yarın eşimin doğum günü çıkıyım da o minik pastalardan alıyım 12 den sonra kutkuyalım sade bi şekilde yarında güzel bir masa hazırlıyım
vayyyyyy umu ne hediye vericen kocişine bu arada muhabbetine doyum olmadı hee:))))))))))))))))
giy kırmızı kombinezonları ser masaya kırmızı mumları gerisi kırmızı dolu olacaktır eminim :roflol: zuzu öğlende burdayım kaçma lafın belini kıralım tamammı ulennn
bence bırak birayı falan en güzel hediyeyi gece al onu bunu paket yapacağına kendine paket hazırla kız umu:)))))))))))))))))))))))))))
evet ama bu işin sonunda senin topuklarına sıkarsam karışmm:)))))))heee doğru diyon o kadar güzel değilim ama nasıl olduda güzel çıkmışım bu fotoda:))))))))))))))))))))) burdayım ulen merak etme kırak valla çok kırasın var bugğn:))))))))))))))))))))))
biradan hediyemi olur ulennn akannehirbence bırak birayı falan en güzel hediyeyi gece al onu bunu paket yapacağına kendine paket hazırla kız umu:)))))))))))))))))))))))))))
ulen kendini hediye gibi hazırla demek istiyom anlarsın ya:)))))))))))))))))))))))
evet ama bu işin sonunda senin topuklarına sıkarsam karışmm:)))))))
biradan hediyemi olur ulennn akannehir
sana istediğini melih verecek yakında merak etme :roflol::roflol:vay anasının bende istiyom bende bende :)))))))))))))))))))) şimdi umu bak robot kesin bana bişey dicek bu lafımdan sonra:))))))))))
kızcağız dedi ya ayakkabı aldım verdim diye robot:)
sana istediğini melih verecek yakında merak etme :roflol::roflol:
aman ayakkabı da çok klasik yaaww ..şakkıdı
çenem açıldı yine iimi açlık beynime vurdu galiba :roflol: