mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ABOWWWWWWW bu aksi yazılardan böle hanım hanımcık biri şok şok şok şok hiç hayallerimdeki gibi değilisin daha cadaloz tipli beklerdim seni mini minicik hanım hanımcıkmışın ya sen kaydirigubbakcemile3

Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba canlar nasılsınız......

selam canım beni sorar çok iyim sen naısln bakalm keyfn yerndemi:hooray:

ABOWWWWWWW bu aksi yazılardan böle hanım hanımcık biri şok şok şok şok hiç hayallerimdeki gibi değilisin daha cadaloz tipli beklerdim seni mini minicik hanım hanımcıkmışın ya sen kaydirigubbakcemile3

o hanım hanımcık bedenn altında bi gıcık yatıyo iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben adamı öyle şoka girdirir şoktan çıkarırım :roflol::roflol::roflol:

ne sandın tabi hanım hanımcığım ama ben tatlı cadıyım bi kere sırnaşık şey

eşim de öyle diyo Şeniz

hem ben cadoloz değilim muhabbetim gibisi var mı be iki gülüyorsanız sayemde uleyyyynnnnn kaydirigubbakcemile

çok akıllıyımya heryere her lafa yetişiyorum iimi bir de 28 yaşındayım vayyyy be hiç 28 gibi değil dimi sırnaşık şey

black hoşgeldin

robot bu arada fotoya yazdıgın yoruma gül gül öldüm nannnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yarın gelinlikçiye gidiyorum beğendim gelinliğin fiyatını konuşucam eklimi bakacakmısınız karar verdim gibi ama deneyimli arkideşler sizce bununla oynanırmı eklimiiiiiiii lennnnnnn

kızlar yarın gelinlikçiye gidiyorum beğendim gelinliğin fiyatını konuşucam eklimi bakacakmısınız karar verdim gibi ama deneyimli arkideşler sizce bununla oynanırmı eklimiiiiiiii lennnnnnn

ekle canım

canlar ben çıkıyorum hepinizi çok seviyommmmmm iyi geceler şimdiden kocamn öpüyomm siziiopuyorumnanaktannaniknanik:içelim:

evvet ekledim yorumları bekliyeremmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $mokaaaa.jpg
    $mokaaaa.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $aassss.jpg
    $aassss.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 26
  • $arkası+dö[1]...jpg
    $arkası+dö[1]...jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 32
X