model olrak beyenmedim
dedim ya canım ışıl ışıl olsun diyosan organze olcak
bende dedim parlasın dedim kadın bana organze kumaşdan yapacak
keşke gelinliğimin resmini çekseydim yaa gösterirdim
bende beyendim de model olrak bi kaç yerinde değişiklik olcak bana göre dikilcek
kayınvalidem dikilsin ilk sen giy dedi o yüzen diktiriyouz bizde
çok düşüncelidirde kendisi sağolsun
umucum sen buna yorum yazmadın bak böle tülde sevyorum ya ışıl ışıl olim istiyorum :1rolleyes:
ii ozaman düşüne düşüne anlaşırsınız artık telepati yönnnnnntemiyle:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki, sen çiğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize düşüp de ıslanmaktan korkutan bir savaştın yüreğimde...
Özlemini her gece koynumda hissettiğim ve hiçbir zaman seni sevmekten vazgeçmediğim için özeldin. Sonra gözlerle yüzüme baktığında ya da her kavga edişimizde fırtınalar kopardı yüreğimde, sen hiç bilmezdin. Benim susuşum senin kaçışını desteklerdi belki de. Belki de gerçekten söyleyemediğim sözlerle doldu kalbim ve sen her seferinde gün batışını anımsattın bana, onun kadar güzel onun kadar huzur verici. Aslında hem onun kadar uzaktın bana hem de yakınımda hissettim seni, uzanıp tutacak kadar yakınımda.
seni mi kıskanacağım seni kıskanacağıma pamuk prenses filmindeki cadı karıyı kıskanırım daha ii imi :roflol::roflol::roflol:
zuzu bu arada sen albümüme baktınmıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
benim kafa bugün dalgın
şimdi baktım canım çok güzel mavi bluzlu olan foton çok hoşuma gitti bi ark çok benziyosun o da evlenip amerikaya gitti 2 senelik evli
bu gelinlikte güzel ama altı tarafı düz olsa bence daha güzel olur
vawwwwwwwww herifinemi bu sözler boshayallersmile
mavi değil o lila kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
teşekkürler ama ben kimseye benzemem yawww tekim ben tek bu dünya üzerinde :roflol::roflol::roflol:
bugün çoook mutluyum bugün cumaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin tatil zemuszemus
aynen canım herifimeeeeee:asigim::asigim:
tabi yaaa bu sefer sevinemiyorum yarın misafirim var yatacaktım güya uf uleeeynnnn bana iki pasta çörek börek yapın da getirin ben de yatayım azıcık
mavi değil o lila kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
teşekkürler ama ben kimseye benzemem yawww tekim ben tek bu dünya üzerinde :roflol::roflol::roflol:
senin görüntün benzesede kişiliğin benzemez cadııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile3
ahhh ahhh aşk bu olsa gerek bende sevdiceğimi özledim iki gündür görüşmüyoruzda :kedi:
aman yap bir bisküvil yaş pasta sonra birde poğaça kek al mis gibi kaç dakikalık iş sana sorun olmaz ne getirecez eeee senin on parmakta 20 marifet kaydirigubbakcemile3