- 17 Ekim 2021
- 11.330
- 37.594
- 38
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Afiyet olsunYesillikten görünmeyen bir adet yumurta var orada içinde de az kasar peynirtabağa ek bir tatlı kaşığı kadarda şekersiz pekmez yiyecegim şuan kahvaltı yapıyorum
Sağol canımAfiyet olsun
Çok iyiARa öğünde iki meyve yedim. 2.5 lt kadar su içtim. Akşam yemekte fotoğraflara ek 2 yemek kaşığı bezelye, 2 yemek kaşığı pırasa ve bir kase yogurt yedimve yarın öğlene kadar bu kadar
Yapma yaÇok iyiben maalesef iyi yapamadim ya, makarna, pilav, börek. Diyetle alâkasi yok. Ben katilmiyim canim. Motivasyonun da gitmesin. Dün bir heves geldi,gitti (zayiflama mucadelem devam tabi)
MerhabaMerhaba bende başlayıp birakiyordum. Yarın tartılır kilomu yazarım birlikte daha sistemli ilerleriz ins
Çok sıksam da gram farketmiyor. Takilmis. 3 ncü dalga benim. Son kilolar acayip zorYapma yanasıl istersen ama tam sıkı sıkı yap bitsin az kalmış senin
Kaç olmak istiyorsun bende inşallah bu sefer basaricam başarmam şart cubku her bıraktığında daha çok aliyorumÇok sıksam da gram farketmiyor. Takilmis. 3 ncü dalga benim. Son kilolar acayip zor
50 lerdeKaç olmak istiyorsun bende inşallah bu sefer basaricam başarmam şart cubku her bıraktığında daha çok aliyorum
Evet ben defalarca kez geri aldim.50 lerdeSakin birakma . Cogu insan geri aliyor. Emeklerine yazik. Buyuk konusmak istemem ama ben kolay kolay geri almam. Sisman bir cocukluk/genclik gecirmedim. Sakin emeklerini heba etme. Ben bugun boregi sabah,digerlerini aksam yedim(arada saglikli seyler var, dengeledim, yoksa sabahtan aksama hunharca yemedim. Kotunun iyisi)
Ben de bugün kızımın mamasindan 2 kasik kadar yemistimŞu içildi. Ara öğün olarak bebeğime yulaf, kuru dut ve kuru kayisidan ara ogun yapmıştım yemeyince 2 yemek kaşığı kadar ben yedim. Akşamda ek olarak 1 kase yoğurt 2 yemek kasigina yakın tavuk ve yarım muz yedim. Akşam 8 itibari ile yiyeceklerim bitti
Afiyet olsunBen de bugün kızımın mamasindan 2 kasik kadar yemistimsilikon oldugu icin tepeli oluyor, yemek kasigi sayilir