- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
AA yemeğimiz aynı olmuşAkşam 1 tabak kapuska ve yarım dilim havuçlu cevizli kek yedim kuzu. Gün içinde çay kahve içiyorum, çok acıkırsam 1-2 kaşık çorba ya da 1-2 kaşık sebze yemeği de yiyorum. Tam bir oruç gibi değil ama ciddi porsiyon küçültme diyelim
Evet ama bugün dışarda geçirdim pek vaktim olmadı. Yarın evdeyim, sağlıklı bir ara öğün yapabilirim.AA yemeğimiz aynı olmuşara öğün yapsan akşama kadar o kadar acikmazsin büyük ihtimal
Sağ olasın. Yarin sabahki tartimi bildiricem. Tartildim ama aklimda net kalmadi 65 e yakindirOlsun canim vakit var daha yarın sabah tam başla hic yoktan iyidir yaklasirsin hedefine
Olsun sağlığı yerinde olsun yeterkioo çok güzel akşam nasıl geçti aralikli oruç güzel ya ben sevdim :)
Merhaba herkeseSağ olasın. Yarin sabahki tartimi bildiricem. Tartildim ama aklimda net kalmadi 65 e yakindir14 ARALIK, 15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31
tam 18 gün var. 3 hafta saysak, son hafta 3 gün eksik amaher hafta 2 kg verirsem 59 la girerim yilbasina. Ama hic bi zaman oyle bi kilo vermedim ki . 3 hafta cok iyi calissam, 59 la bi girebilsem. Senin peki yeni yil hedefin kaç?
Çok çok çalisirsam 3 hafta sabredersem olur ama cok cok zor. Yilbasi heyecanindayimMerhaba herkese
Neden imkânsızmış kuzum
En iyi planımızı yapalım o zamanÇok çok çalisirsam 3 hafta sabredersem olur ama cok cok zor. Yilbasi heyecanindayimolursa çok iyi motive olur
Evwt dostum. Sen de yap. Senin hedefin kaç?En iyi planımızı yapalım o zaman
Yılbaşına mı canım?Evwt dostum. Sen de yap. Senin hedefin kaç?
Yes dostumYılbaşına mı canım?
Selam hos geldinizMerhabalar ben de katılabilir miyim? 2 aralıkta aralıklı oruca başladım 2 öğün yapıyorum bazen de tek öğün. Her cuma tartılıyorum
İnşallahEvet ama bugün dışarda geçirdim pek vaktim olmadı. Yarın evdeyim, sağlıklı bir ara öğün yapabilirim.
İnşallah canım başarırsınSağ olasın. Yarin sabahki tartimi bildiricem. Tartildim ama aklimda net kalmadi 65 e yakindir14 ARALIK, 15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31
tam 18 gün var. 3 hafta saysak, son hafta 3 gün eksik amaher hafta 2 kg verirsem 59 la girerim yilbasina. Ama hic bi zaman oyle bi kilo vermedim ki . 3 hafta cok iyi calissam, 59 la bi girebilsem. Senin peki yeni yil hedefin kaç?
HoşgeldinMerhabalar ben de katılabilir miyim? 2 aralıkta aralıklı oruca başladım 2 öğün yapıyorum bazen de tek öğün. Her cuma tartılıyorum
1 yumurtalı omlet ve zeytin ezmeli 1 dilim ekmek yedim. Az önce latte içtim, şimdilik iyi gibiyim kuzu. 1 saat yürüyüş yaptım geldim.Haa bu arada yukarıda görünen patates tabiki fırında yapildi
Sağ ol. Yeni basladigin icin öyledir. Benim martta 1sene olacak.İnşallahnasıl gidiyor bugun
İnşallah canım başarırsınyeni yıla koruma ile girersin. Benim yeni yıla kadar bir hedefim yok aslında ilkbahara tam anlamıyla fit olmak istiyorum inşallah
Hoşgeldintek öğün zorluyor mu kaç kilo verdim şuana kadar tartıldın mi birde suanki kilon kaç
Kolay degil. Arada normal böyle. Afiyet olsun.Sabah kahvaltıda az daha patates aldım görünenin yarışı kadar. Ekmek yemedim zaten koymadiysam yemiyorum ,ara öğünde 2 meyve yemiştim herşey süperdi ama sonra dünkü keki ufalayim kakao ceviz falan yuvarlayim dedim derken o karışımdan yedim 1 dilim yemisimdir bence ayıp bana yazıklar olsun bana böylece kumbarama bu hafta para koyamiyorum 2 hafta koymuştum. Ama sözüm sozzz önümüzdeki hafta o para o kumbaraya girecek
Oh afiyet olsun süpersin1 yumurtalı omlet ve zeytin ezmeli 1 dilim ekmek yedim. Az önce latte içtim, şimdilik iyi gibiyim kuzu. 1 saat yürüyüş yaptım geldim.
Sağol canım yok ya olmamalı tekrar yoksa hedefe ulaşmamSağ ol. Yeni basladigin icin öyledir. Benim martta 1sene olacak.İnsaallah sen de yavas yavas basaricaksin
Kolay degil. Arada normal böyle. Afiyet olsun.