napcam ben ..... yardım

20. sayfadayım kapatıp çıkıp evime gidemiyom yaaa
neyse yolda telden okumaya çalışayım çok sürükleyici

işte o da erkeğin çenesini kapalı tutması için en geçerli neden kadişim.. eğer öyle kabul etmek istemiyorsa ota-çiçeğe talak ile boşamayacak hani kadınlar der ya genelde her kavgada "olmuyor, helecan neyin kalmadı boşanalım" diye, hah işte erkekler öyle yapamıyorlar. bir de ekleme yapayım; ilk eş kapı dinlemez, gözetlemez. yani her gün yeni birşey çıkarıyorsunuz arkadaşlar. geç 20 senelik bilgiyi konu sahibi, şunun kaynağını ver bana..

Son düzenleme:
işte benim midemin kaldıramadığıda bu kısmı.
adam bilerek başka erkeğe karısını yolluyor. karısı adamla yatıyor ve koca o kadının yatması bitince gel karıcım diye kadını geri alıyor. bunda kadın bir meta gibi değilmi.
neden kadın peki. erkek yapsın sıkıyorsa. hoş onlar Allah Allah diye kabul ederler bence

Son düzenleme:
25 yıllık hayatımda 2. kez bu kadar çok beyin fırtınası yapıyorum :)

yine adamın yanlışını adam değil kadın çekiyor. istemediği adama evlendirilen ve cinsellik yaşamak zorunda kalan yine kadın. adamın yaptığının cezası yine kadına kalıyor.

yine adamın yanlışını adam değil kadın çekiyor. istemediği adama evlendirilen ve cinsellik yaşamak zorunda kalan yine kadın. adamın yaptığının cezası yine kadına kalıyor.

Hüllede cinsellik mi varmış ?!

olurmu abla dınen 3 ay iddet 3kere adet olacak dıyor

abla sen 3 adet demiştin o da 30-40 gün yapar ondan şeyettim ben.

hile değil ama benzeri hülle

iddet suresi 300 gündür oda eger eski eşten evlendiyse soylar karışmasın diyedir hukuken

Kızlar cute 300 gün dedi ama,tekrar baktım da evet 3 adet diyor :44:
Normal boşanmalarda 300 gün süresi var çünkü.

O zmaanlar öyleymiş işte,ne mide varmış yahu,aynını erkek yapsa 5 tane kadına bayıla bayıla hülle yaparlarmış onuda kadın yapıyor ya neyseeeeee

Hülle yapmak demek, bir erkeğin, üç talakla boşadığı eşi ile tekrar evlenebilmesi için, o kadını rızasıyla başka bir erkekle nikahlayıp, bir geceliğine zifafa sokması demektir.

Peki nedeen hamile kalmış konu sahibi o kısmı anlamadım. Madem formaliteden?
Bir de bu 3 aylık çocuk kimden o kısmı da anlamadım :26:

LoHukuken 300 gundur hamileyse soy karismasin diyedir
gunumuzde cogu hoca resmi nikah varsa dini nikaha gerek yok diyor ama genede yaapiliyor
Ama tam tersi hala cok yaygin 3 adet donemi cok kisa

Dinde de bu var ?!

ne acı değilmi,

Şimdiki eşinden hayyalcanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…