Mutfak işleri?

Mayalı poğaça hamurunu mu atıyorsun canım buzluğa merak ettim mayalı çok seviyorım yumoşyumoş ama taze olunca güzel oluyor. Eğer hamuru atıyorsan merak ettimnasıl oluyor

Bizde meyve yenmez ama çay cerez faslı olur.
bulaşık yıkarken çay demleniyor zaten.
hemen yemek sonrası içmek de iyi değil.
tam diziler yada film başladığı zamanlara denk getiriyorum.

Mayalı poğaça hamurunu mu atıyorsun canım buzluğa merak ettim mayalı çok seviyorım yumoşyumoş ama taze olunca güzel oluyor. Eğer hamuru atıyorsan merak ettimnasıl oluyor
Evet mayali hamuru atıyorum
Buzluktan çıkarttiginizda tamamen erimesini bekleyin aynı taze yogurumuş gibi oluyor

Sonra beze yapıp istediğiniz gibi pisirebilirsiniz

Evet mayali hamuru atıyorum
Buzluktan çıkarttiginizda tamamen erimesini bekleyin aynı taze yogurumuş gibi oluyor

Sonra beze yapıp istediğiniz gibi pisirebilirsiniz
Evet mayali hamur buzlukta taze kaliyor ben de denedim. Bu arada soylediginiz gibi meyveleri butun butun kabuklariyla getirip oyle kesmek cok istah kapatici bir aktivite. Aklima 80lerdeki yasli teyzeler geliyor.

Evet mayali hamur buzlukta taze kaliyor ben de denedim. Bu arada soylediginiz gibi meyveleri butun butun kabuklariyla getirip oyle kesmek cok istah kapatici bir aktivite. Aklima 80lerdeki yasli teyzeler geliyor.
çok güldüm gerçekten
Çok doğru ama

Bazi uyeler kizacak ama sirf calisiyoruz diye bu kadar da salmamak lazim.bende calisiyorum kucuk kizimda var.isten gelince yemegimi yaparim guzel bi sekilde sofrayi beraber toplariz.cayida meyveyi de getiririm.hafta sonuda hamur isimi bi kere de yapar buzluga koyarim uzun surede yeriz.evet calismak zor ama cokta evi boslamamak lazim.

Eşiniz yapsın :)
Bizde akşam ya hazır tatlı olur veya eşim irmik helvası yapar ben çocuğu uyuturken.
Çekirdek bir de mutlaka.
Geçen gün basit etimek tatlısı yaptım, bayılıp düşecekti nerdeyse görünce.
Öyle kötüyüm o konuda.

Ayrica butun bunlari kadin yapacak diye bisey yok. Erkek arkadasim kahvaltiya borek yapti, bende cay koydum yedik topladik kaldirdik. Dun aksamda yemegi ben yapmistim. Muhabbeti arttiran sey ayni ortamda isleri beraber yapmak bence

Cok tatli anlatmissin. Ikibucuk yasindaki kizimda anne ben seni cok seviyooommm deyince yorgunda olsan onlara birsey yapmak keyif veriyor insana.

Bu durum biraz kocaya da bagli huzur veren bir koca varsa insanin herseyi yapasi gelir eger vermiyorsa yemek tepsisini kafasina geciresin gelir.

Mutfak resmen benim odam oldu eşim hepimize oda sayiyor çocukların odası salon benim odam mutfak senin odan diye şaka bir yana ben mutfağı seviyorum özellikle birşeyler hazırlamayı akşam yemeğinden sonra 3 defa bulaşık yikadigimi bilirim

İki çocukla herşeye heryere herkese yetişiliyor kendimden biliyorum .Tıpkısı da ben harikasınız

Ben yapiyorum. Cuma, cumartesi ve pazar günleri nişanlım bende kalıyor.
Kek, börek filan yaparim. Yanina kahve veya sicak kakao, misir patlatirim...

Yazin peynir, fistik filan cikartirim şarapla iceriz.

Sade yemekle gecistirmek hos degil cayinizi demleyin icin sohbetinizide edin ardindan meyve olur bi kek yapmak cokta zor olmasa gerek

İşten geldim öğlen. Kek yapıyorum şuan akşam cay yanı yerız diye:)ben önem veriyorum buna hazır bıseyler de olabılır. Kupalarımıza cay koyarız kızımada sut meyve suyu, takılırız öyle .meyve kıruyemış ne varsa işte masa yada tabak hazırlarız gıt gel yapmayalım mutfağa diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…