- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Niye böyle düşünüyorsunuz ki?kurtulduktan sonra karşısına çıkan adam aynı narsistik özellikleri mi gösterir?
Niye böyle düşünüyorsunuz ki?
Bu soruya cevap verebilmem için Oncelıkle narşitin ne oldugunu öğrenmem gerek
Benim de aklıma kendini gerçekleştiren kehanet geldi.
Kekokendine aşık demek ..
Kotu yetistirilmis erkek +keko = welcome to turkey
tanidiklarimin buyuk cogunlugu boyle sana ozel degil yani
cidden burda narsist modası var bu ara.tek tornadan çıkmış kalıpta adamları bulup duruyosunuz sonra "narsist".
aynen oyle bir sey var. hatta literaturde bunun adina “narsist sabiti” denir. hayatiniza bir kez narsist girince mecburen sabit miktarda narsistlik iceren kisi almak zorundasiniz artik.
Narsist paratoneri değilsinizdir bence. Evham yapıyor olabilirsiniz önceki deneyiminizden dolayı. Yok kesin adamda bir sorun var diyorsanız görüşmeyin olsun bitsin.
Pardon konu açınca dalga geçildiğini unutmuşum
Babanız nasıl biriydi?Hanfendi bakın ben yıllarca narsit kurbanı oldum bunu yaşayan bilir. Zar zor kendi çabamla kurtuldum. Artık bunun gibisi bu kadar kötüsü beni bulmaz derken ama sonra karsınıza birebir aynısı cıkıyor...
Şematerapide buna benzer bir şeyler çalışıyorlar. Bence bir araştırın, varsa kendinizde değiştirmek istediğiniz durumlar bunlar üzerine odaklanın. Siz değişirseniz çektiğiniz insanlar da Farklı olur diye düşünüyorum
Babanız nasıl biriydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?