elmeyra hulle oynatmalık değil göstermelkde değil. 1. eşin seni 2. eşinle yatk odasndayken dinlemesi gerekiyor. öyle olsa boşasın dursun ne anlamı var hulle diye birşeyn... dini konuyu bırakın . 20 yıılk ilmim var derin mevzu bnlar polemik değil amacımız sadece yardmcı olun
ne acı değilmi,
Şimdiki eşinden hayyalcanım
Hülle yapmak demek, bir erkeğin, üç talakla boşadığı eşi ile tekrar evlenebilmesi için, o kadını rızasıyla başka bir erkekle nikahlayıp, bir geceliğine zifafa sokması demektir.
Peki nedeen hamile kalmış konu sahibi o kısmı anlamadım. Madem formaliteden?
Bir de bu 3 aylık çocuk kimden o kısmı da anlamadım :26:
Gerçekten acı ya..
Bunun bi açıklaması var mı dinen ?!
Gerçekten acı ya..
Bunun bi açıklaması var mı dinen ?!
evet var ama şu an aklım karman çormanönceki sayfalarda anlatmaya çalıştım dur alıntılayım..
Hiç bir bilgim yok bu konuda ama,belkide kadının ortada kalmaması için yapılmış bişeydir diye düşünüyorum.
Bide o şartlarda yani,şimdiki zaman değil tabiki.
bende şimdi okudum. yatıyormuş kadın adamla. feci bir şey..
bu anlattığın durum islama atılmış en büyük iftiralardan biridir elmayra. yanlış anlama senin şahsına söylemiyorum. hille için sahte evlilik yapılamaz. kesinlikle yasaktır.
İnat etmiş evlenmiş inat etmiş çocuk yapmış şimdi gene inadından süt kesilsin diye sigara içecek...Eski eş istememiş o da yeni kocasına asık olmuş cocuk yapmış :)
İnat etmiş evlenmiş inat etmiş çocuk yapmış şimdi gene inadından süt kesilsin diye sigara içecek...
Allah'ım sana geliyorum...
elmeyra hulle oynatmalık değil göstermelkde değil. 1. eşin seni 2. eşinle yatk odasndayken dinlemesi gerekiyor. öyle olsa boşasın dursun ne anlamı var hulle diye birşeyn... dini konuyu bırakın . 20 yıılk ilmim var derin mevzu bnlar polemik değil amacımız sadece yardmcı olun
Öldümdinden soğumayın ya hülle insanların icat ettiği bir şey islamda hülle olamaz
Allah diyor ki, bi kadın ve erkek 3 kere boşandıysa artık o beraberlikten hayır gelmez bi daha evlenemezler
kadın ve erkek yolları ayırır.. kadın baskasıyla evlenir.. mutlu mesut geçinir geçinmez, ama olur da bu eşinden de boşanır diyelim..
kadın bari eski eşimle geri evleneyim der ve isterse eski eşiyle tekrar evlenebilir
yani eşimden boşanayım gidiyim bi adam bulayım onla 1 gece sevişeyim sonra eski kocama geri döneyim oh her şey süper olmaz islamda böyle bir şey yok
yani burada bi mesaj var aslında: boşanma konusunda acele karar vermeyin eski eşinize geri dönmek neredeyse imkansızdr
Biz iki saattir beyin fırtınası yapıyoruz olayı çözemedikYazar kişisinin burda ne yapmaya calıstıgı anlaşılamadı :) uzman cağırdık bekliyoruz
çok saçma geldi bana. dinde herşey mantığa dayanır. ve bunun mantığı yok. ama erkek kadını bu kolay kolay boşamasın diye olabilir ama yok başka erkekle zivafa sokmak geri dönmek için falan çok kötü. off konuda çorba zatenç. başıma ağrılar girdi yeminle haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?