-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Bu cimstone muBeyaz kullanıyorum ben. Çamaşır suyu ile pırıl pırıl görünüyor. Ben çok memnunum. Mutlaka tavsiye ederim.
Sıcaktan etkilenmeyen leke tutmayan bir tezgah tercih edersen rahat edersin,ayrıca evyeyı sakın üste çıkma yaptırma,benımkı ömrümü yedi, gömme yaptırırsan yada tezgaha birleşik yaptırırsan temızlık daha kolay olur, hayır lı olsun şimdidenAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Allahim çok zevklisiniz hele saatiniz nerden aldiniz maşallah güzel günlerde oturunEki Görüntüle 2693575 Eki Görüntüle 2693574
Mutfagım benimki siyah granit, suan ki aklım olsaydı tezgahımı mermer yaptırırdım daha once mermer tezgah kullanmıştım onun konforu cok daha guzelDi ama granıtde kullanıslı geldı bana
Yalnızca koyu renk tezgah zor oluyor su lekesi mevzusu
cok tesekkur ederımMutfak masanızın güzelliği, duvardaki dekor ve kitaplarınız gözümden kaçmadı değil harikalar
cok tesekkur ederımAllahim çok zevklisiniz hele saatiniz nerden aldiniz maşallah güzel günlerde oturun
Ben de yaptırıcam siyah granit tercih edicem sağlamlığından dolayı. Kime sorduysam granit den şaşma dediler. Bembeyaz granit yok yada burada yok olsa beyazı tercih ederdim. Sırf renk için çimstone istemiyorum ısıya ve uv ye göre daha dayanıksız zamanla renk değişimi oluyor dediler çimstone için.
Bence siyAhi tercih etmeyin. Mutfak tertemiz olsa bile ışıl ışıl etmiyo.hep pis gibi.tezgahta en güzel renk açık renkler.Ben de yaptırıcam siyah granit tercih edicem sağlamlığından dolayı. Kime sorduysam granit den şaşma dediler. Bembeyaz granit yok yada burada yok olsa beyazı tercih ederdim. Sırf renk için çimstone istemiyorum ısıya ve uv ye göre daha dayanıksız zamanla renk değişimi oluyor dediler çimstone için.
Benim tezgahım mermerit koku yapıyor hiç memnun değilimAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Ailem de siyah kullanan olduğu için için biliyorum çok sıkıntı olmuyor en azından silince geçiyor ama çimstone daki sararmalar çok çirkin be kalıcı oluyor onu da yaşayarak öğrendim. Bir de apartmanımızda arıtıcı var bizim ondan da iz kalmıyor olabilir yoksa kireç izi olur bence deBence siyAhi tercih etmeyin. Mutfak tertemiz olsa bile ışıl ışıl etmiyo.hep pis gibi.tezgahta en güzel renk açık renkler.
Evet öyle diyorlar buralarda apartmanlarda arıtıcı var sanırım ondan kaynaklı daha az oluyor şikayet duymadın en azından. Aile evimde açık renk o sararmalardan bıktım o riske giremedim açıkcasıGranit iyi bir tercih ama annemlerin mutfak da siyah granit. Siyah su lekesini cok gosteriyor.
Granitte sararma olmuyor. Annemlerin mutfakta yerleri de krem renginde granit. Siyah renk her lejeyi cok gosteriyor. Surekli silmek gerekiyor. Acik renk granit en mantiklisi.Evet öyle diyorlar buralarda apartmanlarda arıtıcı var sanırım ondan kaynaklı daha az oluyor şikayet duymadın en azından. Aile evimde açık renk o sararmalardan bıktım o riske giremedim açıkcası
Bembeyaz granit bulamadım ben kremsi renklerde vardı sarı gibi duruyor zaten sevmedim benekli gibi desenleri var onlar da hoşuma gitmedi beyaz dolabın yanında sararmış duruyor bence. Çimstone daki beyazı al granite koy bembeyaz işte o süper olurduGranitte sararma olmuyor. Annemlerin mutfakta yerleri de krem renginde granit. Siyah renk her lejeyi cok gosteriyor. Surekli silmek gerekiyor. Acik renk granit en mantiklisi.
O zaman lavaboya güzel eğim verilirse gayet ideal olur☺ gerçekten ahşaptan daha şık ve sıcak duracak bir malzeme düşünemiyorum..Bizimki ahsap ben cok seviyorum.temizligide kolay.tek sorun lavabo yakinlarini cok dikkatli kullanmka gerekiyor.Sulu birakmamak lazim.
Krem hosunuza gitmedi ise baska renk dusunebilirsiniz ama siyah dusunmeyin. Isi hic bitmiyor cok pisman olursunuz.Bembeyaz granit bulamadım ben kremsi renklerde vardı sarı gibi duruyor zaten sevmedim benekli gibi desenleri var onlar da hoşuma gitmedi beyaz dolabın yanında sararmış duruyor bence. Çimstone daki beyazı al granite koy bembeyaz işte o süper olurdu
Akçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Pardon yazmamışım çimstoneAkçaağaç renkteki mutfak dolaplarina uygun, kullanışlı sararmayan, temizliği kolay bir tezgâh yaptirmak istiyoruz. Çimstone, granit, mermerit vs çeşit çok malum. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Ne zamandır kullanıyor acaba?Teyzem kullanıyor çok memnun.