Mutfak Dekorasyonu Mutfak Tezgah seçimi

Babam siyah mermer kullanıyor ben ziyarete gittiğimde elimden bezi düşüremiyorum kendisi de aynı şekilde. Hep toz hem toz. Silerken arkanızı döndüğünüz anda yine toz. Renk olarak asla siyah seçmeyin derim

Siyah granit benim ama şimdiki aklım olsa asla siyah sevmezdim su lekesi hele aman derim

Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Sıcaktan etkilenmeyen leke tutmayan bir tezgah tercih edersen rahat edersin,ayrıca evyeyı sakın üste çıkma yaptırma,benımkı ömrümü yedi, gömme yaptırırsan yada tezgaha birleşik yaptırırsan temızlık daha kolay olur, hayır lı olsun şimdiden

Bence siyAhi tercih etmeyin. Mutfak tertemiz olsa bile ışıl ışıl etmiyo.hep pis gibi.tezgahta en güzel renk açık renkler.

Bence siyAhi tercih etmeyin. Mutfak tertemiz olsa bile ışıl ışıl etmiyo.hep pis gibi.tezgahta en güzel renk açık renkler.
Ailem de siyah kullanan olduğu için için biliyorum çok sıkıntı olmuyor en azından silince geçiyor ama çimstone daki sararmalar çok çirkin be kalıcı oluyor onu da yaşayarak öğrendim. Bir de apartmanımızda arıtıcı var bizim ondan da iz kalmıyor olabilir yoksa kireç izi olur bence de

Granit iyi bir tercih ama annemlerin mutfak da siyah granit. Siyah su lekesini cok gosteriyor.
Evet öyle diyorlar buralarda apartmanlarda arıtıcı var sanırım ondan kaynaklı daha az oluyor şikayet duymadın en azından. Aile evimde açık renk o sararmalardan bıktım o riske giremedim açıkcası

Evet öyle diyorlar buralarda apartmanlarda arıtıcı var sanırım ondan kaynaklı daha az oluyor şikayet duymadın en azından. Aile evimde açık renk o sararmalardan bıktım o riske giremedim açıkcası
Granitte sararma olmuyor. Annemlerin mutfakta yerleri de krem renginde granit. Siyah renk her lejeyi cok gosteriyor. Surekli silmek gerekiyor. Acik renk granit en mantiklisi.

Granitte sararma olmuyor. Annemlerin mutfakta yerleri de krem renginde granit. Siyah renk her lejeyi cok gosteriyor. Surekli silmek gerekiyor. Acik renk granit en mantiklisi.
Bembeyaz granit bulamadım ben kremsi renklerde vardı sarı gibi duruyor zaten sevmedim benekli gibi desenleri var onlar da hoşuma gitmedi beyaz dolabın yanında sararmış duruyor bence. Çimstone daki beyazı al granite koy bembeyaz işte o süper olurdu

Cimstone iyidir canim veya granit benimki ikiside degil gectigimiz mutfagama uymuyodu klasik bi mutfagim vardi krem rengi klasik bi malzemedennyaptilar ahsap gibi ama bence kesnlkle koyu renk cimstonelara bakablrsin

Krem hosunuza gitmedi ise baska renk dusunebilirsiniz ama siyah dusunmeyin. Isi hic bitmiyor cok pisman olursunuz.

Cimston kullaniyorum gri damarli olanindan biraz narin kullanim icin onun disinda 2 senedir kullaniyorum memnunum

Şuan oturduğum evin beyaz simli olanlardan. Elimde imkan olsa değiştirirdim ama kiracıyım. Beyaz renk çok çabuk leke tutuyor çay kahve hemen leke bırakıyor. Aklınızda bulunsun. Diğer çeşitler hakkında kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…