- 15 Temmuz 2013
- 4.374
- 5.597
-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Teşekkürler cevabınız için. Granit diyorlar hep. Ben de açık renkleri tercih ediyorum.beyaz ya da kirli gibi görünmeyen krem düşünüyorum.Ben de yaptırıcam siyah granit tercih edicem sağlamlığından dolayı. Kime sorduysam granit den şaşma dediler. Bembeyaz granit yok yada burada yok olsa beyazı tercih ederdim. Sırf renk için çimstone istemiyorum ısıya ve uv ye göre daha dayanıksız zamanla renk değişimi oluyor dediler çimstone için.
Umarım bulursunuz ben içime sinen beyaz granit bulamadım buradaTeşekkürler cevabınız için. Granit diyorlar hep. Ben de açık renkleri tercih ediyorum.beyaz ya da kirli gibi görünmeyen krem düşünüyorum.
Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
+1 granit ama açık Kerem siyah çok su lekesi yapıyor Kerem açık renkler çamaşır suyu düzenli kullandığın sürece bir sorun yaratmıyor güle güle kullanın şimdidenTeşekkürler cevabınız için. Granit diyorlar hep. Ben de açık renkleri tercih ediyorum.beyaz ya da kirli gibi görünmeyen krem düşünüyorum.
Sİyah ve mermer tafsiye ederim canın kendim kullanıyorum müthiç inanılmaz iyi garantisini yüzde yüz veriyorum mermer her zaman daha iyiAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Granitte açık renk zordur, içine emer lekeyi.Teşekkürler cevabınız için. Granit diyorlar hep. Ben de açık renkleri tercih ediyorum.beyaz ya da kirli gibi görünmeyen krem düşünüyorum.
Teyzem kullanıyor çok memnun.Aynı düşünceler benim de kafamda var. Çimstone iyi diyorlar. Bir de akrilik öneriyorlar. Akriliğin avantajı ek yeri olmadan duvara dönüyormuş. Akrilik kullanan var mı acaba?