Mutfak Dekorasyonu Mutfak Tezgah seçimi

Mutfagım benimki siyah granit, suan ki aklım olsaydı tezgahımı mermer yaptırırdım daha once mermer tezgah kullanmıştım onun konforu cok daha guzelDi ama granıtde kullanıslı geldı bana
Yalnızca koyu renk tezgah zor oluyor su lekesi mevzusu

Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarınıza siyah granit mermer daha asil olacaktır, hergün yüzeysel bi temizlik yapıyorsanız sararacağını düşünmüyorum, annemin mutfağı siyah granit ve çok memnun. Gösterişi olsun istiyorsanız siyah granit yapın bence.
Ama temiz ve ferah görünsün istiyorsanız beyaz granit kullanınız. Mutfak tezgahı için granitten şaşmayın.

Evimizi alali 1 yil oldu. Bina 6 yillik bende degistirmeyi dusunuyorum acikcasi cunku tezgah malzemesi her ne is yanmis mi ne olmus lekeler var sari sari. Kesinlikle siyah tercih edecegim en azinda kirec cozuculu spreyler ile hemen temizlenebilir ama acik renkte leke kalinca gecmesi imkansiz

Konuyu diğer üyelere bildirim olaeak gönderen yoneticimize ve cevap yazanlara çok teşekkür ederim. Çok geniş bir mutfak değil yeni bir bina degil. Benim için temizliği kolay olmalı, sararmamalı. Açık renk daha ferah gösterir diye düşünüyorum bu anlamda aklımda açık renk kendinden desenli bir malzeme var.

Beyaz çok daha hoş kessinlikle..

Youtube da iç mimar berna diye bir kanal var. Mutfak ile alakalı videoları da vardı hem kendi tasarladığı hem de hazır mutfaklar üzerine konuştuğu. Renk olarak değil ama malzeme olarak ne seçeceğiniz konusunda faydalı olabilir.

Evinize yapacağınız kalıcı her masraf evin satış fiyatına ciddi etki etmektedir. Bu sebeple hem zevkinizi ön planda tutun, hem kaliteyi hem de maliyeti

Her ne kadar su lekesi de kalsa siyah hem asil duruyor hemde baska lekeleri tutmuyor
Açıkçası ben diger lekeleri tutmadığını degil de göstermediğini düşünüyorum. Kireç çözücü ve çamaşır suyu vs daha cok zarar veriyor zamanla da sararmaya sebep oluyor gibi geliyor bana. Bu yuzden daha basit deterjanlarla temizleyebileceğim sekilde olsun istiyorum.

Fotograf yuklemek istedim de olmadi. Benim tezgah siyah beyaz gri karisimi anlamsiz bisey ama renginde aciklik var ve nedense sarariyor iki yerinde de 1 tl buyukligunde yanik gibi leke var sirf bu yuzden degistirmeyi dusunuyorum gelecek yaza. Banyo icin kullanilan kirec giderici spreyler ise yariyor diger deterjanlardan da daha basit bence. Aslinda bende beyazi cok seviyorum ama gozum korktu acikcasi bu tezgahtan sonra

Bizimkide granit çok iyi sıcak tencereyi koy hiç Bir şey olmaz ne leke ne çizik sıkıntı olmaz yani

Eklentiler

• 16005969975882846569571180266301.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…