mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

unuttum heee geçen hafta bir aklıma geldi ama foto mak.yanımda yok dur yarın getirem dicem ama yarın ermenis hastanesine gidicem ama perşembe gününe tlf kaydedem:)

öyle bir ayakkabıya ihtiyacı vardı bende ayakkabı aldım erkeğe ne alınır kii zaten

benim gibi ilginç şeyler bul sen de sempatiksalakcinni neyse yaa amaaan bu muhabbetten kavga çıkar şimdi kaydirigubbakcemile3 neyse hayırlı olsun kaç yaşına giriyor eşin bakayım sositososito

kız olmuyo olmuyo sabaha kadarrrrrrr

kaydirigubbakcemile3 öyle sanıyo işte karacahilim...toplasan toplasan en fazla 20 dakika tutat ..o da giriş gelişme sonuç bölümlerinin toplamı kaydirigubbakcemile3 yoksa sadece o kısım 5 dakika :roflol::roflol:

ulen ne yapsın kız çocuğun ayakkabıya ihtiyacı varmı almış

tamam birşey demedim ulenn kaydirigubbakcemile3 bu arada yazdıklarıma bakıyorum da bazı smile lara bitiyorum hee bir tanesi de şu sempatiksalakcinni

ne 5 i kızım 2-3 dakikalık bir olaykaydirigubbakcemile3

e işte en fazla dedim ben de ne yapayım zuzu öyle sanıyor diye ...zaten bir kere olay vuku buldunmu tekrar olması zor oluyor belki 6-7 saat sonra olursa olur oda çok delirmiş olman gerek ama erkeklerin fizyolojsi üst üste kaldırmıyor bu işi ..anlarsın ya zuzu daha ayrıntı anlatamayacağım sen anla artık :roflol:

robot güzelde ama pahalı ya kız umu çıkarmı varmı paran söle bakem

yok ulen biz sabaha kadar yapıcaz sempatiksalakcinni

puhaaaaaaaaa kız robot linki kaydettim heee bende yaparım bide bende değişik kişiye özel tişört tasarımları var öle şeyleride seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…