- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Sanada afiyet olsun menümüzde aynıymışafiyet olsunEki Görüntüle 3169254
Sağ ol. Ben buyuk tabak yedim. Zaten iki ana ogun vardi, ara ogunler yok denecek kadar azdı. 2-3 kasik olmazdı bana.Sanada afiyet olsun menümüzde aynıymış
Hoşgeldin canım evet senin konudaydik ama ben başarılı olamadım o dönem pekMutluBulut_ Selam biz sanki benim eski konuda da birlikte diyet yapmıştık dimi? Konu acasim var ama takip etmekte zorlanıp milletin hakkına girerim diye korkuyorum ya. Sana katılabilir miyim? Aşırı yemeye başladım. Emzirmeyi de yeni bıraktım bu gidişle ışık hızında eski kiloma döneceğim yoksa aralıklı oruç hiç yapmadım çok zorlanıyor musun? Ben de denesem iyi olur gece.yemelerim çok fazla.
Bende normal yemek tabağında yedim canımSağ ol. Ben buyuk tabak yedim. Zaten iki ana ogun vardi, ara ogunler yok denecek kadar azdı. 2-3 kasik olmazdı bana.
Evet evet şükür. Adapte oldumBende normal yemek tabağında yedim canımnasıl yapabiliyomusun diyet
İnsaallah,bakalim vermismisin kiloHaftada bir kumbaraya para atacaktım başarılı olursam bugün açılışı yapayım Allah in izniyle de her hafta atayım
Ben şu şekilde başlayayım diyorum. Porsiyon küçültme, ekmeği kesme, abur cuburu kesme şeklinde. Geçen de böyle vermiştim. Bir hafta az yemeye vücudum alışınca su diyeti yapacağım üç gün. Sonra da aralıklı oruca geçerim. Su diyeti yapar miyiz beraber?Hoşgeldin canım evet senin konudaydik ama ben başarılı olamadım o dönem pekşimdi oluyor Allah in izniyle. Artık olmak zorunda ya o zamandan sonra daha da kilo aldım , sende bugun itibari ile başla hadi beraber yapalım 12-13 arası kahvaltı 16-17 arası ara öğün 19-19.30 arası akşam yemeği yiyorum. Evet sanki bu daha iyi oluyor diyetisyene gitsem normal diyette iyi ama gidemeyince yapamıyorum niyeyse. Bu diyetle güzel kilolar vermiş insanlar benim bir hafta oldu.
Hangisi canim bende görünüyorEvet evet şükür. Adapte oldumdevam edebiliriz
Direnc kilomu kırdım,soyledim mi bilmiyorum.Kilo gostergesi kaybolmus,farkettin mi, dün falan da yoktu.
O diyeti bilmiyorum ama ben şimdi bunu sevdim canım hiç bozmadan aynen devam edeyimBen şu şekilde başlayayım diyorum. Porsiyon küçültme, ekmeği kesme, abur cuburu kesme şeklinde. Geçen de böyle vermiştim. Bir hafta az yemeye vücudum alışınca su diyeti yapacağım üç gün. Sonra da aralıklı oruca geçerim. Su diyeti yapar miyiz beraber?
Veriyorum inşallah ama tam haftaya yada sonraki hafta tartilicamİnsaallah,bakalim vermismisin kilo
Şimdi baktım bu ne abooBen şu şekilde başlayayım diyorum. Porsiyon küçültme, ekmeği kesme, abur cuburu kesme şeklinde. Geçen de böyle vermiştim. Bir hafta az yemeye vücudum alışınca su diyeti yapacağım üç gün. Sonra da aralıklı oruca geçerim. Su diyeti yapar miyiz beraber?
Vücudu temizliyormus. Yani hem kilo verip hem toksinlerden arınmak iyi bir fikir gibi geldi bana. Uzun yapamam maksimum üç gün. Zorlanirsam iki günde de bırakırım. Deneyeceğim bakalım. Önce az yemeye alisayim da.Şimdi baktım bu ne abooneden su diyeti
İnşallah güzel gecer o zaman canımVücudu temizliyormus. Yani hem kilo verip hem toksinlerden arınmak iyi bir fikir gibi geldi bana. Uzun yapamam maksimum üç gün. Zorlanirsam iki günde de bırakırım. Deneyeceğim bakalım. Önce az yemeye alisayim da.
Bugün sadece peynir, fırında patates (çok az), iki tane haşlanmış yumurta, biraz ceviz ve kaju yedim. Birazdan havucu rendeleyip soteleyip yoğurt ekleyip yicem akşam yemegi olarak. Çocuk anca uyudu bu saate kaldı.
YazıyorumBu arada 58.5 ile başladım. Hedefim 50.
Boy kısa oluncaİnşallah güzel gecer o zaman canımben şuan uyutabilmek için emziriyorum anca gecebildik
Yazıyorumne kadarda az kilooo
Boy kaçBoy kısa olunca
155Boy kaç