Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Ara öğünde 2 meyve yedim. Sonra yarım dilime yakın kek yedim 1 yemek kaşığı kapuska yedim alakasız ama. Akşam gemeginde artı olarak bir kase yoğurt ve fazladan 1 kaşık kabuska daha yedim

Eklentiler

• IMG_20221213_225913.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 59
AA yemeğimiz aynı olmuş ara öğün yapsan akşama kadar o kadar acikmazsin büyük ihtimal

Olsun canim vakit var daha yarın sabah tam başla hic yoktan iyidir yaklasirsin hedefine

Olsun sağlığı yerinde olsun yeterki oo çok güzel akşam nasıl geçti aralikli oruç güzel ya ben sevdim :)
Sağ olasın. Yarin sabahki tartimi bildiricem. Tartildim ama aklimda net kalmadi 65 e yakindir 14 ARALIK, 15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31
tam 18 gün var. 3 hafta saysak, son hafta 3 gün eksik ama her hafta 2 kg verirsem 59 la girerim yilbasina. Ama hic bi zaman oyle bi kilo vermedim ki . 3 hafta cok iyi calissam, 59 la bi girebilsem. Senin peki yeni yil hedefin kaç?

Merhaba herkese

Neden imkânsızmış kuzum

Unutmadan yazim, bugun iyi gidiyorum şükür. Sabah maydanozlu kür (bakalim fayda olacak mi, bana kürler yaramaz hiç) neyse 15:15 gibi bir haslanmis yumurta
Az once buyuk tabak, terbiyeli patatesli kereviz 3 dilim cavdarli ekmek ve 1 dilim wasa ile.

Su henüz 2 bardak
Baska bi sey yok simdilik

Evet ama bugün dışarda geçirdim pek vaktim olmadı. Yarın evdeyim, sağlıklı bir ara öğün yapabilirim.
İnşallah nasıl gidiyor bugun
İnşallah canım başarırsın yeni yıla koruma ile girersin. Benim yeni yıla kadar bir hedefim yok aslında ilkbahara tam anlamıyla fit olmak istiyorum inşallah
Merhabalar ben de katılabilir miyim? 2 aralıkta aralıklı oruca başladım 2 öğün yapıyorum bazen de tek öğün. Her cuma tartılıyorum
Hoşgeldin tek öğün zorluyor mu kaç kilo verdim şuana kadar tartıldın mi birde suanki kilon kaç

Sabah kahvaltıda az daha patates aldım görünenin yarışı kadar. Ekmek yemedim zaten koymadiysam yemiyorum , ara öğünde 2 meyve yemiştim herşey süperdi ama sonra dünkü keki ufalayim kakao ceviz falan yuvarlayim dedim derken o karışımdan yedim 1 dilim yemisimdir bence ayıp bana yazıklar olsun bana böylece kumbarama bu hafta para koyamiyorum 2 hafta koymuştum. Ama sözüm sozzz önümüzdeki hafta o para o kumbaraya girecek

Eklentiler

• IMG20221214125703.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 39
Sağ ol. Yeni basladigin icin öyledir. Benim martta 1sene olacak. İnsaallah sen de yavas yavas basaricaksin
Kolay degil. Arada normal böyle. Afiyet olsun.

1 yumurtalı omlet ve zeytin ezmeli 1 dilim ekmek yedim. Az önce latte içtim, şimdilik iyi gibiyim kuzu. 1 saat yürüyüş yaptım geldim.
Oh afiyet olsun süpersin
Sağ ol. Yeni basladigin icin öyledir. Benim martta 1sene olacak. İnsaallah sen de yavas yavas basaricaksin

Kolay degil. Arada normal böyle. Afiyet olsun.
Sağol canım yok ya olmamalı tekrar yoksa hedefe ulaşmam olmuş baya inşallah az kaldı btireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…