napcam ben ..... yardım

telefondan girdigim icin alinti yapamadim ama.yorumuna sesli guldum.demek cantam diye okudun:)

çocuğm doğdu 3 aylık sütüm zatn azaldı üzüntden derdime çare bulamıom bari sigara içip rahatlarmıyım dedim konu nereye geldi.annem çocukları eve bilekabul etmedi. çalışırım ama babaları elimden aldı ve mecburen verdim. bilmiyorsanız öğrenin. islamda çocuk babaya aittir ancak baba olmazsa onun akrabalarının hakkıdır. sadece beni görmeye engelleyemez. artı izin verrse alabilirdim ama ben bunları bile düşünmeden önce evlatlarımın babasının psikolojisini düşünmek zorunda kaldım açıkcası hiç bi halukarda alamazdım.

Eş konu sahibinin bayanlarla mesajlaşmasını yasaklıyor ama eski eşinin yanına tek başına göndermeyi kabul ediyor.Ben de bunu anlamadım!

arkadaşım burası çağdaş bir hukuk devleti din devleti değiliz pekala istesen çocuklarını alabilirdin nasıl bir kadınsın ben anlamadım seni iyi ki yakınımda yöremde senin gibi insanlar yok

sen niye eski kocanın psikolojisini düşünüyorsun ki 8 aydır annelerini görmeyen 2 evladın psikolojisi ne olacak peki?

çocuk nasıl babanın ve akrabalarının olabiliyor ya... ağaç kovuğundan mı çıktı o çocuk

ben tek bir şeyi merak ettim, demişsiniz ya ilk eşimin evli olduğumdan haberi yok diye,
hülleyi ilk eşinize geri dönebilmek için yapmadınız mı? adam sormuyor mu bana dönmek için hülle yaptın ama dönmedin, ne iş diye

Baba olmazsa erkeğin akrabalarına verilirmiş.Tövbe tövbe...O çocuklar milletin elinde ite kaka büyüse daha mı mutlu olacaksınız, o çocuklar büyüyünce sizden hesap sormayacak mı?Siz iyi bir anne misiniz ki kvnin anneliğini eleştiriyorsunuz.

ya yapmayın nolur. anne dururken kocanın akrabalarımı bakacak çocuğa. annelik kavramını bu kadar yerlere atmayın. anne bir çocuğun hayatıdır ,nefesidir.

Bak arkadaş sen din devletinde yaşamıyorsun bunu o kafana sok ilk önce tamammı,TC kanunları var bir zahmet oturda bunu araştır ilk önce..Bir evladıda dine alet ettin ya helal olsun sana ne diyeyim,nasıl bir annelik anlayışın var senin ..

sen farkında mısın bilmem ama taşıyıcı anne değilsin o çocukların kanı canısın nasıl böyle söyleyebiliyorsun ne demek babaya aittir sen necisin ?

Osmanlı İmparatorluğunda kalmışlar arkadaşlar :)

Anne ve evlet hakkında ilk defa bu kadar öfkeliyim,bir anne böyle olmamalı evladına sahip çıkmalı.
Boş hurafelere karnının tok olması lazım diyecemde 20 yıllık ilmi varmışişte ne diyeyim ..

Açık konuşucam.. Küçüğüm diye bişey demiyordum böyle ama..

Sen o çocukları 2dklık zevk için mi yaptın !!!

Nasıl babanın akrabalarının hakkı be

Atatürk'ün kadınlara verdiği ilk hak velayet hakkıdır, bahane arama kendine

Arkadaş sen içtin mi ya kafan iyi herhalde,yoksa ben içecem bu gidişle .
En kutsal değere bile inancın yok senin..
Annelik diyorum anlasan biraz keşke

inanılmaz kızıyorum.. eşinden ayrıldın diye çocuğu babaya bıracakmışsın. o kadının anneliği duyguları yokmu. çocuklarını yanında istemezmi. o kadıncağız varken ne demek koca yada kocanın akrabalaı bakacak çocuğa. ya bizler insanız insanız. delirdim gerçekten. sanki ruhsuz hissiz duygusuz bir yaratıkmışız gibi,boşandın vereceksin artık çocukları.arada görürsün işte ne demek ya.

Son düzenleme:
Cidden bu konu kapansa artık,yoksa çok kişi ceza alacak.
İş rayından çıkmaya başladı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…