Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Ara öğünde 2 meyve yedim. Sonra yarım dilime yakın kek yedim 😯😔 1 yemek kaşığı kapuska yedim alakasız ama. Akşam gemeginde artı olarak bir kase yoğurt ve fazladan 1 kaşık kabuska daha yedim

Eklentiler

• IMG_20221213_225913.jpg
    IMG_20221213_225913.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 59
Akşam 1 tabak kapuska ve yarım dilim havuçlu cevizli kek yedim kuzu. Gün içinde çay kahve içiyorum, çok acıkırsam 1-2 kaşık çorba ya da 1-2 kaşık sebze yemeği de yiyorum. Tam bir oruç gibi değil ama ciddi porsiyon küçültme diyelim
AA yemeğimiz aynı olmuş 😁 ara öğün yapsan akşama kadar o kadar acikmazsin büyük ihtimal

Olsun canim vakit var daha yarın sabah tam başla hic yoktan iyidir yaklasirsin hedefine

Olsun sağlığı yerinde olsun yeterki 😊 oo çok güzel akşam nasıl geçti aralikli oruç güzel ya ben sevdim :)
Sağ olasın. Yarin sabahki tartimi bildiricem. Tartildim ama aklimda net kalmadi 65 e yakindir :KK43: 14 ARALIK, 15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31
tam 18 gün var. 3 hafta saysak, son hafta 3 gün eksik ama :KK43: her hafta 2 kg verirsem 59 la girerim yilbasina. Ama hic bi zaman oyle bi kilo vermedim ki . 3 hafta cok iyi calissam, 59 la bi girebilsem. Senin peki yeni yil hedefin kaç?

Sağ olasın. Yarin sabahki tartimi bildiricem. Tartildim ama aklimda net kalmadi 65 e yakindir :KK43: 14 ARALIK, 15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31
tam 18 gün var. 3 hafta saysak, son hafta 3 gün eksik ama :KK43: her hafta 2 kg verirsem 59 la girerim yilbasina. Ama hic bi zaman oyle bi kilo vermedim ki . 3 hafta cok iyi calissam, 59 la bi girebilsem. Senin peki yeni yil hedefin kaç?
Merhaba herkese

Neden imkânsızmış kuzum 😍

Unutmadan yazim, bugun iyi gidiyorum şükür. Sabah maydanozlu kür (bakalim fayda olacak mi, bana kürler yaramaz hiç) neyse 15:15 gibi bir haslanmis yumurta 😳
Az once buyuk tabak, terbiyeli😳 patatesli kereviz😳 3 dilim cavdarli ekmek ve 1 dilim wasa ile.

Su henüz 2 bardak
Baska bi sey yok simdilik:oha:

Evet ama bugün dışarda geçirdim pek vaktim olmadı. Yarın evdeyim, sağlıklı bir ara öğün yapabilirim.
İnşallah 😍nasıl gidiyor bugun
İnşallah canım başarırsın 😍 yeni yıla koruma ile girersin. Benim yeni yıla kadar bir hedefim yok aslında ilkbahara tam anlamıyla fit olmak istiyorum inşallah 😍
Merhabalar ben de katılabilir miyim? 2 aralıkta aralıklı oruca başladım 2 öğün yapıyorum bazen de tek öğün. Her cuma tartılıyorum
Hoşgeldin 😊 tek öğün zorluyor mu kaç kilo verdim şuana kadar tartıldın mi birde suanki kilon kaç 😊

Sabah kahvaltıda az daha patates aldım görünenin yarışı kadar. Ekmek yemedim zaten koymadiysam yemiyorum ,😁 ara öğünde 2 meyve yemiştim herşey süperdi ama sonra dünkü keki ufalayim kakao ceviz falan yuvarlayim dedim derken o karışımdan yedim 😔😔 1 dilim yemisimdir bence ayıp bana yazıklar olsun bana 😔böylece kumbarama bu hafta para koyamiyorum 2 hafta koymuştum. Ama sözüm sozzz önümüzdeki hafta o para o kumbaraya girecek😊

Eklentiler

• IMG20221214125703.jpg
    IMG20221214125703.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 39
İnşallah 😍nasıl gidiyor bugun

İnşallah canım başarırsın 😍 yeni yıla koruma ile girersin. Benim yeni yıla kadar bir hedefim yok aslında ilkbahara tam anlamıyla fit olmak istiyorum inşallah 😍

Hoşgeldin 😊 tek öğün zorluyor mu kaç kilo verdim şuana kadar tartıldın mi birde suanki kilon kaç 😊
Sağ ol. Yeni basladigin icin öyledir. Benim martta 1sene olacak. ☺️İnsaallah sen de yavas yavas basaricaksin🤲♥️♥️
Sabah kahvaltıda az daha patates aldım görünenin yarışı kadar. Ekmek yemedim zaten koymadiysam yemiyorum ,😁 ara öğünde 2 meyve yemiştim herşey süperdi ama sonra dünkü keki ufalayim kakao ceviz falan yuvarlayim dedim derken o karışımdan yedim 😔😔 1 dilim yemisimdir bence ayıp bana yazıklar olsun bana 😔böylece kumbarama bu hafta para koyamiyorum 2 hafta koymuştum. Ama sözüm sozzz önümüzdeki hafta o para o kumbaraya girecek😊
Kolay degil. Arada normal böyle. Afiyet olsun.

1 yumurtalı omlet ve zeytin ezmeli 1 dilim ekmek yedim. Az önce latte içtim, şimdilik iyi gibiyim kuzu. 1 saat yürüyüş yaptım geldim.
Oh afiyet olsun süpersin 😍
Sağ ol. Yeni basladigin icin öyledir. Benim martta 1sene olacak. ☺️İnsaallah sen de yavas yavas basaricaksin🤲♥️♥️

Kolay degil. Arada normal böyle. Afiyet olsun.
Sağol canım yok ya olmamalı tekrar yoksa hedefe ulaşmam 😑 olmuş baya inşallah az kaldı btireceksin

X