- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Afiyet olsunDünden,iki kare atayim
Günaydin
Beni de dahil edebilir misiniz :) yarın aralıklı oruçla başlıyorum. Başlangıç kilom 68 (doğumda 12 kilo aldım, 8 kilo verdim durdum.) hedef önce gebelik öncesi kilo 64, nihai hedef 60Merhaba. Daha önce diyetisyen ile defalarca kez başarmış sonra tekrar geri almış bir kişiyim. 40 kilo -37 kilo diye azalarak giden başarı tecrübem var. Ama gel gelelim tek başıma olunca olmuyoooorGittikçe daha çok alıyorum diyete başlayacağım zaten derken daha çok yiyorum sonu gelmiyor. En son 2 hafta önce başladım bir hafta güzelce yaptım gram kilo veremeyince bıraktım. Şimdi son kez tekrardan basliyorum. Bu sefer inanıyorum başlayacağım ve basarmadan bitmeyecek inşallah.
Başlıktada belirttiğim gibi 12-8 aralıklı oruç yapacağım inşallah güzel sonuçlar elde ederim. 2 haftada bir tartı günüm olacak. Yediklerimi fotoğraf ile paylaşması düşünüyorum. Birde kendime kumbara yapacagim. Her hafta güzelce diyetini uygulamissam içine 100 TL atacagim. Diyet bittiğinde biriken para ile alışveriş yapacağım. Hayallerimi süsleyen en büyük şeyse deri ceketderi ceket için ileriii Booolca su icmeliyim. Hergun paylaşım yapacağım paylaşım dışı birşey yemeyecegim. Bu yolda benimle yürüyecek gerçekten motive edecek asla kaçamak yapmayacak bir arkadaş varsa çokta iyi olur
Evet yarın sabah tartilip başlıyorum. Paylaşımı akşam toplu mu yaparım bilmiyorum
BAŞLANGIÇ TARİHİ BAŞLANGIÇ KİLO GÜNCEL KİLO Mutlubulut_ 23.11.2022 93 86,9 Willemijn 23.11.2022 66 BlupBlupBlup 01.12.2022 58,5
Hosgeldin 4 gün varmış dogumlarimiz arasında ne güzel :) yarın yediklerinle bekliyorum inşallah verecek kilon azBeni de dahil edebilir misiniz :) yarın aralıklı oruçla başlıyorum. Başlangıç kilom 68 (doğumda 12 kilo aldım, 8 kilo verdim durdum.) hedef önce gebelik öncesi kilo 64, nihai hedef 60
Sağ ol. Ayni civarlar yine. Bugün tartilip yazayimAfiyet olsunnerelerdesin tartıldın mi
Tmm canım artık daha sıkı bir diyet yapmaya başlasamSağ ol. Ayni civarlar yine. Bugün tartilip yazayim
Ah ya insaallah, benim de gecen haftadan beri kötü gecti..sorma. pogaca, kurabiye yiyince, agzina surunce devami geliyor. Hic aramiyordum bile. Bakicimiz yapti. Benim yapacak vaktim mi var. Elimin altinda diye şak sak yedimTmm canım artık daha sıkı bir diyet yapmaya başlasam
Kahvaltıda fotoğraf çekmedim ama 1 yumurtalı omlet, salatalık, 3 zeytin ile başladım. 11-19 arası aralıklı oruç deniyorum bakalım. Ben hiç emzirmedim, beceremedim o işiHosgeldin 4 gün varmış dogumlarimiz arasında ne güzel :) yarın yediklerinle bekliyorum inşallah verecek kilon azemziriyormusun
Olsun canim vakit var daha yarın sabah tam başla hic yoktan iyidir yaklasirsin hedefineAh ya insaallah, benim de gecen haftadan beri kötü gecti..sorma. pogaca, kurabiye yiyince, agzina surunce devami geliyor. Hic aramiyordum bile. Bakicimiz yapti. Benim yapacak vaktim mi var. Elimin altinda diye şak sak yedimyemek hazirlamak zor gelince,yedim. Gerci dengeleme mucadelesini hic birakmadim ama olmadi ya, yılbasina istedigim kiloyla giremicem. Bu haftam çöp oldu.
Olsun sağlığı yerinde olsun yeterkiKahvaltıda fotoğraf çekmedim ama 1 yumurtalı omlet, salatalık, 3 zeytin ile başladım. 11-19 arası aralıklı oruç deniyorum bakalım. Ben hiç emzirmedim, beceremedim o işi
Akşam 1 tabak kapuska ve yarım dilim havuçlu cevizli kek yedim kuzu. Gün içinde çay kahve içiyorum, çok acıkırsam 1-2 kaşık çorba ya da 1-2 kaşık sebze yemeği de yiyorum. Tam bir oruç gibi değil ama ciddi porsiyon küçültme diyelimOlsun canim vakit var daha yarın sabah tam başla hic yoktan iyidir yaklasirsin hedefine
Olsun sağlığı yerinde olsun yeterkioo çok güzel akşam nasıl geçti aralikli oruç güzel ya ben sevdim :)