mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

:)))))))))))))))))))))) he valla limoniyiz bu aralar :))))))))))))))))) dün aramış wc deydim sonra aradım ama bu aralar ne zaman ben wc girsem tlf başında olmasam arıyo bilerek açmıyorum sanıyo:))))))))) diyo napıyon ben ark geziyorum bende iyi gezmeler sana dedim kapattım:)))))))))))

bak onuda sormayı unutuum ay bende bir anormallik var heeeee:))))))))))))) kaça aldın ne renk aldın ne yedin ne içtin:))))))))

tişörtler albümde :)) yaa hep aynı renkleri giyiyor bizimki sinir oluyorum ..bu sefer farklı renkler olsun dedim aldım ...lc den aldım ikisini de ..ikisi 28 lira :)) ne yiyeceğim dedimya sıkıyorum kendimi diye ..simit peynir yedim :))

bu arada zuzu sen cumadan sonra bensiz ne yapacaksın bir de bakayım :)))

malıbu beach olan hoşuma gitti valla iyi almışsın bizde nerde güzel ucuz var buluruz çekiyo bizi ucuz yerle dimi robot:))))))))))))))

evet diğeri de hoş aslında da rengi tuhaf çıktı resimde ..malibu olanın kollarında düğme var ..çok hoşuma gidiyor kolları düğmeli tişörtler ..evet ucuzcu pintileriz biz ...pinti dedim de aklıma ne geldi ..geçende sosyete pazarına gittik görümcemle ...çocuğun biri su satıyor diyorki :=)
sosyetenin pinti bayanları su 50 kuruş gel vatandaş gel sosyetenin pinti bayanları su 50 kuruş ..gül gül öldüm :)))

vay sucu işi biliyo napsın çocuk:))))))))))))))))))))))))))))

hasretle dönmeni beklicem ulen napıcam başka bende temmuzun sonunda çıkıcam büyük ihtimal bakalım o zaman sen napıcan dicem ama ......ver uyuz cvplarını yine:)))))))))))

ikimiz de aynı anda tatilde olacağız ozaman ..sen temmuz sonunda çıkarsan bir hafta tatil alırsın sanırım ...neyse ben laptopu da götüreceğim ..bağlanırım sen merak etme ..otelde wireless de var :)))

evet herkesin yaşadığı hayatlar kendine göre zorlu ya da değil benim amacım demagoji yahut ajıtasyon değil hele ki hayat hikayemi dökmek hiç değil.sadece alınmamın sebebini ve özellikle lafı edilen konularla ilgili problemlerimi anlattım,zorlandığımı ve bu konuda tek başıma mücadele ttiğimi söyledim.evet kimse beni anlamak ya da derdime çare olmak zorunda olmadığı gibi eleştirmek lüksüne de sahibp değil hele ki ben hiçbir konuda kimseyi eleştirip tiye almamışken herkesin hassas bir noktası var ve ben bu konuda çok yaralıyım.kimseyi eleştirmek ve kırmak haddim değil sadece kendimi ifade etmek istedim gerisi herkesin anlayışına ve hüsnüzanına kalmış.ne diyim srüçü lisan ettiysem hakkınızı helal edin.

ya işte ağustos başı düşünüyorum planlarda bir değişiklik olmassa bakem:))))))))))

ya sorma be robot aslında dedim ya sana maddi anlamda kötüyüm bu sene tatile para ayıramadım ayırsaydım annemi alıp antalyaya gidecektim ama şimdi bizim kuzenler mersine gitti orda yazlıkları vardı gitmiştim mersine daha önce güzel oraya davet ettiler bakalım tarih uyarsa ki sanmıyorum eğer tarihler uyarsa mecburen gidicem oraya evde oturmaktan iyidir ama para ayarlayabilirsem kesinlikle antalya

anladım ..benim yengemlerin de yazlığı var mersinde ...önünde havuz uvar ..denize sıfır ..ben 2-3 kere gitmiştim abimlerle ..süper oluyor ...gerçi haşemalarla havuzu işgal ettik ablam ben yengem ama ne yapalım canım bizim hakkımız yokmu dimi ama ..sonra havuzdan denize denizden havuza :)))) görmemişin yazlığı olmuş misali ...mersin çok sıcak oluyor ama ii bir yerinde isen yazlıkta serin serin süper olur

neyse mai uzatmayalım benden yana sorun yok . herşeye alınmazsan sorun yaşanmaz zaten ...sen de bundan sonra başkalarının senin hayatını bilemeyeceğini düşünerek ona göre karşındakini algılarsan daha ii olur ...
ben çıkıyorum millet...bu arada navigasyon aleti alacağız bir iki güne ..zuzu bildiğin bir marka varmı ...akşam onu araştıracağız tosunumla hadi ii akşamlar bi ara girerim belki girersem zuzu peşindeyim :)))

robot hızına yetişemiyorum yaw.
göremedim aldıklarını.

robot kardeşime sorayım evde net kapalı giremem ama yarın söylerim bu arada kuzenlerin yazlığının önünde de havuz var site:))))))))))))))

günaydın.....yazdım ala ala 10 dk önce kayıt etmemiş bende diyom bu kız niye yazmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…