puhaaaaaaaaa kız robot linki kaydettim heee bende yaparım bide bende değişik kişiye özel tişört tasarımları var öle şeyleride seviyorum
he he sabaha gaderr yapacan sen
kızın hevesini kırmayak barımmm illa sabaha kadar diyo kızz
şu birayı sevemedim gitti yawwww çiş gibi
bence siz biraları için kafayı bulun sonra da sen giy kırmızıları al sana hediye ...kafaları bulunca iii de muhabbet edersiniz hee..filmlerdeki gibi başlarsınız gülüşmelere falan ..amma cilveli bir akşam olur iimi :roflol::roflol: gerçi sen sabaha bu sefer öğlen 3 te filan kalkarsın orası kesin:roflol:
şarapdaalıcam masa hazırlayacağım için şarap yemekde olcak zaten
eşimle içeriz zaten otururz konuşuruz uzun uzun ben hemen çarpılırımda eşimde tık olmaz o seviyo biranın tadını 7 tane felan içer ben bira sevmem rakı şarap votka bide siğarayla içersem tek kadehde giderim hemen
bence dehele kokusu ıyyyyy bak kusasım gelior kafamçokkarıştı
hiç sorma içtim kaç sefer anam yok içiyom ama yok yani zaten alkolle aram yok çabuk sarhoş oluyorum bi malıbu ve baileys seviyorum çok nadir içersem oda
kızlar ben şu köşedeki pastaneye gidem de gelem fazla konuşmayın okuması zor oluyo
yeme kyapacağum daa
bu arada millet bugün cep telefonu da alacağım ..bu 4 ..telefonum kaydirigubbakcemile3 2 sini tuvalete düşürdüm diğer ikisini de hatırlamıyorum :roflol: o yüzden 3.telimi eşimin kaç sene önceki teli vardı yıkık dökük onu kullanıyorum ..eşim çok istedi alalım yenisini diye ama kendime ceze verdim artık pahalı tel ..almıyorum ..çünkü nasılsa tuvalete düşüyor :roflol: hem her türlü teknolojik alet var zaten bizim evde telin de özellikli olması gerekmiyor ..şöyle 100 liralık bir tel alacağım ...sempatiksalakcinni
tuvalete niye giriyon ki telefonla
tamam hadi git pasta deme nevrim dönüyor :icecream::icecream:konuşma konsuna gelince biliyorsun bizi :)))))))))))) mömkünü yok çenemiz durmaz :))))))
oha yani yuhhh kaydirigubbakcemile3bu hafda pasta yemekden zaten öldüm ben
cuma gnün annemlere gitmiştik yarın gelemeyiz baş başa kutlayın siz diye onlarda spriz yaptılar eşime pasta almışlardı orda yedim
c.tesi akşamı eşim dışarı çıkmıştı en sevdiğim pasta framboğazlı pastadır oda gitmiş öyle almış oda sevmez pek pastayı bende bozulur diyre koca pastayı yedin 2 günde pazarda görümcemin kızının doğum günüydü orda yedim bugünde şu miniklerden alıyımda hemen bitsin yoksa öleceğimm
öyle elimde benimde bozulmadı hiç ama suyun içine düşünce mecburen bozuluyor ulennvalla ben 6 senedir aynı tlf kullanıyom sonny ericson bide samsung tlf var iki tlf kullanıyom ama senelerdir kullanıyorum 6 senenin içinde bir kere bile tamire götürmedim o kadar fırlatmama rağman gerçöi bu aralar tekliyo sinyal veriyo ama seviyorum ben tlf seneler önce ikramiyemle almıştım bu tlf benim için değerli o yüzden ama tlf hiç merakım yok böle bazıları vardır ya hangi model çıksa alır ben öle değilim ama bozulursa naparım bilmiyorum sonny çok memnunum
ulen ben koysam cebime anlıcam hadi sevgilim ara diye bekarız sana ne oluyo evlisin hala wc girerken cepte taşıyo :)