- 15 Temmuz 2013
- 4.363
- 5.595
-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Aslına bakarsaniz wc ve banyoyu yaptırırken bunu düşündük üzerinden 5 yil gecti hic pişman degil ve beyaz yaptirdik tertemiz hala. Beyazdan vazgecemiyorum.yaptiracagimiz alan 60 70 cm eninde 2 metre boyunda cok genis bir alan degil maliyet bu anlamda bizi zorlamaz.Evinize yapacağınız kalıcı her masraf evin satış fiyatına ciddi etki etmektedir. Bu sebeple hem zevkinizi ön planda tutun, hem kaliteyi hem de maliyeti
Işte benzer bisey düşünüyorum kendinden desenli
Alan küçükse açık renk tercihiniz mantıklı. Beyaz-gri hoş durur.Aslına bakarsaniz wc ve banyoyu yaptırırken bunu düşündük üzerinden 5 yil gecti hic pişman degil ve beyaz yaptirdik tertemiz hala. Beyazdan vazgecemiyorum.yaptiracagimiz alan 60 70 cm eninde 2 metre boyunda cok genis bir alan degil maliyet bu anlamda bizi zorlamaz.
Beyaz dolaplara da gidebilecek tezgah en güzeli bu olurdu sanırım çok ağır güzel durmuş iyi günlerde kullanın.Eki Görüntüle 2693575 Eki Görüntüle 2693574
Mutfagım benimki siyah granit, suan ki aklım olsaydı tezgahımı mermer yaptırırdım daha once mermer tezgah kullanmıştım onun konforu cok daha guzelDi ama granıtde kullanıslı geldı bana
Yalnızca koyu renk tezgah zor oluyor su lekesi mevzusu
mermerit görüntü iyi ama dayanıksız bir ürün bence granit uzun ömürlü ve dayanıklıHer ne seçersen seç siyah seçme. Çabuk yıpranıyor, her daim pis görünüyor. Şu anki evimin tezgahı siyah, sitedeki kimse memnun değil...
tesekkur ederımBeyaz dolaplara da gidebilecek tezgah en güzeli bu olurdu sanırım çok ağır güzel durmuş iyi günlerde kullanın.
Beyaz lake dolaplara gidebilecek en güzel tezgah seçimi budur sanırım evet temizliği biraz zor oluyor koyu renklerin ama güzelliği paha biçilmez biraz dikkatli de olmak gerekiyor eğer desenli değilse çiziği de çabuk belli edebiliyor annemin açık düz renk çizikleri hep belli ettitesekkur ederım
bende acık renk mı yaptırsaydım dıye dusunmustum ve seneye degıstırmeyı planlıyordum ama burda buyuk cogunluk sıyah granıt kullanıslı demıs bende farkında olmadan dogru tercıh yapmısım demek kı ,konudan bende yararlandım ve bu sebeple acık renk yaptırmaktan vazgectım :)
Ben sararma takıntılıyım kenar çıtalarını yapıştırdıkları yapıştırıcı sararıyo illa ki.tesekkur ederım
bende acık renk mı yaptırsaydım dıye dusunmustum ve seneye degıstırmeyı planlıyordum ama burda buyuk cogunluk sıyah granıt kullanıslı demıs bende farkında olmadan dogru tercıh yapmısım demek kı ,konudan bende yararlandım ve bu sebeple acık renk yaptırmaktan vazgectım :)
Beyaz lake dolaplara gidebilecek en güzel tezgah seçimi budur sanırım evet temizliği biraz zor oluyor koyu renklerin ama güzelliği paha biçilmez biraz dikkatli de olmak gerekiyor eğer desenli değilse çiziği de çabuk belli edebiliyor annemin açık düz renk çizikleri hep belli etti
cızık ve sararmayı cok soyleyen var bunlar da cok onemlıBen sararma takıntılıyım kenar çıtalarını yapıştırdıkları yapıştırıcı sararıyo illa ki.
Mutfak masanızın güzelliği, duvardaki dekor ve kitaplarınız gözümden kaçmadı değil harikalarEki Görüntüle 2693575 Eki Görüntüle 2693574
Mutfagım benimki siyah granit, suan ki aklım olsaydı tezgahımı mermer yaptırırdım daha once mermer tezgah kullanmıştım onun konforu cok daha guzelDi ama granıtde kullanıslı geldı bana
Yalnızca koyu renk tezgah zor oluyor su lekesi mevzusu
Kesinlikle granit. Hatta duvara da aspiratöre kadar olan bölgeye tam oturtma yaptır temizliği sağlamlığı kir tutmaması daha ne isterim bilmiyorumAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Eskiden Çimstone kullanıyordum,şimdi granit kullanıyorum, çok memnunum granitten.Tek dezavantajı çok şık seçenekleri yok ama kesinlikle dayanıklı.Çimstone lar çok şık ama uzun kullanımda çabuk zarar görüyor.Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Granit kullandım yıllarca. Çok memnun kaldım. Granitten şaşma derimAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.