Mutsuz evlilik ne olur akil verin :(

Cilekli Turtam

BaşlangıçK: 70.1 güncelK: 66.8HedefK: 55 boy:1.63
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
1.997
3.621
63
28
Merhaba lar ben 20yasinda 3 senelik evli 1yasinda çocuk annesiyim nerden başlasam bilmiyormuş derdimi anlatmaya calisicam umarım anlarsınız . Eşimle aslında severek evlendik çok zorlu badireler atlattık ailesi beni istemedi kavga etti eve gitmedi bir şekilde kabullendi beni evlendik neyse konu bu değil . Eşim böyle değildi çok deisti sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıcı cümleler kuruyor haklı ben olsam dahi bir şekilde o haklı olup üste çıkmaya çalışıyor en ufak şeyden kavga ediyoruz esofmanla bile dışarı ciksam kavga sebebi neymiş dönmüş erkek bana bakmış diye kavga sürekli bana kavgalarda bahane arama diyor ne demek bu gitceksen git der gibi acayip kıskanç daraliyorm oje yasak ruj yasak tırnak uzatmak yasak saç boy atmak yasak neyse derdim bunlarda değil aslında hayatımız çok manotonlasti sevgi sözcüğü yok sarılmak koklamak öpmek yok hediye yok hiç bisi yok ise gider ben 1 hafta boyunca hiç dışarı çıkmam bakkala bile hafta sonu oldu mu yengeme gidelim derim yorgunum der a akşama beni annesine götürür işten geliyor hiç sohbet yok telefonda oyun var yatana kadar ona bakar tv ge bakar durur aksam yatinca canı ilişki isterse yaklaşır ok dr oda canı istediği için onun dışında gene yok sıkıldım artık hayatımdan duzelcek diyor hep aynı mesela ayın 20snde ukrayna ya gtcek 3gunlugune iş için aksam diyorum ki kim dedi sana patronmu kimin dediğin ne önemi var bana hesap mi soruyorsun diyor hayır öylesine sordum diyormuş hesap soramazsn diyor habire kavgasız kavgaa kavgaa bunaldim artık çok karışık oldu kusura bakmayın ne yapabilirim ben

Evlilik değil bu esir hayatı. Böyle şeylere evlilik demeyin lütfen. Eşiniz efendi siz kölesiniz. Düzelir mi, bence düzelmez.

daha çok gençsin, okula devam etmenin ya da başka bi şekilde meslek öğrenmenin yollarını araştır, böyle ömür mü geçer akşam kocam eve gelsinde iki laf edelim, beni belki bi akrabaya da götürür diye bekleyerek... kesinlik kendi sosyal hayatın olmalı

Yani ne desem bilemedim.. 21 yaşında öğrenciyim. Benden bile küçüksün 3 yıllık evli ve bir çocuğun var. Empati kuramıyorum. Eşiniz aşırı kıskanç çok basit şeyleri bile kıskanıyor. Daha genceciksiniz, bırak gençliği çocukluktan yeni çıkmış bi yaştasınız. Evlilik çocuk bunlar bu yaş için çok büyük sorumluluklar. O adamla mutlu olabileceğini düşünmüyorum. Bu kadar kıskanç ilgisiz sevgisiz bi adam.. Hele daha bu kadar genç yaşınızda. Aileniz arkanızdaysa boşanın bence. Ben düzeleceğini düşünmüyorum. Oku mesela, iş bul. Önünde koca bi omur var daha yolun başındasın. Yazık etme güzelim ömrüne, gençliğine..

Eşiniz kaç yaşında? Bence yaşınız daha çok genç, hayat kısa. Hicbirsey için geç değil. Eşinizı karşınıza alıp ciddi bir şekilde bu konuyu konuşun. Çalışın, okuyun...Gerekirse ayrılın derim.

Canim senin derdin esinden cok evde bunalman monotonluk...
Bir seylerle ugras kitap oku, el isi yap, gune katil vs..
Esinle cikin sinemaya, tiyatroya gidin, tatile cikin gezin..ortak etkinlikleriniz olsun , herseyi beraber yapmaya calisin

20 yaşında bi adama muhtaç olmak ne kötü , ailen arkanda ise boşan diycem ama bilmiyorum sen bilirsin ama böyle suratsız insanla bir ömür geçermi o çocuğada yazık evde mutluluk olmayınca nasıl olcak onun hayatı

20 yasinda 3 senelik evliysen bu adamla badireler degil buyuk bi ihtimalle anca ona kacarak evlenmissindir. Daha kendin cocuksun hem ev hem cocuk bide es diye dolanan bi adamla hayat suruyorsun. Allah yardimcin olsun ne diyebiliriz
Kaçmadım efendim normal evlendik bi yandan da düşünüyormuş evine bakıyor derdin ne diye karnını doyuruyor diye ama olmuyor buda yeterli degl

İzin vermiyor spor salonuna yazilayim diyorm orda erkekler varmış olmazmış aktivitede yapamıyorum

Zaten hep vurguluyor kadınla erkek eşit değilmiş o istediğini yaparms ben yapamaz isim benim görevim ev bakmakmis sadece

Bende boşanmak istiyorm ama oğlumu da düşünmeden edemiyorum ben onu bırakmam bende kalmali ama oglumda babasını çok seviyor akşama kadar evde baba baba duyup duruyor ne yap cam şaşırdım

27 yaşında evlendim bir daha dünyaya gelsem 30 da evlenirdim :) ne aceleniz var yahu dusunuyorum da o yaşta ben hep okul vize final derdindeydim

27 yaşında evlendim bir daha dünyaya gelsem 30 da evlenirdim :) ne aceleniz var yahu dusunuyorum da o yaşta ben hep okul vize final derdindeydim
Aslında annemle babam ayrıydı bende babam da kalıyordum babam da ilgisiz babaydi evlenirimde kurtulurum oldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…