mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

puuffffff puffff ses ses 1-2 sesssss robotttttttt ordamısınnnnnn sessssss sesssss:))))))))))))))))

yarın eşimin doğum günü çıkıyım da o minik pastalardan alıyım 12 den sonra kutkuyalım sade bi şekilde yarında güzel bir masa hazırlıyım

vayyyyyy umu ne hediye vericen kocişine bu arada muhabbetine doyum olmadı hee:))))))))))))))))

zuzu yaa şu avatarına baktıkça gözüm gönlüm açılıyor ..bu kadar güzel değilsin ama :))))))))))

giy kırmızı kombinezonları ser masaya kırmızı mumları gerisi kırmızı dolu olacaktır eminim :roflol: zuzu öğlende burdayım kaçma lafın belini kıralım tamammı ulennn

heee doğru diyon o kadar güzel değilim ama nasıl olduda güzel çıkmışım bu fotoda:))))))))))))))))))))) burdayım ulen merak etme kırak valla çok kırasın var bugğn:))))))))))))))))))))))

vayyyyyy umu ne hediye vericen kocişine bu arada muhabbetine doyum olmadı hee:))))))))))))))))

ayakkabı aldım ama onu erkenden veerdim yarında kutu biralardan alcam sever benim kocam birayı onları küçük hediye paketi yapcam her birinin üzerine bişey yazıcam
nasıl muhabbetime doyum olmadı kız

bence bırak birayı falan en güzel hediyeyi gece al onu bunu paket yapacağına kendine paket hazırla kız umu:)))))))))))))))))))))))))))

ulen kendini hediye gibi hazırla demek istiyom anlarsın ya:)))))))))))))))))))))))

heee doğru diyon o kadar güzel değilim ama nasıl olduda güzel çıkmışım bu fotoda:))))))))))))))))))))) burdayım ulen merak etme kırak valla çok kırasın var bugğn:))))))))))))))))))))))
evet ama bu işin sonunda senin topuklarına sıkarsam karışmm:)))))))

bence bırak birayı falan en güzel hediyeyi gece al onu bunu paket yapacağına kendine paket hazırla kız umu:)))))))))))))))))))))))))))
biradan hediyemi olur ulennn akannehir

vay anasının bende istiyom bende bende :)))))))))))))))))))) şimdi umu bak robot kesin bana bişey dicek bu lafımdan sonra:))))))))))

vay anasının bende istiyom bende bende :)))))))))))))))))))) şimdi umu bak robot kesin bana bişey dicek bu lafımdan sonra:))))))))))
sana istediğini melih verecek yakında merak etme :roflol::roflol:

kızcağız dedi ya ayakkabı aldım verdim diye robot:)

aman ayakkabı da çok klasik yaaww ..şakkıdı
çenem açıldı yine iimi açlık beynime vurdu galiba :roflol:

zuzu sen bu arada işyeri fotosu yükleyecektin unuttum sanma alsanaalsanasmile

valla versin versin puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabehee kadar yapıcam:)))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…