Mutfak Dekorasyonu Mutfak Tezgah seçimi

Evinize yapacağınız kalıcı her masraf evin satış fiyatına ciddi etki etmektedir. Bu sebeple hem zevkinizi ön planda tutun, hem kaliteyi hem de maliyeti
Aslına bakarsaniz wc ve banyoyu yaptırırken bunu düşündük üzerinden 5 yil gecti hic pişman degil ve beyaz yaptirdik tertemiz hala. Beyazdan vazgecemiyorum.yaptiracagimiz alan 60 70 cm eninde 2 metre boyunda cok genis bir alan degil maliyet bu anlamda bizi zorlamaz.

Benimki bunun aynısı
Kesinlikle ne leke ne başka bir şey gösteriyor.
432F5CFF-250C-4D1B-847E-9DA41DA985CF.png

Aslına bakarsaniz wc ve banyoyu yaptırırken bunu düşündük üzerinden 5 yil gecti hic pişman degil ve beyaz yaptirdik tertemiz hala. Beyazdan vazgecemiyorum.yaptiracagimiz alan 60 70 cm eninde 2 metre boyunda cok genis bir alan degil maliyet bu anlamda bizi zorlamaz.
Alan küçükse açık renk tercihiniz mantıklı. Beyaz-gri hoş durur.

Eki Görüntüle 2693575 Eki Görüntüle 2693574
Mutfagım benimki siyah granit, suan ki aklım olsaydı tezgahımı mermer yaptırırdım daha once mermer tezgah kullanmıştım onun konforu cok daha guzelDi ama granıtde kullanıslı geldı bana
Yalnızca koyu renk tezgah zor oluyor su lekesi mevzusu 😊
Beyaz dolaplara da gidebilecek tezgah en güzeli bu olurdu sanırım çok ağır güzel durmuş iyi günlerde kullanın.

YouTube’da İçmimar Berna var, onun videolarında akrilik tezgah’ın temiz ve kullanışlı olduğunu izlemiştim. Lavabosunu da aynı malzemeden yaptıkları için, ek yeri vs yok.
7DB938E8-2088-43CC-B44F-058F8BF8D70B.jpeg

Bence de siyah. Her renk kullandım siyahtan memnun kaldım. Beyazların köşelerinde duvara bitiştiği yerde ne yapardanız yapın zamanla sararma oluyor en sevmediğim şey. Belki karışık desenli kahve renklilerden de uydurulabilir.

Beyaz dolaplara da gidebilecek tezgah en güzeli bu olurdu sanırım çok ağır güzel durmuş iyi günlerde kullanın.
tesekkur ederım :KK68:

bende acık renk mı yaptırsaydım dıye dusunmustum ve seneye degıstırmeyı planlıyordum ama burda buyuk cogunluk sıyah granıt kullanıslı demıs bende farkında olmadan dogru tercıh yapmısım demek kı ,konudan bende yararlandım ve bu sebeple acık renk yaptırmaktan vazgectım :)

Benim tezgahım granit, üzerinde kemik bile kırıyorum bana mısın demiyor, leke derdi de yok. Mutfağımı değiştirdiğimde bulabildiğim en acık renkten granit yaptıracağım yine.

bende acık renk mı yaptırsaydım dıye dusunmustum ve seneye degıstırmeyı planlıyordum ama burda buyuk cogunluk sıyah granıt kullanıslı demıs bende farkında olmadan dogru tercıh yapmısım demek kı ,konudan bende yararlandım ve bu sebeple acık renk yaptırmaktan vazgectım :)
Beyaz lake dolaplara gidebilecek en güzel tezgah seçimi budur sanırım evet temizliği biraz zor oluyor koyu renklerin ama güzelliği paha biçilmez biraz dikkatli de olmak gerekiyor eğer desenli değilse çiziği de çabuk belli edebiliyor annemin açık düz renk çizikleri hep belli etti

Ben sararma takıntılıyım kenar çıtalarını yapıştırdıkları yapıştırıcı sararıyo illa ki.

Beyaz lake dolaplara gidebilecek en güzel tezgah seçimi budur sanırım evet temizliği biraz zor oluyor koyu renklerin ama güzelliği paha biçilmez biraz dikkatli de olmak gerekiyor eğer desenli değilse çiziği de çabuk belli edebiliyor annemin açık düz renk çizikleri hep belli etti
Ben sararma takıntılıyım kenar çıtalarını yapıştırdıkları yapıştırıcı sararıyo illa ki.
cızık ve sararmayı cok soyleyen var bunlar da cok onemlı

Eki Görüntüle 2693575 Eki Görüntüle 2693574
Mutfagım benimki siyah granit, suan ki aklım olsaydı tezgahımı mermer yaptırırdım daha once mermer tezgah kullanmıştım onun konforu cok daha guzelDi ama granıtde kullanıslı geldı bana
Yalnızca koyu renk tezgah zor oluyor su lekesi mevzusu 😊
Mutfak masanızın güzelliği, duvardaki dekor ve kitaplarınız gözümden kaçmadı değil harikalar 🥰

Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Kesinlikle granit. Hatta duvara da aspiratöre kadar olan bölgeye tam oturtma yaptır temizliği sağlamlığı kir tutmaması daha ne isterim bilmiyorum

Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Eskiden Çimstone kullanıyordum,şimdi granit kullanıyorum, çok memnunum granitten.Tek dezavantajı çok şık seçenekleri yok ama kesinlikle dayanıklı.Çimstone lar çok şık ama uzun kullanımda çabuk zarar görüyor.

X