- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarınıza siyah granit mermer daha asil olacaktır, hergün yüzeysel bi temizlik yapıyorsanız sararacağını düşünmüyorum, annemin mutfağı siyah granit ve çok memnun. Gösterişi olsun istiyorsanız siyah granit yapın bence.Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Kesinlikle mermer cok ıyı oluyorSİyah ve mermer tafsiye ederim canın kendim kullanıyorum müthiç inanılmaz iyi garantisini yüzde yüz veriyorum mermer her zaman daha iyi
Her ne kadar su lekesi de kalsa siyah hem asil duruyor hemde baska lekeleri tutmuyorEki Görüntüle 2693575 Eki Görüntüle 2693574
Mutfagım benimki siyah granit, suan ki aklım olsaydı tezgahımı mermer yaptırırdım daha once mermer tezgah kullanmıştım onun konforu cok daha guzelDi ama granıtde kullanıslı geldı bana
Yalnızca koyu renk tezgah zor oluyor su lekesi mevzusu
Beyaz çok daha hoş kessinlikle..Kullandığınız su da az da olsa kireç var ise asla koyu renk seçmeyin derim.
Malzeme olarak ta biraz pahalı ama "Belenco Granit" tek geçerim.
Çok güzel renkleri var hatta biz yeni yaptırdık. Tezgah grinin açık otnu arka tarafı genelde fayans yapılan alan bir ton daha açık gri(beyaza çalan) "belenco granit" dolaplarda beyaz. Fotografı ;
Eki Görüntüle 2693564 Eki Görüntüle 2693565
Konuyu diğer üyelere bildirim olaeak gönderen yoneticimize ve cevap yazanlara çok teşekkür ederim. Çok geniş bir mutfak değil yeni bir bina degil. Benim için temizliği kolay olmalı, sararmamalı. Açık renk daha ferah gösterir diye düşünüyorum bu anlamda aklımda açık renk kendinden desenli bir malzeme var.
Açıkçası ben diger lekeleri tutmadığını degil de göstermediğini düşünüyorum. Kireç çözücü ve çamaşır suyu vs daha cok zarar veriyor zamanla da sararmaya sebep oluyor gibi geliyor bana. Bu yuzden daha basit deterjanlarla temizleyebileceğim sekilde olsun istiyorum.Her ne kadar su lekesi de kalsa siyah hem asil duruyor hemde baska lekeleri tutmuyor
Fotograf yuklemek istedim de olmadi. Benim tezgah siyah beyaz gri karisimi anlamsiz bisey ama renginde aciklik var ve nedense sarariyor iki yerinde de 1 tl buyukligunde yanik gibi leke var sirf bu yuzden degistirmeyi dusunuyorum gelecek yaza. Banyo icin kullanilan kirec giderici spreyler ise yariyor diger deterjanlardan da daha basit bence. Aslinda bende beyazi cok seviyorum ama gozum korktu acikcasi bu tezgahtan sonraAçıkçası ben diger lekeleri tutmadığını degil de göstermediğini düşünüyorum. Kireç çözücü ve çamaşır suyu vs daha cok zarar veriyor zamanla da sararmaya sebep oluyor gibi geliyor bana. Bu yuzden daha basit deterjanlarla temizleyebileceğim sekilde olsun istiyorum.