Allah s eni etmesin manyak yatopik başlığına bak, göründe farklı bişi sancak, keke malzeme olmak gibi
yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlarrrrrrrr
ya gıcık çıktım girdim bulamadım sen nereye açtın bunu
nerde görüyon nan ben burfayım karıştırdım ya nasıl nerden giricem söylesene bi çıkıyım da tekrar giriyim karıştı ortalık :sm_cool:umu seni diğer topicte görüyorum ona göre kırmayayım bacağını gel uleyynnn buraya kaydirigubbakcemile
black zor bir durum seninki yawww ,ben sanırım kaynanamla aynı evde yaşayamam bırak yaşamayı bayramda gidince bile aynı mekanı zor paylaşıyorum ii miklava:
gelinim işte ne olacak kadının bir zararı yok ama
bu tip arkadaşlarım var ,mesela kaynanası ile aynı evde değiller ama kaynanasının yanına gidince karı kocayı aynı odada uyutmuyormuş gece gelip odalarını açıyormuş filan ne kadar ayıp bir şey yaaa ,benim odama biri girecek heee vururum valla
nerde görüyon nan ben burfayım karıştırdım ya nasıl nerden giricem söylesene bi çıkıyım da tekrar giriyim karıştı ortalık :sm_cool:
diğer topiğe gideni yakarım uleyyynnn ona göre bu arada ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz siz kaynatın ,topic şenlensin ŞenizŞeniz