efuli göz makyajını nasıl yapıyosun kız bi anlat bakalımm
yok kız ne alaka ilk fotonu kapalı gördm ya ondn herlde ama dediğim gibi bn seni kapalı daha çok begeniyommmbayanssulusmile
kapalı fotom pek yok bulamıyorum aslında kapalı iken beni daha olgun zannediyorlar ama herkesin yorumu farklı tabi dur bi daha bak eşimle beraber koyacağım bi foto
evtt kapalı daha oldun duruyosun bide ayakdaki foto komik geldi bana biraz sakın yanlış anala komik derken hani eskiden böyle hazır olda durur gibi çekiniyolarmış ya öyle
bide yüz ifadende yaramz çocuk hava sı var
sakın yazılarımı yanlış anla yanlış anlamda söylemiyorum
canım yazmıştım önceki sayfaya burayada devamını yazayım yakştırdım sizi ama eşin senn yanında çok büyükk durmuş sen çıtı pıtı kalmışşın onun yanndazemuszemus
evet deve ile cüce gibiyiz zaten ben onun minicik kuşuyum kaydirigubbakcemile3
olsun çok seviyorum ben tosunumu zaten nerde iri yarı bir herif varsa bizim gibi çıtı pıtıları alıyorlar ağızlarının tadını ii biliyor bunlar heee kaydirigubbakcemile3
esma sen benim arkadaş listemdesin görebilirsin o yüzden dur link vereyim aşağıda tıkla da bak
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=13910
kızlar benim listemde siz yoksunuz bugün davet gönderdim hepinize kabul edin ulennnnnnnnnnn ya gıcık göremiyom ben resimlerini
bncede kız ne güzel adam bişeye sevinip bi kucaklasa seni ayakların yerden kesilir hemenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3