mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

MRMN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
8.819
2
peşimden gelen hatunlar alın açtım size topik buyrun gelin ,biz de burda bizbize takılalım ...

Allah s eni ne etmesin manyak ya topik başlığına bak, göründe farklı bişi sancak, keke malzeme olmak gibi

Son düzenleme:
Allah s eni etmesin manyak ya topik başlığına bak, göründe farklı bişi sancak, keke malzeme olmak gibi

:roflol::roflol::roflol:

manyağım evet kahhhrettsin lülülülülülülülülülülülü

niye bu kadar manyağım acep CADIARZU hiç düşünmedim ama bi ara düşüneceğim

geldim kız gizem sen ne zamn geldin bende orda sana cvp veriyom kaydirigubbakcemile

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlarrrrrrrr

biraz hızlı olacan ya her iki tarafıda idare edecen bayanssulusmile

black zor bir durum seninki yawww ,ben sanırım kaynanamla aynı evde yaşayamam bırak yaşamayı bayramda gidince bile aynı mekanı zor paylaşıyorum ii mi klava:

gelinim işte ne olacak kadının bir zararı yok ama

bu tip arkadaşlarım var ,mesela kaynanası ile aynı evde değiller ama kaynanasının yanına gidince karı kocayı aynı odada uyutmuyormuş gece gelip odalarını açıyormuş filan ne kadar ayıp bir şey yaaa ,benim odama biri girecek heee vururum valla

ya gıcık çıktım girdim bulamadım sen nereye açtın bunu

umu seni diğer topicte görüyorum ona göre kırmayayım bacağını gel uleyynnn buraya kaydirigubbakcemile
nerde görüyon nan ben burfayım karıştırdım ya nasıl nerden giricem söylesene bi çıkıyım da tekrar giriyim karıştı ortalık :sm_cool:

hemde nasıl bir zor durum genç yasta saçlarıma aklar düştü bu kadın yüzünden senağlama

geğiyin muhabbet inerde evlilikdemi nerden bulcam diyorum anlamıyon mu abone oluyum dur :mymeka:

nerde görüyon nan ben burfayım karıştırdım ya nasıl nerden giricem söylesene bi çıkıyım da tekrar giriyim karıştı ortalık :sm_cool:

konuya abone olmak için sayfa numaralarının yanında seçenekler var oradan konuya abone ola tıklarsan konuya abone olursun sürekli takip imkanın olur ,kullanıcı panelinden de abone olduğun konular gözükür tıklayıp ulaşırsın

geyik sohbetide mizah+görsel paylaşımın içinde - geyik sohbeti var oradan konuya ulaşabilirsin ok

kızlar yemek saati yaklaşıyo
ay bu aralar ne çok yiyorum ben ya
şişmanladım...

diğer topiğe gideni yakarım uleyyynnn ona göre bu arada ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz siz kaynatın ,topic şenlensin ŞenizŞeniz

neyse kızlar benim bebeğimle ilgilenmem lazım çıkıyorum görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya gıcık sen bunu geğiyin muhebbetine açmışın ama o yer hangi konu başlığının altında onu merak ettim bende yemeğe çıkıyım barii ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…