Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Sabah bir kay kaşığı fazladan çikolata yedim. Öğle saatlerinde bebeğin yerken 1 tatlı kaşığı yoğurtla bulgur yedim. Ara öğün Nescafe ve bir meyve. Akşam yemeğinde tavuk koftesinden görünenin ucte biri kadar daha patatestende yaklaşık görünen yarısı kadar daha yedim ve ayranida 1.5 bardağa tamamladim. Ekmek koymadigimda yemiyorum bu arada mesela bu sabah çok küçük bir parçaydı pankek onu yiyince yemedim

Eklentiler

• IMG_20221206_215443.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 68
Kahvaltıda omletin bir dilimini yemedim onun yerine 1 tatlı kaşığı kadar reçel ve azcik daha peynir yedim. Akşam yemeğinde bir kase yoğurt , 3-4 parça turşu , 1 parça brokoli ve 2 yemek kaşığı daha yemekten yedim

Eklentiler

• IMG_20221207_233449.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 57
Kahvaltıda ek olarak kızımın tostundan kibrit kutusu kadar yedim. Ara öğünde ki kabak tatlısi şekersiz üstüne az pekmez gezdirdim. Akşam yemeğinde balık, salata, turşu ve 1 taneye yakın meyve yedim. Suyumu içtim ve içmeye devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_20221208_213721.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 62
Ara öğünde 2 meyve yedim. Akşam yemekte 2 kaşık daha yemek ve 2-3 kaşık daha yoğurt yedim. Ama çok canım sıkkın biraz önce en fazlasını yedim toplamda 2 kurabiye kadar yemisimdir parça parça o kadar pişman ve mutsuzum ki bu hafta kumbarama para atmicam. Gerçekten söz bir daha olmayacak. Ve yarın kahvaltiyi ekmeksiz yapicam ara öğünde sadece az sütlü Nescafe icicem. Suyumuda az içtim ama yatana kadar 1 lt fazla içerim daha

Eklentiler

• IMG_20221209_200726.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 57
2 tane zeytin ve peynirin bir kısmını yemedim. 1 çay kaşığı tadibu yedim ekmek yemedim. Bugün aşırı açtım ama şuan catliyorum

Eklentiler

• IMG20221210122358.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 56
Salatadan baya çok yedim yarım bardak ayran içtim. Haa çocuklardan kalan yaklasik 2 köfteyi daha yedim ara öğünde bir meyve ve Nescafe ictim

Eklentiler

• IMG20221210190127.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 56
Sabah 1 tatlı kaşığı tadibu ekledim. Ara öğünde 1.5 meyve ve akşam yemeğinde tabağa ek 2-3 kaşık daha karnıbahar ve 1 bardakta ayran içtim

Eklentiler

• IMG_20221211_225334.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 75
Sabah kahvaltıda artı olarak 1 dilim ekmek ve 1 yemek kaşığı kadar toplamda az reçel az tahin pekmez yedim. Ara ogunden 1 saat sonra yaklaşım yarım elma yedim. Akşam yemegimin fotoğrafı nasıl silinmiş anlamadım 1 tabak kabuska , 1 kase yoğurt ve 3-4 turşu yedim. Bugün su az içtim

Eklentiler

• IMG_20221212_235353.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 54
Beni de dahil edebilir misiniz :) yarın aralıklı oruçla başlıyorum. Başlangıç kilom 68 (doğumda 12 kilo aldım, 8 kilo verdim durdum.) hedef önce gebelik öncesi kilo 64, nihai hedef 60

Beni de dahil edebilir misiniz :) yarın aralıklı oruçla başlıyorum. Başlangıç kilom 68 (doğumda 12 kilo aldım, 8 kilo verdim durdum.) hedef önce gebelik öncesi kilo 64, nihai hedef 60
Hosgeldin 4 gün varmış dogumlarimiz arasında ne güzel :) yarın yediklerinle bekliyorum inşallah verecek kilon az emziriyormusun

Tmm canım artık daha sıkı bir diyet yapmaya başlasam
Ah ya insaallah, benim de gecen haftadan beri kötü gecti..sorma. pogaca, kurabiye yiyince, agzina surunce devami geliyor. Hic aramiyordum bile. Bakicimiz yapti. Benim yapacak vaktim mi var. Elimin altinda diye şak sak yedim yemek hazirlamak zor gelince,yedim. Gerci dengeleme mucadelesini hic birakmadim ama olmadi ya, yılbasina istedigim kiloyla giremicem. Bu haftam çöp oldu.

Hosgeldin 4 gün varmış dogumlarimiz arasında ne güzel :) yarın yediklerinle bekliyorum inşallah verecek kilon az emziriyormusun
Kahvaltıda fotoğraf çekmedim ama 1 yumurtalı omlet, salatalık, 3 zeytin ile başladım. 11-19 arası aralıklı oruç deniyorum bakalım. Ben hiç emzirmedim, beceremedim o işi

Olsun canim vakit var daha yarın sabah tam başla hic yoktan iyidir yaklasirsin hedefine
Kahvaltıda fotoğraf çekmedim ama 1 yumurtalı omlet, salatalık, 3 zeytin ile başladım. 11-19 arası aralıklı oruç deniyorum bakalım. Ben hiç emzirmedim, beceremedim o işi
Olsun sağlığı yerinde olsun yeterki oo çok güzel akşam nasıl geçti aralikli oruç güzel ya ben sevdim :)

Olsun canim vakit var daha yarın sabah tam başla hic yoktan iyidir yaklasirsin hedefine

Olsun sağlığı yerinde olsun yeterki oo çok güzel akşam nasıl geçti aralikli oruç güzel ya ben sevdim :)
Akşam 1 tabak kapuska ve yarım dilim havuçlu cevizli kek yedim kuzu. Gün içinde çay kahve içiyorum, çok acıkırsam 1-2 kaşık çorba ya da 1-2 kaşık sebze yemeği de yiyorum. Tam bir oruç gibi değil ama ciddi porsiyon küçültme diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…