- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
BAŞLANGIÇ TARİHİ | BAŞLANGIÇ KİLO | GÜNCEL KİLO | |
Mutlubulut_ | 23.11.2022 | 93 | 67.3 |
30.10.2024 | 71.6 | 70.6 |
Merhaba hayirli olsun. Beni de yazar misiniz bugun tarihli? 66 olmasi lazim. Uzun suredir ayni kg cunku. Kacamak yaparim amaMerhaba. Daha önce diyetisyen ile defalarca kez başarmış sonra tekrar geri almış bir kişiyim. 40 kilo -37 kilo diye azalarak giden başarı tecrübem var. Ama gel gelelim tek başıma olunca olmuyoooorGittikçe daha çok alıyorum diyete başlayacağım zaten derken daha çok yiyorum sonu gelmiyor. En son 2 hafta önce başladım bir hafta güzelce yaptım gram kilo veremeyince bıraktım. Şimdi son kez tekrardan basliyorum. Bu sefer inanıyorum başlayacağım ve basarmadan bitmeyecek inşallah.
Başlıktada belirttiğim gibi 12-8 aralıklı oruç yapacağım inşallah güzel sonuçlar elde ederim. 2 haftada bir tartı günüm olacak. Yediklerimi fotoğraf ile paylaşması düşünüyorum. Birde kendime kumbara yapacagim. Her hafta güzelce diyetini uygulamissam içine 100 TL atacagim. Diyet bittiğinde biriken para ile alışveriş yapacağım. Hayallerimi süsleyen en büyük şeyse deri ceketderi ceket için ileriii Booolca su icmeliyim. Hergun paylaşım yapacağım paylaşım dışı birşey yemeyecegim. Bu yolda benimle yürüyecek gerçekten motive edecek asla kaçamak yapmayacak bir arkadaş varsa çokta iyi olur
Evet yarın sabah tartilip başlıyorum. Paylaşımı akşam toplu mu yaparım bilmiyorum
BAŞLANGIÇ TARİHİ BAŞLANGIÇ KİLO GÜNCEL KİLO Mutlubulut_ 23.11.2022 93
Merhaba hayirli olsun. Beni de yazar misiniz bugun tarihli? 66 olmasi lazim. Uzun suredir ayni kg cunku. Kacamak yaparim amaaralikli da yapmiyorum. Saglikli sekilde verelim, hadi bismillah
HoşgeldinBu arada yediklerimi unutmamak icin ajandaya baslamistim bugün.
Hoşgeldinsenin kısa sürede biter inşallah aynı gün başlamamız güzel olmuş
Hos buldumAkşam yemegim 19.30 da yendi. Bir kasede yoğurt yedim yaninda. Saat 17.30 gibi şekersiz bir Türk kahvesi içtim. Ve şuana kadar 2.5 -3 lt su içtim böylece ilk gün bitti
Kaç kilo verdin şuana kadarHos buldumajandaya yeni yazmaya baslanistim. Marttan beri diyetteyim diyebilirim. Afiyet olsun. Ben de yarindan itibaren foto atayım. 1-2 aydir az da yesem, cok da yesem gitmiyor. O yuzden degisik yontemlerle yedigime sasirma
Güzel başlamış sonra neler geldiHatta dur aksamı atayım, cekmistim. Az ama sonrasi var bi sürü.
İnşallah kesin bekliyorum yarınMerhaba bende başlayıp birakiyordum. Yarın tartılır kilomu yazarım birlikte daha sistemli ilerleriz ins
İnsaallah. İyi bence de senin fotograflar. Mesaji ayni zamanlarda yazmisiz :) foto atmistim. 17 kilo ama haftada yarim kg yaklasik, ortalamam. Kilom çokken bile 1-3 hafta anca iyi vermistim. Demin uzatmiyim diye yazmamistim. Aslinda dogum kilolarimdi, gitti şükür. Simdi de evlendikten onceki kiloma, hatta daha azina donmek istiyorum, isterdim diyimKaç kilo verdin şuana kadarfotoğraf ilk gün için iyiydi inşallah hep böyle devam eder bekliyorum yarın. Ne yedin bugün
Bazen ise yariyor ben de, dedigin gibi tikaniyosun. Bazen de cikolata krizi tutuyor. O gun dogru ve yeterli beslenmek gerek.Güzel başlamış sonra neler geldiaralıklı orucu denesen aslında cidden kendini oruçlu gibi hissediyo insan birşey yiyemiyor yemekten sonra.
Merhaba hos geldiniz insaallah.Merhaba bende başlayıp birakiyordum. Yarın tartılır kilomu yazarım birlikte daha sistemli ilerleriz ins
Evet ya yazmak zor fotoğraf daha kolayİnsaallah. İyi bence de senin fotograflar. Mesaji ayni zamanlarda yazmisiz :) foto atmistim. 17 kilo ama haftada yarim kg yaklasik, ortalamam. Kilom çokken bile 1-3 hafta anca iyi vermistim. Demin uzatmiyim diye yazmamistim. Aslinda dogum kilolarimdi, gitti şükür. Simdi de evlendikten onceki kiloma, hatta daha azina donmek istiyorum, isterdim diyimBugünü de yazayim,madem sordun cok uzun zamandir yulafli bir seyler yemiyordum. Sabah yulafli bi karisim yaptim. Kendi fikrimdi. (Köy sütü, 4 kuru erik, muz, yulaf, karakircil tam bugday unu, miktarlari yazmaya usendim suan) bunlardan koca tabak cikti. Yaninda muzlu, f.ezmeli wasa 2 adet. Yaz yaz nasil bitecek, :) aralarda masum seyler yedim. Ajandamda hepsi. Ana ögun ikiydi. Aksam sonrasi cook f.ezmesi . Wasa 2 yine . Yazsam roman olacak.
Bazen ise yariyor ben de, dedigin gibi tikaniyosun. Bazen de cikolata krizi tutuyor. O gun dogru ve yeterli beslenmek gerek.
Tesekkur ederimEvet ya yazmak zor fotoğraf daha kolaymaşallah kendi başına ne güzel vermissin fıstık ezmesi sipariş edecektim bende az önce ama kalorisine baktım nutelladan çok
Çokta iyi yapmışsın çünkü yiyince vazgeçmek zorTesekkur ederimnutella hic merak edip denemedim..cikolata en sevdigim sey ama merak etmedim. Kremsi sevmiyorum