mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

canım sen organze kumaşdan yaptırcan

Eklentiler

• $2009-2010-gelinlik-modelleri5.jpg_595[1].jpg
    $2009-2010-gelinlik-modelleri5.jpg_595[1].jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 25
ben gönderdiğimi yaptırcaktım hoşuma gitmişti gelinlikçide deniyince fikrim değişti başka diktirdim sende öyle olursun bende de çok model vardısilmişim hepsini yaa silmesem gönderirdim sana

bie bunu beyenmiştim

Eklentiler

• $Image.jpg
    $Image.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 30
evet umuum insan beğeniyo ama giyince farklı yok ya diktirmekten vazgeçtim hem bir sürü prova falan gidip gezicem üzerime yakışanı alıcam bu resimlerdeki kızlar uzun boylu ince ben 1.62 boyundayım boyumu uzun gösteren birşey olsun en iyisi böle yarın moda evine gidince kouşim bakalım ne dicekler
teşekkürler kızlar fikirleriniz için bidenesinizzz opuyorumnanaktan

esma gönderdiklerime bakıyon mu bişey de demiyon hee
bende sade gelinliklerden hoşlanıyorum o yüzden kendim için seçmiştim ben bunlarıı

umucum sen buna yorum yazmadın bak böle tülde sevyorum ya ışıl ışıl olim istiyorum :1rolleyes:

umucum sen buna yorum yazmadın bak böle tülde sevyorum ya ışıl ışıl olim istiyorum :1rolleyes:

model olrak beyenmedim
dedim ya canım ışıl ışıl olsun diyosan organze olcak
bende dedim parlasın dedim kadın bana organze kumaşdan yapacak
keşke gelinliğimin resmini çekseydim yaa gösterirdim
bende beyendim de model olrak bi kaç yerinde değişiklik olcak bana göre dikilcek
kayınvalidem dikilsin ilk sen giy dedi o yüzen diktiriyouz bizde
çok düşüncelidirde kendisi sağolsun

neden ne olduki topikte kırgınlık olmasın kardeşlerrrrr olumunekankayizsmile

kardeşmi sırnaşık şey:roflol:

anam bacım gardaşım eşim dostum yoldaşım

özgürlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkk :roflol::roflol:

kemal sunalın filminde söylediği şarkılardan biri geldi aklıma da :roflol::roflol:

niye kıskandın gıcık kız benim zevkimi beyendi demek ki gönderdiğimiz gelinlik modellerinden çok zevkliğimdir dee zemuszemus

niye kıskandın gıcık kız benim zevkimi beyendi demek ki gönderdiğimiz gelinlik modellerinden çok zevkliğimdir dee zemuszemus

seni mi kıskanacağım seni kıskanacağıma pamuk prenses filmindeki cadı karıyı kıskanırım daha ii imi :roflol::roflol::roflol:

X