- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.621
- 63
- 28
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Bana soran olmadi ki gidicem dedi bende kim soledi patronmu dediğimde bana hesap mi soruyorsun soramazsin dediUkraynaya iş içinde olsa gitmesine izin verme bence. Kocanı sevmesen böyle üzülmezdin ama şimdi gülücük işareti koyuyorsun.
Ben 17iken o 26idi evet bende aynen anlattiklariniz gibi düşünüyorum ve artık resmen soğudum birşeyi düzeltmek için bile uğraşmak içimden gelmiyor adamın suratına baktıkça ne salakmisim bunlar ne isim oldu diyorum kendi kendimeCanim benim. Kiyamam ben sana.
Esin suanmi 26 yoksa sen 17 yasinda evlendiginde mi 26 idi...
Resmen evlenene kadar seni kandirmis.
Bulmus gencecik kizi simdide hapis hayati surduruyor.
Cok gencsin. Ywni bir hayata tekrardan baslayabilirsin. Senin yasitlarin gibi yasamaya firsatin var hâlâ...
Bosan diyemem elbette ama esinle ciddi konus. Bu boyle gidemez. Benimde sabrim bir yere kadsr. Bana bagirip cararak susturdun bugune kadar ama boyle devam edersen bu is biter de... bende insanim insan de...
Ne bileyim... de birsey ama degismesi lazim.
Resmen evdeki hizmetci modunda. Gideyim yemegim hazır olsun. Ustum utulu olsun. Evden cikmasin. Canim istediğinde birlikte olayim vs. Vs...
Ben yazarken bunaldim.
Allah Allah o kimmmiş de hesap soramıyomuşuz. Özel kalem müdürümü? Gizli işler müdürümü yoksa ?Bana soran olmadi ki gidicem dedi bende kim soledi patronmu dediğimde bana hesap mi soruyorsun soramazsin dedi
Malesef durumlar bu bana hesap soramassin ama ben sana sorarım sen karisamazsn ben erkeğim sen kadinsinAllah Allah o kimmmiş de hesap soramıyomuşuz. Özel kalem müdürümü? Gizli işler müdürümü yoksa ?
ODUN
Kadınlar hesap soramıyormuymuş ilk defa kocandan öğreniyorum vallahi bunu pesssMalesef durumlar bu bana hesap soramassin ama ben sana sorarım sen karisamazsn ben erkeğim sen kadinsin
Kadınlar hesap soramıyormuymuş ilk defa kocandan öğreniyorum vallahi bunu pesss
Kusura bakma canim ama senin kocan Allah in odunuuu madem kadınla ilgilenemeyeceksin madem evlilik sorumluluklarini kaldıramıyorsun af edersin bi tek o is icinmi evleniyorsun o zaman kendin gibi bi odunla evlenecektin! Ilgi bekleyen bi cicekle degil ama nedir bu erkeklerin halleri canim hepsimi ayni diyorum hergun ayni konu hepsi ayni saka gibi ya. Sana sunu yaparsan kocan duzelir demek cok isterdim ama bu adam boyle en fazla odunluktan kalas olmaya terfii eder canim ya bunu cekeceksin ya bu diyardan gideceksin politikasi uyguluyor sana resmenMerhaba lar ben 20yasinda 3 senelik evli 1yasinda çocuk annesiyim nerden başlasam bilmiyormuş derdimi anlatmaya calisicam umarım anlarsınız . Eşimle aslında severek evlendik çok zorlu badireler atlattık ailesi beni istemedi kavga etti eve gitmedi bir şekilde kabullendi beni evlendik neyse konu bu değil . Eşim böyle değildi çok deisti sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıcı cümleler kuruyor haklı ben olsam dahi bir şekilde o haklı olup üste çıkmaya çalışıyor en ufak şeyden kavga ediyoruz esofmanla bile dışarı ciksam kavga sebebi neymiş dönmüş erkek bana bakmış diye kavga sürekli bana kavgalarda bahane arama diyor ne demek bu gitceksen git der gibi acayip kıskanç daraliyorm oje yasak ruj yasak tırnak uzatmak yasak saç boy atmak yasak neyse derdim bunlarda değil aslında hayatımız çok manotonlasti sevgi sözcüğü yok sarılmak koklamak öpmek yok hediye yok hiç bisi yok ise gider ben 1 hafta boyunca hiç dışarı çıkmam bakkala bile hafta sonu oldu mu yengeme gidelim derim yorgunum der a akşama beni annesine götürür işten geliyor hiç sohbet yok telefonda oyun var yatana kadar ona bakar tv ge bakar durur aksam yatinca canı ilişki isterse yaklaşır ok dr oda canı istediği için onun dışında gene yok sıkıldım artık hayatımdan duzelcek diyor hep aynı mesela ayın 20snde ukrayna ya gtcek 3gunlugune iş için aksam diyorum ki kim dedi sana patronmu kimin dediğin ne önemi var bana hesap mi soruyorsun diyor hayır öylesine sordum diyormuş hesap soramazsn diyor habire kavgasız kavgaa kavgaa bunaldim artık çok karışık oldu kusura bakmayın ne yapabilirim ben
Valla bana da öyle geldi ya bu deveyi guduceksin ya bu diyardan gidiceksinKusura bakma canim ama senin kocan Allah in odunuuu madem kadınla ilgilenemeyeceksin madem evlilik sorumluluklarini kaldıramıyorsun af edersin bi tek o is icinmi evleniyorsun o zaman kendin gibi bi odunla evlenecektin! Ilgi bekleyen bi cicekle degil ama nedir bu erkeklerin halleri canim hepsimi ayni diyorum hergun ayni konu hepsi ayni saka gibi ya. Sana sunu yaparsan kocan duzelir demek cok isterdim ama bu adam boyle en fazla odunluktan kalas olmaya terfii eder canim ya bunu cekeceksin ya bu diyardan gideceksin politikasi uyguluyor sana resmen
Bu tip insanlara o dediklerini yaptırmak deveye hendek atlatmaktan daha zorCanim senin derdin esinden cok evde bunalman monotonluk...
Bir seylerle ugras kitap oku, el isi yap, gune katil vs..
Esinle cikin sinemaya, tiyatroya gidin, tatile cikin gezin..ortak etkinlikleriniz olsun , herseyi beraber yapmaya calisin
Ahah aynen öyle zaten maddi acidan da bunlar imkansızBu tip insanlara o dediklerini yaptırmak deveye hendek atlatmaktan daha zor
Kurban olsun sana ilgi bekliyorsun kocam diye koluna takip gezmek istiyorsun eve iki cift laf etmek istiyorsun o suan değerini bilmiyor ama sen ayrilsan cok yalvaracak bunu bil ve geri donsen bile ayrilma eşiğinden en fazla 3 ay sonra bu adam yine ayni adam olacakValla bana da öyle geldi ya bu deveyi guduceksin ya bu diyardan gidiceksin
Zaten böyle bisi yaşadık 3ay sürse gene iyi 2hafta surduKurban olsun sana ilgi bekliyorsun kocam diye koluna takip gezmek istiyorsun eve iki cift laf etmek istiyorsun o suan değerini bilmiyor ama sen ayrilsan cok yalvaracak bunu bil ve geri donsen bile ayrilma eşiğinden en fazla 3 ay sonra bu adam yine ayni adam olacak
Cocugun kac yasinda kizmi erkekmiZaten böyle bisi yaşadık 3ay sürse gene iyi 2hafta surdu
1 yaşında erkeğim var ablasiCocugun kac yasinda kizmi erkekmi
Nereye kadar ? Sizinkide sallantida gibi ve böyle gitcegini sanmıyorumaynı yaşta adaş bebeklerimiz var sizinle:) burdan bilenler vardır belki benimde evliliğimde çok ciddi sorunlar oldu ramazan öncesi.hatta evden ayrıldım.1 ay kadar ailemde kaldım vs. şimdi tekrar aynı evdeyiz bakalım.hayat bebek ev iş sorumlukları vs.gerçekten ağır.ben farkettimki kendimde iyice yıpranmış ruhum ne dese batıyor hiçbirşeyde yardımcı olmuyor hatta hep köstek..bizim kavgalarımız hep böyle çoıkardı.döndükten sora ne mi oldu.tabiki mucize olmadı..ama ben şöyle bir şart koşmuştum mutlaka terapiye gidicez herikimizde yıprandık hatta aynı evde kalmaya tahmmülümüz bile yok birbiirmize diye.tamam dedi güç bela..bende kendimce şöyle bi yol seçtim dedimki bir süre ondan hiçbirşey beklemiycem ama ''HİÇBİRŞEY''.yani sevgi-ilgi-alaka-anlayış-bebeğe yardım-ev işine yardım-cinsel beklenti-ailemle görüşmek isteme-maddi beklenti vs vs.. anladınmı HİÇBİRŞEY.inana bana bir süre geçince çok ama çok aflladı.ne oldu bu kadına diye...7-8 gün sadece insani ihtiyaçlar için iletişim kurdum ama sla agresif olmadım.aksine onun meraklanmasını sağladım neler oluyor diye..ve öylede oldu ha harikamı ilişkimi hayır tabiki ama inana artık kavga etmiyoruz.. en azından bebeğim bunun için ağlamıyor gözümün içine bak abaka ağlamsına remen iç çekmesine dyanamıyordum...
Zararin neresinden donersen kârdır.Ben 17iken o 26idi evet bende aynen anlattiklariniz gibi düşünüyorum ve artık resmen soğudum birşeyi düzeltmek için bile uğraşmak içimden gelmiyor adamın suratına baktıkça ne salakmisim bunlar ne isim oldu diyorum kendi kendime
Ama zaten ondan bişey beklediğimi bayadir belli etmiyorum ben senin dediğin gibi bende bos verdim bekliyorum ama hala farkına varamadı sanirsamama sadece kendi hayatıma odaklandım ve hiçbirşey beklemedim ondan.hepsi bu.yani demem oki eğer devam etmeyi düşünüyorsan hiçbirşey bekleme ondan bence bir süre..bırak bakalım o nasıl bir tepki verecek.evin için çocugun için ve onun ahayatını devam ettirmesi için yapacaklarını yap sadece...özellikle manevi olarak ve cinsel olarak birşey bekleme..kuvvetle muhtemel oda şaşıracak ne oldu bu kadına diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?