- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Tercihiniz hangi renkten yana olursa olsun ama mermerit yaptırmayın benimki mermerit leke bırakıyor granit de siyah çok kötü su lekesi olur inanılmaz bir şekilde bana göre bir değiştirme imkanım olursa ya ahşap kullanırım ya da cimstonAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Beyaz yakışır bence yada siyah da güzel kullanılışı yada çeşitleri konusunda çok cahilim maalesefTeşekkürler cevabınız için. Granit diyorlar hep. Ben de açık renkleri tercih ediyorum.beyaz ya da kirli gibi görünmeyen krem düşünüyorum.
Mutfak tezgahına değil ama mutfaklar salon arasına pencere açtım ve oraya siyah granit yaptırdım çok memnunum uzun süreli kullanım olmadı umarım böyle giderAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Granit doğal bir malzeme olduğundan içerisinde çok ince de olsa damarlar olabilir ve suyu emer deniyor. Yine aynı sebeple radyoaktivitesi de olabiliyormuş.
Ben bu nedenle çimstone yaptırdım. Kendinden desenli siyah. Çok memnunum. 6 sene oldu yaptıralı. Ne çizilme ne solma ne başka şey. Benim dolap rengim beyazdı.
Sizin akça ağaç ise açık renk bir tezgah olabilir. Ama kendinden desenli olsun.
Ben açık renk çimstone kullanıyorum çok memnunum. Koyu renk daha önce kullandım sararma olunca gözükmüyor pek hijyenik gelmedi en güzeli açık renk benceAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Ben yazacaktım sen yazmışsın
Granit radyoaktif
Mermerit plastik
Artık mermer tezgah yok
Sonuç blanco çimstone
Ama sıkıntı silikonlarda
Benimkilerin silikonu sarardı Ocak arkasında temizlik malzemelerinden de olabilir
Gri çimstone kullanıyorum. Çok memnunum. Ne su lekesi ne toz ne de çamaşır suyu hiçbiri problem yaratmadı. Çok kullanışlıAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Granit iyi bir tercih ama annemlerin mutfak da siyah granit. Siyah su lekesini cok gosteriyor.Ben de yaptırıcam siyah granit tercih edicem sağlamlığından dolayı. Kime sorduysam granit den şaşma dediler. Bembeyaz granit yok yada burada yok olsa beyazı tercih ederdim. Sırf renk için çimstone istemiyorum ısıya ve uv ye göre daha dayanıksız zamanla renk değişimi oluyor dediler çimstone için.