Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba canlar nasılsınız......
Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba canlar nasılsınız......
selam canım beni sorar çok iyim sen naısln bakalm keyfn yerndemi:hooray:
ABOWWWWWWW bu aksi yazılardan böle hanım hanımcık biri şok şok şok şok hiç hayallerimdeki gibi değilisin daha cadaloz tipli beklerdim seni mini minicik hanım hanımcıkmışın ya sen kaydirigubbakcemile3
süpersin opuyorumnanaktan
merhaba merhaba merhaba
iyiyim ya hersey yolundahihoyyythihoyyyt
o hanım hanımcık bedenn altında bi gıcık yatıyo iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ABOWWWWWWW bu aksi yazılardan böle hanım hanımcık biri şok şok şok şok hiç hayallerimdeki gibi değilisin daha cadaloz tipli beklerdim seni mini minicik hanım hanımcıkmışın ya sen kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun sana aldığım hediyeye bir şey demedin
afiyet bal şeker olsun top top yağ olsunn
aman acı yeme sakın olur muu
robot bu arada fotoya yazdıgın yoruma gül gül öldüm nannnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
al işte bak böyle biri gıcık olabilir mi uleyyyynnn olsam olsam tatlı cadı olurum be
al işte bak böyle biri gıcık olabilir mi uleyyyynnn olsam olsam tatlı cadı olurum be
kızlar yarın gelinlikçiye gidiyorum beğendim gelinliğin fiyatını konuşucam eklimi bakacakmısınız karar verdim gibi ama deneyimli arkideşler sizce bununla oynanırmı eklimiiiiiiii lennnnnnn
canım benim çok teşekkür ederim hediyeiçin