şimdi eşler imam nikahı ile evli ama bi şekilde boşanıyorlar sonra kadın olan eş başka bir adam ile hülle yapıp bir gece geçirdikten sonra ondan boşanıp 1.eşe dönüyor ve nikah yapılıyor hülle bu mudur? doğru mu anlamışım?
yani ilk eşin onalrı izlemesi gibi bir delilik söz konusu değil..
peki bir gece dahi olsa başka bir adamla birlikte olan kadını nasıl kabul ediyor eşi? bunun başka yolu yok mudur?
20. sayfadayım kapatıp çıkıp evime gidemiyom yaaa
neyse yolda telden okumaya çalışayım çok sürükleyici
Bu konunun bundan sonrası beni aşar, ben yemek bölümüne kaçıyore
işte benim midemin kaldıramadığıda bu kısmı.şimdi eşler imam nikahı ile evli ama bi şekilde boşanıyorlar sonra kadın olan eş başka bir adam ile hülle yapıp bir gece geçirdikten sonra ondan boşanıp 1.eşe dönüyor ve nikah yapılıyor hülle bu mudur? doğru mu anlamışım?
yani ilk eşin onalrı izlemesi gibi bir delilik söz konusu değil..
peki bir gece dahi olsa başka bir adamla birlikte olan kadını nasıl kabul ediyor eşi? bunun başka yolu yok mudur?
daha çok konusuz filme benziyor
yine adamın yanlışını adam değil kadın çekiyor. istemediği adama evlendirilen ve cinsellik yaşamak zorunda kalan yine kadın. adamın yaptığının cezası yine kadına kalıyor.işte o da erkeğin çenesini kapalı tutması için en geçerli neden kadişim.. eğer öyle kabul etmek istemiyorsa ota-çiçeğe talak ile boşamayacakhani kadınlar der ya genelde her kavgada "olmuyor, helecan neyin kalmadı boşanalım" diye, hah işte erkekler öyle yapamıyorlar
yine adamın yanlışını adam değil kadın çekiyor. istemediği adama evlendirilen ve cinsellik yaşamak zorunda kalan yine kadın. adamın yaptığının cezası yine kadına kalıyor.
olurmu abla dınen 3 ay iddet 3kere adet olacak dıyor
abla sen 3 adet demiştin o da 30-40 gün yapar ondan şeyettim ben.
hile değil ama benzeri hülle
iddet suresi 300 gündür oda eger eski eşten evlendiyse soylar karışmasın diyedir hukuken
bende şimdi okudum. yatıyormuş kadın adamla. feci bir şey..Hüllede cinsellik mi varmış ?!
işte benim midemin kaldıramadığıda bu kısmı.
adam bilerek başka erkeğe karısını yolluyor. karısı adamla yatıyor ve koca o kadının yatması bitince gel karıcım diye kadını geri alıyor. bunda kadın bir meta gibi değilmi.
neden kadın peki. erkek yapsın sıkıyorsa. hoş onlar Allah Allah diye kabul ederler bence
bende şimdi okudum. yatıyormuş kadın adamla. feci bir şey..
Hüllede cinsellik mi varmış ?!
Evet kesin halvet etmesi gerekiyormuş..
Aklıma hürrem cadısı geldi sülümanla
Dinde de bu var ?!
Hülle yapmak demek, bir erkeğin, üç talakla boşadığı eşi ile tekrar evlenebilmesi için, o kadını rızasıyla başka bir erkekle nikahlayıp, bir geceliğine zifafa sokması demektir.
Peki nedeen hamile kalmış konu sahibi o kısmı anlamadım. Madem formaliteden?
Bir de bu 3 aylık çocuk kimden o kısmı da anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?