Mutsuz evlilik ne olur akil verin :(

Ukraynaya iş içinde olsa gitmesine izin verme bence. Kocanı sevmesen böyle üzülmezdin ama şimdi gülücük işareti koyuyorsun.
Bana soran olmadi ki gidicem dedi bende kim soledi patronmu dediğimde bana hesap mi soruyorsun soramazsin dedi

Ben 17iken o 26idi evet bende aynen anlattiklariniz gibi düşünüyorum ve artık resmen soğudum birşeyi düzeltmek için bile uğraşmak içimden gelmiyor adamın suratına baktıkça ne salakmisim bunlar ne isim oldu diyorum kendi kendime

Kusura bakma canim ama senin kocan Allah in odunuuu madem kadınla ilgilenemeyeceksin madem evlilik sorumluluklarini kaldıramıyorsun af edersin bi tek o is icinmi evleniyorsun o zaman kendin gibi bi odunla evlenecektin! Ilgi bekleyen bi cicekle degil ama nedir bu erkeklerin halleri canim hepsimi ayni diyorum hergun ayni konu hepsi ayni saka gibi ya. Sana sunu yaparsan kocan duzelir demek cok isterdim ama bu adam boyle en fazla odunluktan kalas olmaya terfii eder canim ya bunu cekeceksin ya bu diyardan gideceksin politikasi uyguluyor sana resmen

Valla bana da öyle geldi ya bu deveyi guduceksin ya bu diyardan gidiceksin

Canim senin derdin esinden cok evde bunalman monotonluk...
Bir seylerle ugras kitap oku, el isi yap, gune katil vs..
Esinle cikin sinemaya, tiyatroya gidin, tatile cikin gezin..ortak etkinlikleriniz olsun , herseyi beraber yapmaya calisin
Bu tip insanlara o dediklerini yaptırmak deveye hendek atlatmaktan daha zor

Valla bana da öyle geldi ya bu deveyi guduceksin ya bu diyardan gidiceksin
Kurban olsun sana ilgi bekliyorsun kocam diye koluna takip gezmek istiyorsun eve iki cift laf etmek istiyorsun o suan değerini bilmiyor ama sen ayrilsan cok yalvaracak bunu bil ve geri donsen bile ayrilma eşiğinden en fazla 3 ay sonra bu adam yine ayni adam olacak

Zaten böyle bisi yaşadık 3ay sürse gene iyi 2hafta surdu

aynı yaşta adaş bebeklerimiz var sizinle:) burdan bilenler vardır belki benimde evliliğimde çok ciddi sorunlar oldu ramazan öncesi.hatta evden ayrıldım.1 ay kadar ailemde kaldım vs. şimdi tekrar aynı evdeyiz bakalım.hayat bebek ev iş sorumlukları vs.gerçekten ağır.ben farkettimki kendimde iyice yıpranmış ruhum ne dese batıyor hiçbirşeyde yardımcı olmuyor hatta hep köstek..bizim kavgalarımız hep böyle çoıkardı.döndükten sora ne mi oldu.tabiki mucize olmadı..ama ben şöyle bir şart koşmuştum mutlaka terapiye gidicez herikimizde yıprandık hatta aynı evde kalmaya tahmmülümüz bile yok birbiirmize diye.tamam dedi güç bela..bende kendimce şöyle bi yol seçtim dedimki bir süre ondan hiçbirşey beklemiycem ama ''HİÇBİRŞEY''.yani sevgi-ilgi-alaka-anlayış-bebeğe yardım-ev işine yardım-cinsel beklenti-ailemle görüşmek isteme-maddi beklenti vs vs.. anladınmı HİÇBİRŞEY.inana bana bir süre geçince çok ama çok aflladı.ne oldu bu kadına diye...7-8 gün sadece insani ihtiyaçlar için iletişim kurdum ama sla agresif olmadım.aksine onun meraklanmasını sağladım neler oluyor diye..ve öylede oldu ha harikamı ilişkimi hayır tabiki ama inana artık kavga etmiyoruz.. en azından bebeğim bunun için ağlamıyor gözümün içine bak abaka ağlamsına remen iç çekmesine dyanamıyordum...

Nereye kadar ? Sizinkide sallantida gibi ve böyle gitcegini sanmıyorum

evet ben de zaten kesinlikle garantide görmüyorum.ben zaten blöf amacıyla çıkmadım evden cidden boşanıcaktım.avukatı bile bulmuştum.ama son anda döndü yani şöyle dedim evet ben bu karraı cidden aldım.ama içimde zerre kadar bir pişmanlık kalmasın.ve hiç olmadığım kadar art niyetsiz olayaım bakalım ne olucak diye son bir şans verdim.msjım çok uzun olcak diye yazamadım asıl gelişme bölümünü.bu hiçbirşey beklememe dönemi çok çok uzamadı zaten.kendisi bana yaklaşmaya başladı.mesela önceden pazar alışverişini hep ben yapardım.ben alışverişi yaparım vs.demeler.asla çocuga bakmazdı mesla ben çocuga bakarım sen yemeği rahat rahat yap demeler,hala doğum kilom olmasına rağmen sen zayıfladın galiba flan demeler..anladınmı ve ennn ufak bir şey yapmadım düzelmesi için yani onun tabiriyle onu boğmaktan vazgeçtim ama o kendinden de vazgeçtiğimi düşünmeye başladıki resmen ilk zmanlarımızdaki kişiliğine dönemye çalışıyor.mesela o ilk 7-8 günden sonrasında benimle yanı odada bile yatmak istemeyen adam ben uyurken eve geldi bir gece ve ben uyumamştım daha geldi saçımı okşadı 1 dk.kadar sarıldı bana uyandırmamaya çalışarak sra uyudu.kii bu anlattığımı sadece bayanındayken yapmıştı enson düşün yanii...bir iki kere konu aramızda olup bitenlere geldi.ban ne dedi biliyormusun sen çok değiştin bana karşı çok yumuşak oldun inanamıyorum flan dedi.oysa ben sadece

ama sadece kendi hayatıma odaklandım ve hiçbirşey beklemedim ondan.hepsi bu.yani demem oki eğer devam etmeyi düşünüyorsan hiçbirşey bekleme ondan bence bir süre..bırak bakalım o nasıl bir tepki verecek.evin için çocugun için ve onun ahayatını devam ettirmesi için yapacaklarını yap sadece...özellikle manevi olarak ve cinsel olarak birşey bekleme..kuvvetle muhtemel oda şaşıracak ne oldu bu kadına diye

Zararin neresinden donersen kârdır.

Sen yeniden bir hayata baslasan bile senin icin hersey cok erken (yasin cok genc)
Hayata tekrar gülümse. Senin simdi cıvıl cıvıl olman gerek boyle hayata kuskun degil. Boyle bir omur geçmez.
Kendini dusun ve bebegini dusun. Sana yaptigi baskiyi (kizinmi var oglunmu var bilmiyorum ) ama kizin var ise inada baski yapacak.

Ama zaten ondan bişey beklediğimi bayadir belli etmiyorum ben senin dediğin gibi bende bos verdim bekliyorum ama hala farkına varamadı sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…