napcam ben ..... yardım

seneler önce bir ablamızın kızı eşinden boşanıp bir süre annesiyle yaşadı.daha sonra aracılar sayesinde yeniden evlendiler.

ramazanda mukavele okumak için toplanıyorduk ve hoca ablamız aynen konu sahibi gibi(aynı gruba mensuplar herhalde)bu işin yanlış olduğunu hülle gerektirdiğini söyledi ve haliyle o ablamız çok üzüldü.o gün tesadüftür ki tam da bakara suresini okuyorduk ve yanımızda bulunan bir öğretmen arkadaş bu meali açıkladı.tabii hocamız ses çıkaramadı.dinimizde hülle vardır ama bir kez boşanma için değil ve kadınlarımızı korumak amaçlıdır.erkeklerin olur olmadık sebeplerle eşlerini boşamalarını engellemek içindir.

müne kusura bakma ama yaşadığımız bir durumu anlatmak istedim

yavrum iyi okumadınmı dinlesede dinlemesede karısnı boşarken iyi düşün die keskin kılıç koymuş önüne...
o kadın adamın içinde bitmişse bırak dinlemeyi izlese ne olurki..

sende tuhafsın ha...

benden tek ayak üstünde koşarak istanbulu turlamamı iste ama bunu isteme

Ebrar hanım kayıplara karıştı.
1. Kocasına mı gitse 2. Şinde mi kalsa karar veremede zaar.
Birde çocuklarını bırakıp evlenmiş. Çocuk çoktan umrundaydı zaten. Can sıkıntısını geçirmek için bir tane daha yapmış, baktı geçmiyo canının sıkıntısı sütünü vermekten bile vazgeçti.
Aman banana babası mama alsın diyo. Bu kadın kendini ana olarak görmüyor ki. Çocukların babanındır diyo, kendisi kiralık rahim gibi sanırım.....

Keskin kılıcı nerde koymuş onu görmedim ben.

Diyorum ki; hülleyi yanlış biliyosa (odada dinleyeceğini zannediyo ya) ondan dönmedi

Elooo aklıma kötüşeyler geliyor ya,düşünsene adam kapıda dinliyor ne olur mazallah

Birazdan müdürüm gelir dağılmak lazım acilen

kesinlikle sana katılıyorum dın konusu ınanılmaz hassastır oyle bır seyı aslı astarı bılınmeden yorum yapmak kesınlıkle adamı dınden bıre cıkarır alım allah cok ıyı yaptın tesekkurlerr bende ordan bakıyorum bı cok seye sagol yınede bılmeyenler okur

son durum nedir arkadaşlar ?
hanım efendi eşi ile konuşup sorunlarını çözmek yerine sigarayamı başladı.. Benim kafam hepten karıştı :S

son durum nedir arkadaşlar ?
hanım efendi eşi ile konuşup sorunlarını çözmek yerine sigarayamı başladı.. Benim kafam hepten karıştı :S

Sanırım ilk eşi,
kadınla 2. eşini dinledi
sonra 1.eş dayanamayıp 2. eşi.......

Bence yanii

Son düzenleme:
şimdi benim anladığım kadarıyla konu sahibi evliymiş, 1 eşinden boşanmış ve 1. eşiyle yeniden evlenebilmek için 2.eşle hülle yapmış. 1 yıldır bu 2. eşle evli, 3 aylık da bir bebeği var ama 1. eş hala kadının evli olduğundan bihaber.

eeee bu 1. eş olan şahıs demiyor mu hülleni yaptın boşan gel evlenelim nerdesin 1 yıldır diye
nasıl oluyor da haberi olmuyor konu sahibinin evli olduğundan hiç mi arayıp sormamış 1 senedir. ne biçim hülle bu 1 yıldır devam ediyor bi de çocuk olmuş yanlış anladıysam biri beni düzeltsin lütfen.

Konu sahibesini anlayan yok ki

uzatmalı hülle bu

konuya yapilan yorum sayisi 290 olmus.bir konu daha patlamis.bu konuda en cok sasirdigim ise.senede 2kere gordugu cocuklarinin hasretine nasil dayaniyor.vaybe annelik boyle birseymiki.ben kizimi uyurken bile cok ozluyorum.

hülleyi laf arasına dini bilgilerini göstermek için yazdı muhtemelen.bir şimdi ki eşine aşık olup evlendiğini yazıyor

bir mecburdum evlendim diyor..

çok karışık içinden çıkılmaz bir konu haline getiriyor..

birde yazarım ama eşim izin vermiyor diyor ya bence yazdığı dergi vs

bir daha yazma lütfen demiş artık yazamamış..

diger yorumlari okuyamadim.hulleye ne zaman geldi konu yahu...

okumanı tavsiye etmem. ben okudum da ne oldu:2: kafam o kadar karıştı ki takvimindeki cantanem kelimesini çantam olarak okumuşum. kiii ben filozof bir kişiliğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…