mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

unuttum heee geçen hafta bir aklıma geldi ama foto mak.yanımda yok dur yarın getirem dicem ama yarın ermenis hastanesine gidicem ama perşembe gününe tlf kaydedem:)

öyle bir ayakkabıya ihtiyacı vardı bende ayakkabı aldım erkeğe ne alınır kii zaten

benim gibi ilginç şeyler bul sen de sempatiksalakcinni neyse yaa amaaan bu muhabbetten kavga çıkar şimdi kaydirigubbakcemile3 neyse hayırlı olsun kaç yaşına giriyor eşin bakayım sositososito

kız olmuyo olmuyo sabaha kadarrrrrrr

kaydirigubbakcemile3 öyle sanıyo işte karacahilim...toplasan toplasan en fazla 20 dakika tutat ..o da giriş gelişme sonuç bölümlerinin toplamı kaydirigubbakcemile3 yoksa sadece o kısım 5 dakika :roflol::roflol:

ne 5 i kızım 2-3 dakikalık bir olaykaydirigubbakcemile3

e işte en fazla dedim ben de ne yapayım zuzu öyle sanıyor diye ...zaten bir kere olay vuku buldunmu tekrar olması zor oluyor belki 6-7 saat sonra olursa olur oda çok delirmiş olman gerek ama erkeklerin fizyolojsi üst üste kaldırmıyor bu işi ..anlarsın ya zuzu daha ayrıntı anlatamayacağım sen anla artık :roflol:

robot güzelde ama pahalı ya kız umu çıkarmı varmı paran söle bakem

e işte en fazla dedim ben de ne yapayım zuzu öyle sanıyor diye ...zaten bir kere olay vuku buldunmu tekrar olması zor oluyor belki 6-7 saat sonra olursa olur oda çok delirmiş olman gerek ama erkeklerin fizyolojsi üst üste kaldırmıyor bu işi ..anlarsın ya zuzu daha ayrıntı anlatamayacağım sen anla artık :roflol:

yok ulen biz sabaha kadar yapıcaz sempatiksalakcinni

ben yaptırmıştım mesela çikolata sen onu bilmiyormusun eşimin doğum gününde öyle birşey olabilir ..bu linke tıkla burda değişik hediyeler var ..

Kişiye Özel Hediye, Fotoğraflı Çikolata,Özel Hediye[/QUOT

eşim yaptırmıştı bana şimdi bende ona yaptırsam olmaz
resmi bira kutusuna yapıştıtırm oda değişik birşey olur :roflol:

bence siz biraları için kafayı bulun sonra da sen giy kırmızıları al sana hediye ...kafaları bulunca iii de muhabbet edersiniz hee..filmlerdeki gibi başlarsınız gülüşmelere falan ..amma cilveli bir akşam olur iimi :roflol::roflol: gerçi sen sabaha bu sefer öğlen 3 te filan kalkarsın orası kesin:roflol:

puhaaaaaaaaa kız robot linki kaydettim heee bende yaparım bide bende değişik kişiye özel tişört tasarımları var öle şeyleride seviyorum

X