz. Aynı hatayı yapıyorsanız kendinizde arasanız suçu çekim yasası falan demeden önce.
Bence hala narsistlere kanıyorsaniz (ve burda gerçek narsistlerden bahsediyorum) o zaman son narsisten yeterli kadar ders almadınız demektir.
Psikoloji açısından böyle değil ama. Birinin kendine aşık olması veya kötü yetiştirilmiş olması onu narsist yapmaz. Narsist in ilişkide davranışları çok farklıdır. Bir cok yerde narsist kelimesi yalnis kullanılıyor
İlk etapta anlaman zor....1-2 ay içinde anlıyorsun anca
Emin olun 6 yıl yasadıgım ilişkide narsist kelimesini yanlış kullanmıorum
Nasil oluyor ? genelde aile tarafindan simartilmis acayip egolu insanlar olarak bakariz amaPsikoloji açısından böyle değil ama. Birinin kendine aşık olması veya kötü yetiştirilmiş olması onu narsist yapmaz. Narsist in ilişkide davranışları çok farklıdır. Bir cok yerde narsist kelimesi yalnis kullanılıyor
Sassyaynen oyle bir sey var. hatta literaturde bunun adina “narsist sabiti” denir. hayatiniza bir kez narsist girince mecburen sabit miktarda narsistlik iceren kisi almak zorundasiniz artik.
Hırşittir o Narşit olsa duramazsın.Cevap veriyorum hic karsılasmadım zaten ben cocukluk askımla evlendimBi dönem uzun bir ayrılık yasadık fakat ozaman da karsıma cıkmadı bole narşit keko
Narsist falan değil onlar
İlginden şımarmış aksine özgüveni düşük tipler
Her önünüze gelene narsist diyemezsiniz
Piskolog değilsin böyle bir teşhisi koyuyorsun
Ayrıca daha önceki ilişkinden ders aldıysan ve aynı tip bir adamsa ayrıl ne duruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?