- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.544
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Çok iyi bence ilk günler için.Selam kizlar bugün suyu biraz az içtim şimdi biraz daha içeyimsabah kahvaltisa ek olarak bir yemek kasigina yakın pekmez yedim. 8-10 kuru üzüm yedim. Arada bir yerde bir tatlı kaşığı gelecek kadar kekten kopardım belki daha az ve 3 burgu makarna ara öğünde nescafe yine kuru üzüm yedim. Akşam yemeğinde tabağa ek olarak 1 yemek kaşığı daha et ve bir kase yoğurt yedim. Bu kacamaginn miktarı küçük olsada can sikici bir daha olmayacağına söz veriyorum
Dün akşam tavuklu korili makarna yedim ama çok zorladı midemi ya kaldiramadi resmen. Sevindim o yüzdenNsil geçti günün
aa kız maşallah korili makarnaya ragemn sonuca bakDün akşam tavuklu korili makarna yedim ama çok zorladı midemi ya kaldiramadi resmen. Sevindim o yüzden
Bugün iyiydi yine sadece bir dilim ekmek yedim kahvaltıda. Bu sabahki günceli ekliyorum.Eki Görüntüle 3170998
Ne zaman istersen yazayım canımGünaydin. Güncel kilolarimizi ne zaman guncellicez?Tabloya
Ayni anda yazilsin kilolar benceNe zaman istersen yazayım canımama pasta kurabiye ye ondan sonra yazalım bence hatta niye yiyosun yener
Yeme yazacaktım ama telefon düzelteyim derken bozmuşAyni anda yazilsin kilolar benceKizimin dogum gunu, ondan yicem. Arada olura ya. yener yazmissin, yeter mi olacakti?
Yarın iki haftam doluyor canım tartilicamTartiliyor musun hic? Bizim su kilo girisleri nolucak
Tamam bu sefer paylasicam. Kopukluk olduYarın iki haftam doluyor canım tartilicamama niye hiç yediklerinizi paylasmiyorsunuz ya
Aynen benimde ayım olsunTamam bu sefer paylasicam. Kopukluk olduyilbasina az kaldi diye ,kiyasiya mücadele ediyorum. Aralık benim ayım senin de olsun mu?
HadiAynen benimde ayım olsuninşallah bahara zafer
Süper. Kızımın okulu yakın olmadığı için ben hergun yokuşlu yolları yürüyorum günde en az 1 saat baya bı tempolu şekilde çünkü hep geç kaliyorumHadiadimliyorum suan. Hadi hareket.