Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

ARa öğünde iki meyve yedim. 2.5 lt kadar su içtim. Akşam yemekte fotoğraflara ek 2 yemek kaşığı bezelye, 2 yemek kaşığı pırasa ve bir kase yogurt yedim ve yarın öğlene kadar bu kadar

Eklentiler

• IMG20221124190835_01.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG20221124190121.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 90
ARa öğünde iki meyve yedim. 2.5 lt kadar su içtim. Akşam yemekte fotoğraflara ek 2 yemek kaşığı bezelye, 2 yemek kaşığı pırasa ve bir kase yogurt yedim ve yarın öğlene kadar bu kadar
Çok iyiben maalesef iyi yapamadim ya, makarna, pilav, börek. Diyetle alâkasi yok. Ben katilmiyim canim. Motivasyonun da gitmesin. Dün bir heves geldi,gitti (zayiflama mucadelem devam tabi)

Çok iyiben maalesef iyi yapamadim ya, makarna, pilav, börek. Diyetle alâkasi yok. Ben katilmiyim canim. Motivasyonun da gitmesin. Dün bir heves geldi,gitti (zayiflama mucadelem devam tabi)
Yapma ya nasıl istersen ama tam sıkı sıkı yap bitsin az kalmış senin

Kaç olmak istiyorsun bende inşallah bu sefer basaricam başarmam şart cubku her bıraktığında daha çok aliyorum
50 lerde Sakin birakma . Cogu insan geri aliyor. Emeklerine yazik. Buyuk konusmak istemem ama ben kolay kolay geri almam. Sisman bir cocukluk/genclik gecirmedim. Sakin emeklerini heba etme. Ben bugun boregi sabah,digerlerini aksam yedim(arada saglikli seyler var, dengeledim, yoksa sabahtan aksama hunharca yemedim. Kotunun iyisi)

Bugün doydum
* sabah kahvaltısında domatesten az daha yedim
*Akşam ek olarak 3 kaşık bezelye, 3 parça turşu , bir kase yoğurt yedim.
*Suyumu içtim ve bugünlük yiyeceklerim bitti ,sabah 12.30 akşam son öğünde 19.25 itibari ile bitti

Eklentiler

• IMG_20221125_192312.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 89
Evet ben defalarca kez geri aldim. İnşallah sende hiç almaz bir an önce sağlıkla hedefine ulasirsin

Kahvaltıda görünen kadar daha kuru domates ve bir tatlı kasigida pekmez yedim. Arada 2 meyve yedim ve akşam yemeginde salatadan 2-3 kaşık kadar fazla yedim. Suyumu içtim. Bu gunumde boylece bitti

Eklentiler

• IMG20221126122423.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG20221126191509.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 76
Şu içildi. Ara öğün olarak bebeğime yulaf, kuru dut ve kuru kayisidan ara ogun yapmıştım yemeyince 2 yemek kaşığı kadar ben yedim. Akşamda ek olarak 1 kase yoğurt 2 yemek kasigina yakın tavuk ve yarım muz yedim. Akşam 8 itibari ile yiyeceklerim bitti

Eklentiler

• IMG_20221127_232006.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 82
Ben de bugün kızımın mamasindan 2 kasik kadar yemistim silikon oldugu icin tepeli oluyor, yemek kasigi sayilir

Sabah kahvaltida bir yemek kaşığı tahin pekmez yedim ek olarak. Arada kızıminda kalan yulaf muz bal uslusunden 2-3 yemek kaşığı kadar yedim. Akşam yemeğinde tabak çok az geldi karnıbahar mücveri gibi birseydi 3 tane daha yedim. Bir kasede yoğurt

Eklentiler

• IMG_20221128_232806.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 86
Yine bir gün sonu ara öğünde 2 meyve yedim. Fakat akşam yemeğini hazırlarken 1 kaşık pilav yedim bu hiç olmadı suyumuda içtim. Şuan kızımı uyutmaya çalışırken sabah ne yesem diye düşünüyorum birde akşam ne yapsam kısmı var

Eklentiler

• IMG_20221129_223716.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 86
Ara öğünde 1 yemek kaşığı kadar karnıbahar bir yemek kasigida yoğurt yedim. Akşam yemekte fırın kızartma dan 2 kaşık fazla yedim hazırlarken 1 yemek kasigina yakında pilav yedim sanırim o kötü oldu

Eklentiler

• IMG_20221201_001946.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…