Mutsuz evlilik ne olur akil verin :(

Zaten hep vurguluyor kadınla erkek eşit değilmiş o istediğini yaparms ben yapamaz isim benim görevim ev bakmakmis sadece

Peki bunları konuşmadınız mı evlenmeden önce yani sevgiliyken tanımadınız mı birbirinizi? Gerçi 17 yaşındaydınız, hangi hayat tecrübenizle kimi tanıyacaktınız? Peki ailenizden de mi durduran olmadı sizi, kimse uyarmadı mı? Liseyi bitirdiniz mi mesela?

boyle hayatt mı surer ya resmen kolelık gibi... esınle acık acık konus bence.
Konuşuyorum çok denedim ama onun bagirmasindan üste çıkmaya çalışmasından bazen ustume yurumesinden yada evden çekip gitmesinden dolayı bir yere varamiyoruz

Aslında ailem yok gibi tek başıma büyüdüm ben

Aslında annemle babam ayrıydı bende babam da kalıyordum babam da ilgisiz babaydi evlenirimde kurtulurum oldu biraz
Allah yardımcın olsun canim cok zor işin konuşmayı denemissindir mutlaka bir derdi falanmi var acaba ne bileyim inşallah altından yanlış şeyler cikmaz

Bunu evlenmeden önce söylemedi mi?Çünkü bu söz, şu anki davranışlarının nedeni.Bu sözü duyduğun an kaçmaliydin ondan.
Vaa evlenmeden önce herşey ok dr guzeldiki resmen bana çok ilgiliydi bir dediğimi iki etmezdi kiyafetimede karismazdi herşey evlendikten snra oldu

Allah yardımcın olsun canim cok zor işin konuşmayı denemissindir mutlaka bir derdi falanmi var acaba ne bileyim inşallah altından yanlış şeyler cikmaz
Konusamiyoruz bağırıyor çağırıyor evden çıkıyor bir yere varamiyorz anneme tyseme anlattım durumu geldiler konuşmayı denedik gene bağırdı cagrdi onlarda bisi yapamadi

Bence esinin destek almasi lazim bir ilac kullanmasi lazim mutlaka. Sen kendine mesgaleler bulmayi dene dizi izle kitap oku komsularinla takil annene git bayanlarin oldgu bir spor salonu bul birseyler bul iste. Ve aksam kocan icin suslen ve sen onu yumusatmaya calis. Hep iyilikle git bakalim ne olacak. Senin kocan duzelir gibi geliyor bana

Aslında ailem yok gibi tek başıma büyüdüm ben

Anladım. Böyle bir evlilik olamaz. Ben makyaj yapamam, bakkala bile gidemem ama eşim ukraynaya gidebilir 3 gün, kim yolluyor diye soramam, sorsam da fırçayı yerim. Böyle bir hayat yok. Sizi dövüyor mu bilmiyorum ama aldattığından eminim, kusura bakmayın. Sizin tek çareniz bu adamdan boşanmak ama iş bulup çalışmadan, 1 oda olsun başınızı bir yere sokmadan da zor tabii. Evlendikten sonra alınan bir mal mülk var mı, boşanırken ikiye bölünüyor biliyorsunuz. Tamamen maddi düşüneceksiniz şu aşamada. Çünkü eğitiminiz, işiniz, maaşınız yok, o yüzden şu an maddi şartlar sizin için en önemlisi.

Bende boşanmak istiyorm ama oğlumu da düşünmeden edemiyorum ben onu bırakmam bende kalmali ama oglumda babasını çok seviyor akşama kadar evde baba baba duyup duruyor ne yap cam şaşırdım
Ayrilmazsan her gün evde kavga,gürültü olacak.Çocuk sizin kavganizi çekmek zorunda değil.Hem 0-3 yaş çocuk gelişiminde önemli yaslarmis. Bu yaşlarda sürekli kavgaya tanık olan bir çocuk büyüyünce sence nasıl biri olur?O yas da her çocuk anneye babaya düşkün olur.Babasının böyle biri olduğunu bilse emin ol düşkün olmazdı(yani yaşı biraz daha büyük olsa).Babasini haftaici aksamlari ve haftasonu gördüğünü tahmin ediyorum.Yani babasını çok sık görmüyor.Ayrildiginizda mahkeme babaya gereken görüşme iznini verir,merak etme.Ama ayrilmazsan olan çocuğa olur.

Son düzenleme:
Komsularimla konuşmaya izin vermiyor anneme gidemiyorum oda şehir dışında süslenip pusleniyorum akşamları bazen ama sadece ilişki için yaklaşıyor bana sevgi için yaklaşmıyor bişey bile konusamiyorz hiç o telefona bakıyor ben tv ye bisiklet sormaya da korkuyorum nerdeydin bugün diyor ona bile hesap soruyorsun diyor bağırıyor destek alman için piskolaga gidelim dedim gerekirse bende giderim dedim sen git benim sorunum yok diyor

Bir maddi açıdan bişey almadık zatn ekmek parasını bile bugün annesinden almaya gidicez düşün ev kirası ve borçlara gidiyor para aldatiyirmu bilmem ama aldatıyor gbi konuşmuyor aldatnca nikah düşüyor diyor ne bilim ınş o duruma dusmem çok korkuyorum seni aldatmaktan falan diyor nasıl alda bilir ki işten eve geliyor dışarı çıkmıyor tek telefonu da çalmıyor hiç suphelenmedim

Doğru soyluyorsn ne zaman kavga etsek çocuk ağlıyor üstüme yuruse babası bana doğru koşuyor ağlıyor hep

E süslenmenize izin vermiyor, bakımlı olmanızı, gözüne hoş görünmenizi istemiyor, gönlünü zaten size hiçbir şekilde açmıyor, ne yapıyor peki bu adam? Haddimi aşmak istemem ama ben ortada bir evlilik göremedim. Ailenizi arkanıza alın ve boşanın bundan. Yazık size.

Doğru soyluyorsn ne zaman kavga etsek çocuk ağlıyor üstüme yuruse babası bana doğru koşuyor ağlıyor hep
Maalesef tek çare ayrilman. Hiçbir şeye izin verilmiyor,üstüne çocuk korkup ağlıyor.Kendini dusunmuyorsan çocuğunu düşün ve ayrıl.Çocuğun böyle bir hayatı haketmiyor.Lütfen ayrıl.

Yani ben abartmıyorum gerçekten oyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…