mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

evet bence de doğru düşünmüşsün ..insanlar bir kere o hatayı yaptımı her zaman yapıyor..çünkü can çıkıyor huy çıkmıyor....daha nişanlanmadan seni bu hallere sokup güvenmeyen adam yarın bir gün tvlerdeki kıskançlık krizine giren adamlar gibi olur ..inanmaz sana güvenmez ..bununla mı uğraşacaksın ...insanlar bazı kararları alırken ( nişanlısından ayrılmak ) ii düşünmeli tartmalı .öyle çocuk gibi kararlar verip de sonra ah vah etmenin bir anlamı yok .ufak birşey olsa affedilir de bu gibi durumlar affa gelmez...
sen şimdi e hadi çok seviyrum affedeyim desen herkesi yine karşına alsan ne olacak ..kıymetmi bilecek...ilerde yine yapacak ..olan sana olacak ..
boşver salla gitsin.sana layık olan biriyle evlen ..sanki mecburmusun ona ...
sevgi de önemli tabi ama herşey de değil yani...hem bu adamın seni sevdiğine inanmıyorum ben ..seven insan bu şekilde davranmaz ...bununki sevmek değil kendini birşey sanmak ..

bende öle dedim sen çok seviyorum die ağladı bende sevseydin yapmazdın vazgeçmezdin ben böle olsun istemedim sen istedin dedimm bana yakıştıracağını yakıştırdın hadi başladık dedim 9 ay ayrı kalmışısz biri mesaj atsa beni yine bırakmicanı nerden bilim ben artık sana güvenemem dedimm ohhh iyi dedim sonra saçımı okşadı artık dokunduğunda eskisi gibi hissetmiyorum dedim çok ağladı o zmn beni sensizliğe alıştırdın dedim içimi doyasıya döktümm valla yarım kalmıştı herşey iyi oldu

ee peki arayıp soruyormu seni en son görüşmenizden sonra

yok kız hiç aramadı birkaç ay önce ortak ark var ona gitti üzüntüsünü falan yapamıom falan die kouşmaya başladı sonra içip içip evin oraya gelince mecbur görüştüm artık gelmesin die

bir de birşey soracağım yanlış anlamazsan .... sen mühendissin sanırım ne mühendisisin ..nişanlın ne işle meşgul ?

yok cnm annemlerin haberi annem antalyada telde söledimde yüzyüze konuşacaz ben kimyagerim oda kimya mğhendisi eski iş yerinde tanışmıştık zaten

annenin tepkisi nasıl oldu peki ne dedi ..çok sinirlendimi yoksa sakinmiydi

annem 28 yaşındasın karar senin tavrında karışmaz onlar ama istemediklerini biliyorum hangi anne kızını bu kadar üzen adamı isterki benim annem hep konuşurken büyük konuşma belki barışırsınız falan dedi akıllı kadındır :) baskı yapmaz sadece bir defa düğününü yaparım gelirim ama evine gelmem demişti

hımm anladım ...boşver bence sen hayatına devam et ..sen özeldemi çalışıyorsun ..kaç senedir çalışyorsun biraz hatırlat kendini ulenn :)

özelde çalışıyorum 6 yıldır çalışıyorum canımm haklısın boşverdim gitti zaten guclubacismile

bayağı olmuş çalışmaya başlayalı desene ..benim de 5 senem bitti altıya girdim ...:))

sen devletteydin hatırlıom ben azıcıkta çatlak bir tiptin iyi atışıorduk kaydirigubbakcemile2

X