mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bu avatarı değiştirme sakın dediğim avata buydu işte ..bunun büyük hali varmı albüme eklesene ..neresi burası

gördüm de bu resim böylemi arkası yokmu böylemi çekilmiş :))

kız bu vesikalık değilki eski işyerimde ark çekmişti öle:))))))))))))))))))))))))))

heee böyle kız normal ark herkesin fotosunu çekiyolardı bi baktım benimkinide çekti eski işyerim burası....nasıl arka fonmu koyucaktı bide çocuk fotomu çekerken:)
slm umu nbr

heee böyle kız normal ark herkesin fotosunu çekiyolardı bi baktım benimkinide çekti eski işyerim burası....nasıl arka fonmu koyucaktı bide çocuk fotomu çekerken:)
slm umu nbr

ne bileyim resim kırpılmış gibi:) sadece yüzün var da o yüzden :))

yok kız grafiker ark kendi özel makinasıyla çekmişti kırpma değil orjinali böyle:)

slm umu nbr

iyilik cnm ne olsun senden nbr

robot ses ver:) sesimi duyuyonmu ses 1-2 ses deneme puffff ses ses:))))))))))))))))))

yaaw işler karışık bu ara benim :)) oteldekiler çakal çıktı ..tek gece yer ayırtıyorum vermiyorlar halbuki netten tur şirketinden yer gözüküyor ..ben de turu aradım ordan rezerve ettireceğim ..sanırım tek gece olunca yer vermek istemiyorlar ...onun dışında navigasyon aleti alacağız inş. bugün onu araştırıyorum ..amma da doluyum hee:)))))))) neyse nasılsa öğlene çıkmyacağım burdayım :)))

yarın eşimin doğum günü çıkıyım da o minik pastalardan alıyım 12 den sonra kutkuyalım sade bi şekilde yarında güzel bir masa hazırlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…