mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ema çok sade bir model bence bu ama sen bilirsin sizin için çok farklı modeller olabilir bak ekleyeyim de bak bi

Eklentiler

• $366793794.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $gelinlik2li6(1).jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $gelinlik-modeli-dugun-gelin-58.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 25
evet çok değişik canım çokta güzeller ama aynısını yapabilirlermiki
ya ben eteği kabarık istiyorum eklediğim gelinliğin beyazını ve işlemeleri ile eteğine parlak taşlar olduğunu düşün bu şekilde güzel olmazmıki acaba

esmacığım gelinliğin üst kısmı sade ve hoş ama altı için hoş diyemicem
bence altını öyle hafif toplat heryerini yan tarafdan dantel gelsin dantelde üstteki işlemelerden işlensin öyle çok hoş olur benim nişan kıyafetimin altı öyleydi resmim olsa gösterirdim
bende verdim ama gelinliği daha çağırmadılar bende resmini eklerdim neyse bitince eklerim artık

nasıl kız anlamadım yokmu sende gelinlik resimleri çıldırıcam ya ben çok kararsızım bak ik dakikada caydım gelinlikten bilmiyorumkismile

umucum eteğin altında işlemeler var oturan resimde belli diğerlerinde beli değil ben daha bell olsun diye üzerine taş yaptırim dedim

valla herkesin kendi zevk meselesi sen neyi istiyorsan onu seç yaptır başkalarının fikrini alma kafan çok karışır açık olunca her çeşit şeyi giyebiliyor insan model çok fazla var ama sen yine de kendi istediğini seçmelisin hangsinde mutlu isen onu giy

ben böyle parlasın istiyorum bu n asıl buda sade galiba sade seviyorum kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $r_c9mcj7pmuhnyjf5u5017.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 21
kızlar aslına bakarsanız ben üzerimde deneyip beğendiğimi alim istiyorum böle olmicak bu şekilde karar veremiyorum bana en yakışanı seçim değilmi :kedi:

zuzu bu arada sen albümüme baktınmıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar aslına bakarsanız ben üzerimde deneyip beğendiğimi alim istiyorum böle olmicak bu şekilde karar veremiyorum bana en yakışanı seçim değilmi :kedi:

evet sen sadeden hoşlanıyorsun sen o zaman kendin seç beğen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…